Aminoacizii joaca un rol esential in reducerea greutatii corporale

Acest produs administrat in paralel cu o activitate fizica sustinuta, un mod sanatos de viata si o alimentatie sanatoasa, va poate ajuta sa slabiti si sa va tonifiati corpul. Principalele substante active din Xshape sunt aminoacizii. Pe langa acestia, in compozitia produsului mai intra o serie de vitamine si picolinatul de crom.


Aminoacizii joaca un rol important in organism. Proteinele sunt compuse exclusiv din aminoacizi, dar acestia sunt necesari si pentru sinteza unor alte substante, cum ar fi anumiti hormoni; in plus, ajuta la mentinera echilibrului acido-bazic si sprijina multe alte functii din organism, printre care si pe cea musculara.


In cazul reducerii greutatii corporale, un aport adecvat de aminoacizi este extrem de important. Curele de slabire inadecvate (din pacate foarte la moda) si posturile prelungite pot avea ca rezultat reducerea greutatii corporale la inceput, insa aceasta, de cele mai multe ori, se datoreaza pierderii de lichid sau de tesut muscular. Pentru a nu pierde apa sau muschi pe parcursul dietei, avem nevoie de un aport adecvat de nutrienti si lichide, precum si de activitate fizica.


XShape contribuie la un aport adecvat de aminoacizi, astfel incat sa putem evita pierderea de tesut muscular. Mai mult, componentele sale iau parte la producerea substantelor esentiale din organism, care sprijina eficient reducerea masei musculare. In compozitia produsului intra, de asemenea, si, alte substante active, cum ar fi cromul, care, datorita faptului ca sprijina efectele insulinei produse in organism, poate influenta metabolismul carbohidratilor, proteinelor si grasimilor, taind pofta de dulciuri.


Cromul este prezent sub forma de picolinat de crom, o legatura organica ce ajuta la o utilizare optima a cromului din organism.


Vitaminele B sprijina metabolismul carbohidratilor, grasimilor si proteinelor, in timp ce vitamina C, datorita excelentelor sale efecte antioxidante, ne protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.


XShape poate fi suplimentul perfect pentru o cura de slabire atent planificata, daca se combina cu un stil de viata activ, si va poate ajuta sa va claditi un corp mai slab, mai ferm si mai musculos.


Atentie !


Acest produs nu poate inlocui o cura de slabire atent conceputa, activitatea fizica si modificarea stilului de viata !


XShape, substante active/capsula:


L-arginina    …………….. 136,6 mg


L-lizina    …………………. 133,2 mg


L-glutamina   ……………  106,6 mg


L-ornitina   ………………   77,0 mg


L-fenilalanina   …………    66,6 mg


L-carnitina    ……………     50,0 mg


L-tirozina     ……………..    46,6 mg


Vitamina C   ……………..    33,3 mg


Niacina    ………………….   6,6 mg


Vitamina B6   ……………    1,0 mg


Vitamina B12   …………..   1,0 mcg


Crom    ……………………..   46,6 mcg


Mod de administrare: O capsula zilnic sau conform recomandarilor


Mai multe detalii si posibilitate comanda: XShape


Command-Option für die Menschen in Deutschland, Österreich: XShape