Lupta eficient cu stresul fizic si mental prelungit

Datorita compozitiei sale , Energy & Memory sprijina desfasurarea normala a proceselor din organism, chiar si in cazul stresului fizic si mental prelungit. Lupta eficient impotriva proceselor negative aparute ca rezultat al stresului. In acelsai timp, energizeaza, improspateaza organismul si va ofera o doza de energie pentru a face fata cu mai multa usurinta obstacolelor de zi cu zi !


Guarana


Principala substanta activa a guaranei este cofeina, care, asa cum stim cu totii, accelereaza procesele metabolice si producerea de energie; ajuta la mentinerea unei stari normale de alerta. Poate creste performanta fizica, forta musculara si rezistenta la sportivi.


Lecitina, colina


Ambele substante ajuta la functionarea optima a sistemului nervos. Pe langa aceasta, lecitina are un efect benefic si asupra sistemului cardiovascular. Colina este o substanta esentiala pentru transmiterea impulsurilor nervoase.


Vitamina E


Fiind antioxidant joaca un rol important in protectia acizilor grasi polinesaturati impotriva oxidarii, ajutand astfel la mentinerea functionarii normale a celulelor.


Vitamina C


Are o actiune antioxidanta, este necesara pentru functionarea normala a sistemui nervos, participa la formarea tesutului conjunctiv si, prin urmare, ajuta la mentinerea sanatatii pielii, gingiilor, oaselor si cartilajelor.


Zincul


Participa la functionarea normala a sistemului imunitar. Este indispensabil pentru diviziunea celulara normala, functia sexuala, participa la mentinerea structurii sanatoase a pielii.


Seleniul


Este esential pentru metabolism, pentru procesele de producere a energiei, sprijina functionarea normala a sistemului imunitar, precum si a hormonilor glandei tiroide. Datorita puternicului sau efect antioxidant, amplifica protectia celulelor impotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.


Magneziul


Joaca un rol important in functionarea echilibrata a sistemului nervos si este , de asemenea, necesar pentru functioanarea normala a muschilor, Este indispensabil pentru activitatea enzimelor si mentinerea echilibrului calciu-potasiu in organsim.


Energi & Memory


Compozitie/tableta:


Colina …………………………. 200 mg


Extract de guarana ………… 100 mg


Lecitina ……………………….. 100 mg


Vitamina C …………………… 60 mg


Magneziu …………………….. 50 mg


Vitamina E …………………… 10 mg


Zinc ……………………………. 5 mg


Seleniu ………………………… 20 mcg


Mod de administrare:


3×1 tablete zilnic


Mai multe detalii si posibilitate comanda: Energy & Memory


Command-Option für die Menschen in Deutschland, Österreich: Energy & Memory