Vitamina C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids CaliVita

Vitamina C 300 with Rose Hips and bioflavonoidsDatorita continutului ridicat de macese, complexului de bioflavonoide si absorbtiei continue (tehnologia de eliberare prelungita), Vitamina C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids exceleaza printre celelalte produse obisnuite cu vitamina C.


Efectele multiple ale vitaminei C ne sunt bine cunoscute tuturor. Pe langa vitamina C, C300 Plus with Rose Hips and bioflavonoids contine un complex de bioflavonoide din citrice care sprijina absorbtia si utilizarea maceselor din compozitie. Macesele confera produsului un gust placut, fiind, in acelasi timp, sursa cea mai cunoscuta si intens utilizata de vitamina C.


Datorita efectelor sale antioxidante, vitamina C joaca un rol important in functionarea sistemului imunitar, ajutand organsimul sa se protejeze impotriva bacteriilor si virusurilor. Participa la mentinerea structurii normale a vaselor de sange, la functionarea sanatoasa a tesutului conjunctiv, la formarea structurii acestuia si, prin urmare, la mentinerea sanatatii gingiilor, pilelii, oaselor si cartilajelor. Mentine sanatatea sistemului cardiovascular, fiind esentiala pentru functionarea normala a sistemului nervos.


Anumite categorii de persoane trebuie sa acorde o atentie speciala unui aport adecvat de vitamina C. Printre acestea se numara sportivii si muncitorii, fumatorii si locuitorii marilor orase, cei care duc o viata stresanta, precum si varstnicii. De asemenea, necesarul de vitamine al femeilor gravide si al celor care alapteaza este mai mare decat in mod normal.


Vitamina C 300 Pus with Rose Hips and Bioflavonoids este un produs cu absorbtie continua, ceea ce inseamna ca, datorita tehnologiei speciale folosite, substantele active sunt eliberate continuu din tableta; prin urmare, vor fi disponibile in organsim o perioada indelungata. Datorita acestei tehnologii, substantele active sunt utilizate mult mai bine si nu se acumuleaza in organism in cantitati excesive.


Atentie !


Vitamina C este foto si termosensibila, prin urmare trebuie depozitata cu atentie.


Consumul excesiv de bioflavonoide poate cauza diaree.


Acest produs nu poate inlocui o alimentatie diversificata, echilibrata sau un stil de viata sanatos.


A nu se depasi doza zilnica recomandata !


A nu se lasa la indemna copiilor !


O tableta de Vitamina C 300 Pus with Rose Hips and Bioflavonoids contine:


Vitamina C ………………………………………. 300 mg


Macese ……………………………………………  100 mg


Complex de biofavonoide din citrice  ……  30 mg


Mod de administrare :


1 tableta zilnic


Detalii suplimentare si posibilitate comanda:  Vitamina C 300 with Rose Hips and Bioflavonoids