Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de vanilie

Poza Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de vanilie

Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de vanilie

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

100% Whey Protein AllStars este un supliment pentru sportivi menit pentru a aduce un aport de proteine pure provenite din concentrat proteic din zer si izolat proteic din zer.

0.00 lei
Pretul include TVA

 

100% Whey Protein AllStars este un supliment pentru sportivi menit pentru a aduce un aport de proteine pure provenite din concentrat proteic din zer si izolat proteic din zer. Rolul acestuia este de a incuraja cresterea masei musculare si de a micsora perioada de recuperare dupa efort, astfel incat antrenamentele sa aiba un randament cat mai bun. Whey Protein AllStars contine 2,35 kg de pudra proteica, avand un gust placut de vanilie si fiind usor de administrat.

 

Ce sunt proteinele?

Dezvoltarea si mentinerea masei musculare nu este doar un ideal al celor pasionati de sport, ci si un lucru benefic pentru sanatatea noastra, prevenind ingrasarea si aparitia diabetului. Pentru a ne mari masa musculara este important sa consumam suficiente proteine, cantitatea de care are nevoie corpul nostru crescand o data cu varsta. 

Muschii sunt formati in mare parte din proteine. Atunci cand ne antrenam nu facem altceva decat sa se solicitam muschii si sa provocam o degradare usoara a tesutului muscular, pentru repararea caruia avem nevoie de noi proteine. Acest proces de reparare se bazeaza pe un proces celular care duce la cresterea proteinelor contractile (actina si miozina) si a numarului de sarcomere, portiunile din miofibrile care ofera muschilor aspectul striat. Astfel, diametrul fibrelor musculare creste in dimensiune, ceea ce conduce la hipertrofia muuschiului.

De aceea, persoanele care isi lucreaza masa musculara au nevoie de 100% Whey Protein AllStars, pentru a le asigura muschilor proteinele necesare de care au nevoie pentru a se dezvolta si a se repara. 

 

De ce proteinele din zer sunt cele mai bune?

Proteinele provenite din zer stimuleaza masa musculara mai mult decat caseina sau proteinele din soia, indiferent de activitatea fizica sau varsta. Acest lucru se datoreaza continutului de aminoacizi si capacitatea lor de a fi absorbiti in organism. Atunci cand sunt ingerate, proteinele din zer sunt digerate rapid, ceea ce duce la o crestere semnificativa a aminoacizilor in sange, un proces esential pentru stimularea masei musculare. 

Concentratul proteic din zer

In procesul de fabricare al branzei, laptele este separat in doua parti: parte coagulata care este transformata in branza si zerul, un lichid care contine 95% apa. Pentru a putea concentra proteine din acest zer, acesta este supus la diverse procedee si apoi deshidratat pentru a obtine forma de pudra. 

Concentratul proteic din zer este o pudra extrasa din zer care contine intre 65% si 85% proteine. Restul de procentaj este alcatuit din urme de lipide si glucide, din care face parte si faimoasa lactoza. Asadar, concentratul din zer este o varianta care asigura un aport mare de proteine si unul mic de lipide si glucide. 

 

Izolatul proteic din zer

Izolatul proteic din zer este, practic, acelasi produs la si concentratul proteic din zer, singura dinferenta fiind ca are un continut mult mai mare de proteine (pana la 98%). Procedeul de fabricare permite sustragerea majoritatii lipidelor si glucidelor si lipsa lactozei, ceea ce se dovedeste extrem de util pentru persoanele cu intoleranta la lactoza.

Indiferent de forma de proteine de zer folosita, rezultatul este acelasi: incurajarea formarii masei musculare. Concentratul proteic din zer ajuta si la imbunatatirea raspunsului imunitar, iar izolatul proteic ajuta in faza de definire musculara.

 

Taurina

Taurina este un aminoacid neesential care ajuta la reglarea ritmului cardiar, la imbunatatirea capacitatii corpului de a absorbi nutrientii si de a elimina toxinele. De asemenea, rolul sau este de a ajuta la recuperarea musculara dupa efort si la diminuarea riscului de aparitie a crampelor. Avand un efect sedativ si anxiolitic, ea poate fi de ajutor in calmarea starilor de nervozitate. 

 

L-leucina

Potrivit cercetatorilor, leucina este aminoacidul care determina definirea masei musculare, favorizand arderea energiei pentru topirea grasimilor. Administrata pe tot parcursul zilei, leucina creste semnificativ capacitatea corpului de a sintetiza proteinele, ajutand totodata la mentinerea masei musculare castigate. 

 

L-glutamina

Glutamina este aminoacidul care se afla in cea mai mare cantitate in organism si primul care este utilizat in cazul unui efort fizic. Culturistii si cei care lucreaza la cresterea musculara au o nevoie mai mare de glutamina, nu doar pentru a-i ajuta la indeplinirea obiectivelor, ci si pentru a se recupera mai repede dupa efort si pentru a-si mentine sanatatea sistemului digestiv si imunitar. 

 

Papaina si bromelaina

100% Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de vanilie prezinta in componenta sa enzime precum papaina si bromelaina, extrase din papaya, respectiv ananas, care accelereaza reactiile biochimice din interiorul organismului pentru o mai buna digestie si absorptie a nutrientilor.

 

Cui i se recomanda 100% Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de vanilie?

100% Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de vanilie se recomanda sportivilor si culturistilor care isi doresc sa ajunga la o anumita masa musculara, dar si celor care se antreneaza pentru mentinere in sala de forta.

 

Care sunt beneficiile 100% Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de vanilie?

 • este bazat pe o formula concentrata de proteine
 • este bogat in aminoacizi BCAA
 • se digera usor
 • are o aroma delicioasa de vanilie
 • incurajeaza transmiterea oxigenlui la nivel muscular
 • incurajeaza cresterea si mentinerea masei musculare
 • sprijina sistemul imunitar

 

Mod de administrare

Se amesteca 30g de pudra cu 300ml lapte sau 250ml apa si se bea dupa antrenament.


 

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

2.35kg

Compozitie

NutrientCantitate
Concentrat proteic din zer78%
Izolat proteic din zer13%
Glutamina, taurina si leucina-
Enzime digestive-
BCAA-

0 recenzii pentru Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de vanilie

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 5 + 1

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.