Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de ciocolata

Poza Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de ciocolata

Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de ciocolata

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

100% Whey Protein ciocolata contine proteine pure ce se digera rapid, din izolat proteic din zer si concetrat proteic din zer, care ajuta la formarea masei musculare si la mentinerea muschilor.

259.00 lei
Pretul include TVA

 
Suplimentul 100% Whey Protein contine proteine pure ce se digera rapid, din izolat proteic din zer si concetrat proteic din zer, care ajuta la formarea masei musculare si la mentinerea muschilor. Formula sa bazata pe aminoacizi si enzime ii asigura eficienta, ii garanteaza valorea sa biologica si absorbtia optima in organism. 100% Whey Protein AllStars 2.35kg se poate administra inainte, cat si dupa antrenamente, avand un gust delicios de ciocolata. 
 

Ce contine 100% Whey Protein AllStars?

 
Asa cum ii spune si numele, 100% Whey Protein AllStars contine proteine pure provenite din zer, fara a include in compozitia sa alti macronutrienti, precum carbohidrati sau grasimi. O portie de 100% Whey Protein AllStars (30g) are 23g de proteine, dar si aminoacizi importanti precum BCAA, L-leucina, taurina, L-glutamina si enzime de tipul bromelainei si papainei. Pudra 100% Whey Protein se dizolva rapid in apa sau alte lichide, putand fi folosita de toti sportivii.
 

Ce sunt proteinele?

 
Proteinele, impreuna cu glucidele si lipidele, reprezinta cele mai importante familii de macronutrienti. Proteinele joaca un rol structural la nivelul muschilor si a pielii, insa sunt implicate si in alte procese in organism, precum producerea de anticorpi si raspunsul imunitare, transportul oxigenului in organism sau chiar in digestie.
 
Proteine sunt molecule pe care toate organismele vii pot sa le sintetizeze cu ajutorul atomului de carbon. Totusi, corpul uman nu este capabil sa produca proteine folosind dioxidul de carbon din aer, asa cum fac plantele, de exemplu, deoarece nu dispune de enzimele (moleculele active) necesare pentru a extrage carbonul din aer. Asadar, singura modalitate prin care ii putem furniza organismului nostru proteinele este prin alimentatie si suplimente naturale. 
 
Proteinele sunt formate din aminoacizi. Exista 21 de tipuri diferite de aminoacizi, dintre care 8 nu pot fi sintetizati de corpul nostru. Valoarea alimentara a proteinelor depinde de compozitia lor de aminoacizi si de proportia aminoacizilor esentiali pe care pot sa ii ofere organismului. Dupa ce sunt ingerate, proteinele alimentare sunt descompuse in sistemul digestiv in aminoacizi, care mai apoi sunt absorbiti de peretele intestinal, ajungand in sange. 
 

Izolat proteic din zer si concetrat proteic din zer

 
100% Whey Protein AllStars contine proteine provenite din dous surse: izolat proteic din zer si concetrat proteic din zer. Zerul este lichidul care ramane in urma procesarii laptelui pentru a crea branza sau iaurt si este cunoscut pentru continutul sau ridicat de proteine ce pot fi rapid asimilate de catre corp. Exista mai multe tipuri de proteine din zer, insa cele mai intalnite in suplimentele pentru sportivi sunt cele din izolat proteic din zer si concetrat proteic din zer, care sunt produse folosind tehnici diferite de procesare si care au un continut nutritional specific.
 
Atunci cand lichidul de zer este adunat ca urmare a producerii de branza sau iaurt, el este supus unor etape care sa ii creasca continutul de proteine. Dupa ce este atins nivelul dorit de proteine, lichidul este transformat in pudra concentrata din zer, care contine 80% proteine. Restul de 20% contine carbohidrati si grasimi. Daca se folosesc alte metode de procesare se ajunge in punctul in care concentratia de grasimi si carbohidratieste redusa si astfel se produce izolatul proteic din zer, care contine un procent de 90% sau chiar mai mult de proteine.
 
Izolatul proteic din zer contine mai multe proteine decat concetratul proteic din zer si mai putini carbohidrati si grasimi. Acesta se poate dovedi o alegere buna pentru cei care vor sa isi limiteze consumul de grasimi, carbohidrati sau lactoza. 
 
Cu toate acestea, continutul de aminoacizi ramane unul aproape identic, din moment ce sursa din care se extrag proteine este aceeasi.
 

Taurina, L-leucina, L-glutamina si enzime

 
Pe langa continutul de proteine, 100% Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de ciocolata ofera organismului si o doza importanta de taurina, L-leucina, L-glutamina si enzime.
 

Taurina

 
Taurina este un aminoacid care a fost izolat pentru prima oara din bila de taur si care se regaseste in majoritatea tesuturilor corpului uman, in specila in creier, retina sau muschiul miocardic. Aceasta molecula actioneaza ca un transmitator metabolic si permite totodata eliminarea efectelor toxinelor si sustinerea contractiilor muschiului cardiac.
 
In muschi se gaseste o cantitate mare de taurina, studiile demonstrand ca o doza optima de taurina duce la scaderea cu 20% ca procesului de catabolism muscular. Scaderea nivelului de taurina determina accelerarea catabolismului muscular. Aceasta actiune anti-catabolizanta a taurinei este data de capacitatea sa de a stabiliza membrana plasmatica, cea care protejeaza fibrele musculare. De asemenea, datorita puterii sale de a actiona asupra calciului de la interiorul celulelor, ea poate creste forta de contractie a muschilor.
 

L-leucina

 
L-leucina este tot un aminoacid care face parte din familia BCAA, care cu timpul incepe sa dispara din corp, acesta fiind si unul din motivele pentru care persoanele varstnice isi pierd integritatea musculara. 
 
L-leucina ofera energie la nivelul muschilor, ajutand sportivii sa isi creasca rezistenta la efort. De altfell, ea are un efect anabolizant, fiind recomandata pentru capacitatea sa de a sustine formarea de tesut muscular si de a ajuta la recuperarea musculara dupa efort. 
 

L-glutamina

 
L-glutamina detine un rol esential in sinteza proteinelor, in buna functionarea a sistemului imunitar si in mentinerea echilibrului acido-bazic al corpului. Sportivii folosesc L-glutamina pentru a preveni efectele unui antrenament intens asupra sistemului imunitar, dar si pentru a-i ajuta sa se recupereze mai repede dupa efort.

 

Enzime

 
100% Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de ciocolata contine enzime provenite din papaya (papaina) si din ananas (bromelaina). Aceste enzime ajuta la digestia proteinelor, lipidelor si glucidelor, actiunea lor imbinandu-se perfect cu celelalte ingrediente din 100% Whey Protein. 
 

Beneficiile 100% Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de ciocolata

 
  • contine proteine pure
  • ajuta la formarea masei musculara
  • contine unii din cei mai importanti aminoacizi BCAA
  • faciliteaza transportul oxigenului catre tesuturile musculare
  • sustine producerea de anticorpi
  • este usor de digerat 
  • are gust placut de ciocolata
 

Mod de administrare

 
Amestecati 30g de pudra (2 masuri) cu 250 ml de apa sau 300 ml de lapte si consumati imediat dupa antrenamente.
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

2.35kg

Compozitie

NutrientCantitate
Concentrat proteic din zer78%
Izolat proteic din zer13%
Glutamina, taurina si leucina-
Enzime digestive-
BCAA-

0 recenzii pentru Whey Protein AllStars 2.35kg cu gust de ciocolata

    Adauga o recenzie

    Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
    Toate campurile sunt obligatorii *

    *   = 9 + 10

    Disclaimer
    Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.