Prolab Pr N-Large 2 Chocolate Strawberry Vanilla 4,6 kg

Poza Prolab Pr N-Large 2 Chocolate Strawberry Vanilla 4,6 kg

Prolab Pr N-Large 2 Chocolate Strawberry Vanilla 4,6 kg

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

0.00 lei
Pretul include TVA

Această formulă puternica oferă mai multe calorii și proteine, gram cu gram, decât oricare alt produs asemanator. De subliniat cantitatea de proteine ​​continute, deoarece acestea constituie un nutrient esential care promoveaza masa musculara. Prolab foloseste ca materie prima zerul de lapte microfiltrat, prelucrat la rece prin schimb de ioni. Aceasta proteina are un profil superior de aminoacizi, o biodisponibilitate imbatabila, este scăzut în lactoza si este un produs instant, pentru o amestecare ușoară, fără ajutorul unui blender.

 

Această formulă conține, de asemenea, un amestec unic de carbohidrati pentru a ajuta la crearea de combustibil și sprijinirea formarii de masa musculara. Grăsimea, deși evitat de unii, este o sursă de energie foarte concentrata (dublu față de proteine ​​sau glucide). Grasimea este, de asemenea, o componentă necesară a tuturor membranelor celulare, a protectiilor nervoase, a secretiilor digestive si cel mai important, a producerii de hormoni. O dieta prea saraca in grasimi poate afecta de fapt creșterea. Din aceste motive, în Prolab N-Large2 sunt conținute mici cantități de grăsime.

 

Aportul de proteine ​​- Fundația

 

Oferind organismului o aprovizionare constantă  de proteine ​​pe tot parcursul zilei este esențială pentru o creștere musculara optimă. Proteina este alcătuită din aminoacizi. Aminoacizii sunt piatra de temelie a muschilor si a corpului. Fără ele, ar fi imposibil de construit, reparat sau chiar menținut tesutul muscular.

 

Proteina este alcătuita din carbon, hidrogen, oxigen și azot. O cantitate suficientă de proteine ​​va oferi un echilibru pozitiv de azot, sau o stare anabolic. O stare anabolica va permite construirea musculara.

 

Pe de altă parte, dacă exista un sold negativ de azot, corpul se va afla într-o stare catabolica. Corpul, de fapt, isi creaza combustibilul prin descopunereamusculaturii greu câștigat pentru a obtine energie. Deci, este extrem de important sa se obțina un aport suficient de proteine.

 

Sportivii de azi au acces la o mare varietate de suplimente, în scopul de a obține mai rapid și mai eficient cresterea masei musculare și pentru a evita o atrofie musculara (contractie) nedorita cauzata de suprasolicitare sau de o nutriție proastă.

 

Aminoacizii sunt deosebit de eficienti în creșterea și repararea tesutului muscular, deoarece acesta constă în principal din proteine. Un număr mare de substanțe nutritive naturale sunt esențiale pentru construirea și menținerea puterii si rezistentei musculare. Din acest motiv, ar trebui ca culturistii si alti atleti sa isi asigure o dietă completă și echilibrată.

 

În caz de insuficientă de substante nutritive importante corpul va descompun tesutul muscular pentru a utiliza componentele sale, in scopul de a repara tesutul deteriorat în timpul antrenamentului. Acest lucru va duce la o reducere nedorită a masei musculare generale (atrofie).

 

Un corp musculos prezinta, de asemenea, o creștere a consumului de energie de bază și, prin urmare, are nevoie de mai multă energie, fără a exercita efectiv. Construirea musculara în perioada când se încearca sa se piarda in greutate este prin urmare sensibila, deoarece muschii mai mari consuma mai multă energie, reducand posibilitatea de a recâștigarea grăsime după aceea.

 

Fapte importante despre muschii

 

Muschii reprezinta un organ complet esențial pentru organism și în special responsabil de mișcarea mecanică. Muschii sunt capabili să miște ambele structuri ale corpului - interna și externa. Acest lucru înseamnă că sunt esențiali atât pentru mișcarea activă, fizică a individului, precum și pentru mai multe procese involuntare, interne, cum ar fi bătăile inimii sau digestia alimentelor.

 

Un adult sanatos are 656 de muschi, care alcătuiesc 23-40% din masa totală a corpului. Muschii trebuie să lucreze din greu în fiecare zi, mai ales cei mai mari muschii din corp, care ne ajuta sa indeplinim miscarile de baza, precum mersul. Împreună cu sistemul nervos sunt un mare consumator de energie la nivelul organismului. Muschii funcționează întotdeauna în perechi pentru a se echilibra reciproc. Un agonist (jucător), cum ar fi bicepsii, are întotdeauna un antagonist (adversar), adică tricepsii sau cvadricepsii respectivi. Această relație este importantă pentru a-i proteja de supra-întindere și leziuni.

 

Organismul se adapteaza automat și în mod constant la creșterea cererii de energie și puterii de formare prin adaptarea principalelor procese metabolice, a sistemului nervos central, precum și a mecanismului de cinetică (mișcare mecanică a osului prin contractia musculara). Această ajustare automată are loc în scopul de a spori eficiența și capacitatea maximă a puterii extrase. Sistemul metabolic general se adaptează imediat la creșterea cerințelor metabolice ale aparatului muscular. Masa musculara, precum și sistemele de alimentare cu substante nutritive încep să crească. Toate aceste ajustări pot fi susținute și îmbunătățite în mod eficient de un regim adecvat de suplimentare a dietei.

 

Nutritia sportiva -Sporirea cresterii masei musculare

 

Multe substanțe nutritive importante susțin creșterea musculara și contribuie la efectul de formare de la nivelul corpului. Suplimentele care includ proteine ​​ajuta la construirea de masa musculara si forta pe termen scurt și mediu. Sportivii și culturistii, prin urmare, le consuma frecvent și isi completeaza dieta cu alimente foarte bogate in proteine.

 

Aminoacizisunt folositi în mod special pentru a construi musculatura și pot produce rezultate impresionante într-un mod cu totul natural. Suplimentele au devenit din ce în ce mai populare, deoarece cantitățile de nutrienți absorbite cu alimente normale, în general, nu sunt suficiente pentru a acoperi cerințele crescute ale sportivilor.

 

Mai multe dintre substantele nutritive necesare pentru a construi masa musculara suntesențiale, ceea ce inseamna ca organismul nu este capabil să le producă de la sine. Deși ele pot fi absorbite din alimente este de multe ori este mai eficient sa fie consumate în cantități mai mari sub forma de suplimente alimentare.

 

Aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA), cum ar fi L-leucina, sunt deosebit de importanti. Acestia imbunatatesc in mod dramatic capacitatea organismului de a sintetiza proteine ​​si, astfel, construiesc masa musculara după o completare de doar două săptămâni. L-leucina este de asemenea esențială pentru corpul uman și, prin urmare, ar trebui să fie consumata sub forma de suplimente alimentare.

 

Aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) sunt un nutrient cheie pentru repararea si cresterea musculara, inhiband reducerea de proteine musculare, în același timp. Sunt, de asemenea, importanti ca transportatori de energie la muschii din corp. În funcție de nivelul de exercitare este nevoie de cantități mari de energie ușor metabolizabilă, precum și de o cantitate suficientă de oxigen.

 

L-arginina este un aminoacid binecunoscut pentru constructia si rezistenta musculara. Efectul major al acestuia este reprezentat de un flux de sânge crescut și eficacitatea sistemului imunitar.

 

L-Carnitina este, probabil, cel mai bine-cunoscut aminoacid în sport. L-carnitina transporta moleculele grăsimilor în mitocondrii, unde acestea sunt transformate în energie. Acest lucru face posibil pentru ca organismul sa transforme grasimea in energie, reducand sansa ca tesutul muscular sa fie defalcat pentru a produce substanțe nutritive și energetice. L-carnitina este, prin urmare, o componentă esențială a planului nutriționale al unui sportiv.

 

Concluzie

 

Multe studii au aratat ca abilitatea organismului de a construi musculatura in mod natural poate fi susținută de consumul de anumite suplimente alimentare. Aminoacizii sunt deosebit de importanti, deoarece acestia sunt blocurile de proteine, care compun tesutul muscular.

 

Organismul are nevoie de mult mai multă energie și nutrienți  în timpul perioadelor desolicitare crescuta, cum ar fi exercițiul. Corpul uman se adaptează la formarea rapidă și, mai ales pe perioade mai lungi de timp, îmbunătățește eficiența și eficacitatea mușchilor, precum și coordonarea, pentru a face față cerințelor de antrenament intens. Efectul general este o abilitatea sporită de a efectua exercitiu la un nivel ridicat. Acest lucru poate fi susținut în mod eficient prin consumul de suplimente alimentare.

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

4,6 kg

Compozitie

NutrientCantitate

0 recenzii pentru Prolab Pr N-Large 2 Chocolate Strawberry Vanilla 4,6 kg

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 1 + 8

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.