Prolab Amino 2000

Poza Prolab Amino 2000

Prolab Amino 2000

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

0.00 lei
Pretul include TVA

Prolab Amino 2000 este o formulă de înaltă calitate care conține 2000 mg de aminoacizi  puri, in forma lor natural L-, proporționati științific pentru a satisface nevoile nutritionale specifice corpului.

 

Proteinele ​​de calitate și un echilibru pozitiv de azot sunt două principii importante pentru sportivii de performanta. Prin urmare, Prolab Amino 2000 este proiectat cu acești factori în minte. Echilibrul pozitiv de azot apare atunci când există o sursă bogată de proteine ​​de calitate disponibile pentru a fi utilizate de către mușchi.

 

Amino 2000 provine dintr-o sursa de proteine ​de zer, de inalta calitate, cu o rata de eficiență ridicata ​​și un rating de biodisponibilitate mai mare decât cel al proteinei din ou. Amino 2000 este elaborat in conformitate cu cele mai stricte proceduri de control al calității pentru a asigura o calitate ridicată , prospețime și un nivel de azot maxim disponibil.

 

Prolab Amino 2000 este un supliment creat pentru culturism in scopul de a obtine rezultate optime in antrenament și recuperare. Prolab este o companie de încredere, care creaza suplimente nutritionale pentru culturism. Prolab Amino 2000 conține doar 6 grame de proteine, mai puțin decât alte suplimente de aminoacizi. De obicei, aminoacizii sunt ambalati într-un supliment de proteine ​​din zer, oferind suport de proteine, cu suport de aminoacizi. Acest supliment este conceput ca un supliment add-on pentru a fi luat impreuna cu alte suplimente de proteine ​​din zer.

 

Profilul de aminoaciziilor Prolab Amino 2000 este spectaculos. Aminoacizii sunt cunoscuti ca pietrele de temelie pentru musculatura, insa există unii aminoacizi pe care cei care unele persoane nu ar trebui sa ii ia in cantitati mari. L-fenilalanina, de exemplu, are calități anti-depresive. Cei care iau antidepresive sau alte medicamente pentru boli psihice nu ar trebui să ia doze mari de L-fenilalanina. Acest aminoacid poate duce la schimbari de dispozitie, care pot fi periculoase pentru unele persoane. L-fenilalanina este deosebit de periculoasa pentru cei care au o tulburare bipolara.

 

L-tirozina este cunoscuta pentru reducerea tensiunii arteriale. Cei cu o tensiune mai mica decât cea normală sau cei care iau medicamente pentru tensiune arteriala nu ar trebui să ia doze mari de L-tirozina. Dacă L-tirozina scade tensiunea arteriala, s-ar putea atinge un nivel periculos de scazut in urma suplimentarii cu Prolab Amino 2000.

 

Potrivit Prolab, doze mari de aminoacizi menține echilibrul de azot, care sustin cresterea unei mase musculare sănătoase și sănătatea. Sportivii necesita prize mai mari de proteine, comparativ cu persoanele sedentare, pentru a pastra echilibru pozitiv de azot, în scopul de a promova acumularea de proteine ​​si cresterea masei musculare. Prolab Amino 2000 ofera proteine ​​de înaltă calitate, asigura cea mai buna potenta, prospețime și o disponibilitate de nitrogen maxima. Combină ProlabAmino 2000, cu un regim alimentar potrivit si un program de nutritie completat de o pregătire intensă pentru cele mai bune rezultate.

 

Mod de administrare: Luati 3 comprimate, de două ori pe zi, între mese și după un antrenament intens. Se recomada sa se ia cu 45 minute înainte de masă și imediat după un antrenament. Pentru cea mai buna absorbție, se ia impreuna cu suc de fructe diluat sau alte lichide cu carbohidrati.

 

Avertismente: Consultati medicul înainte de a utiliza suplimentul dacă aveți sau suspectați o condiție medicală, luati medicamente baza de prescriptie medicala, sau in caz de sarcina si alaptare. Persoanele cu alergii la lapte ar trebui să consulte, de asemenea, medicul înainte de a lua acest produs.

 

Beneficiile unui supliment de aminoacizi in construirea unei musculaturi sănătoase

 

Suplimentele de aminoacizi sunt importante pentru culturism. Aminoacidul este ceea ce compune proteina, iar proteina ​​este ceea ce hrănește mușchii. Aminoacizii sunt ingerati cu mesele pe care le mancam. Din păcate, coprul nu priemeste suficienti aminoacizi din aceste surse alimentare atunci când se încearcă sa se construiasca musculatura.

 

Aminoacizii fac mai mult decat sa creeze și să asiste proteinele ​​din organism. În plus, ei ajuta organismul să funcționeze corect. Sunt responsabili pentru mușchi, păr, pori și piele, unghii, glande,si chiar  ligamente sănătoase.

 

Unii aminoacizi esențiali în culturism sunt arginina, carnitina, glutamina, glutationul, și inca multi altii. Cei mai multi dintre amino-acizii pe care primim de la mese vor veni de la carne și produse lactate, precum lapte, ouă și brânză.

 

Suplimentele alimentare de aminoacizi au demosntrat ca pot fi de ajutor în ceea ce privește boala Alzheimer, boli de inima, bronsita, cancer, oboseala, melancolie, diabet, emfizem, epilepsie, hepatită, hipertensiune arteriala, colesterol LDL ridicat, infertilitate, probleme de ficat, osteoartrita, boala Parkinson, artrita reumatoida, și multe alte probleme de sanatate. Suplimentele de aminoacizi sunt atât de utile incat multi doctori le prescriu pacienților care sunt în convalescență după o intervenție chirurgicală sau răni.

 

In ceea ce priveste culturismul, suplimentele de aminoacizi sunt necesare si sigure. Culturistii percep din ce in ce mai bine beneficiile reale ale suplimentelor de aminoacizi în eforturile lor de culturism.

 

Aminoacizii sunt împărțiti în două grupe, aminoacizi non-esențiali și aminoacizi esențiali. Aminoacizi non-esențiali sunt produsi de organism în mod normal. Un factor important in ceea ce priveste aminoacizii este că ficatul ii convertește la glucoză. În cazul în care organismul nu produce suficient de multi aminoacizi, atunci ei sunt achizitionate prin intermediul proteinelor ​​din dieta si a suplimentelor alimentare.

 

Aminoacizii sunt necesare pentru sanatatea tesutului conjunctiv, sângelui, pielii, organelor și mușchilor. Aminoacizii sunt importanti în organism pentru vindecarea ranilor si leziunilor. Aminoacizii provin din surse animale și plante. Cei din surse animale sunt mai completi, în timp ce sursele vegetale / legumele au om lista de cativa dintre ei. Produsele lactate si legumele ofera, de asemenea, o sursa buna de proteine.

 

Oamenii care sunt interesați de cultursim sau ridicarea de greutati, afla treptat că aportul lor de proteine trebuie să crească, fie prin suplimente sau dieta. Aminoacizii sunt un nutrient important pentru sportivi. Corpul descompune în mod constant proteinele ​​pentru a reconstrui masa musculara.

 

De ce aminoacizii in forma libera sunt cei mai buni pentru construirea musculara? Răspunsul este biodisponibilitatea - cât de mult din ceea ce este ingerat ajunge acolo unde trebuie pentru a fi utilizat de către organism și de cât timp este nevoie pentru a ajunge acolo. Aminoacizii in forma liberapot intra în circulația generală în 15 minute, ceea ce ii face disponibili pentru metabolismul in locul unde acestia sunt necesari. Ingerarea aminoacizilor înainte, în timpul și după antrenament poate preveni oboseala mentală si ofera o sursă de energie pentru a ajuta la prevenirea catabolismului proteinelor musculare și la accelerarea recuperarii.

 

Aminoacizilor din alimente le ia între două și patru ore pentru a ajunge la muschi. Chiar dacă se consuma alimente la scurt timp după antrenament, elementele nutritive vor ajunge la muschi prea târziu pentru a profita din plin de fereastra de recuperare.

 

Solutia cea mai buna este suplimentarea cu aminoacizi, care intră rapid in fluxul sanguin din intestinele mici. Acestia nu trebuie să fie digerati si transformati de ficat. Anumiti aminoacizi, precum arginina, metionina si glicina, sunt folositi pentru a produce fosfat creatina, care se transformă în ATP - folosit ca sursă de energie în timpul formării intense.

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

150 tablete

Compozitie

NutrientCantitate

0 recenzii pentru Prolab Amino 2000

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 8 + 4

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.