Natural Toilet Cleaner

Poza Natural Toilet Cleaner

Natural Toilet Cleaner

Nota 100 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

CaliClean - Produs de curatat toaleta 100% natural. Gata cu iritatiile si alergiile in timpul curateniei.

35.97 lei
Pretul include TVA

 

Natural Toilet Cleaner este un produs de curatare care contine numai ingrediente naturale, non-toxic si perfect ecologic.

 

Natural Toilet Cleaner ofera posibilitatea curatarii si igienizarii vasului de toaleta fara efectele adverse pe care produsele de curatat chimice le au asupra sanatatii noastre. Acest detergent inovator creat de expertii CaliVita isi dovedeste calitatile prin eficienta in inlaturarea murdariei, a ruginei sau a depunerilor de calcar.

 

Beneficiile Natural Toilet Cleaner

 

- contine doar surfactanti de origine vegetala

- nu contine fosfati, dioxina si substante petrochimice

- are un ambalaj 100% biodegradabil

- parfumurile ce se afla printre ingredientele sale sunt conforme standardelor legale

 

Mod de utilizare:

 

Inainte de a utiliza Natural Toilet Cleaner pe vasul de toaleta, se trage apa. Se aplica pe suprafata dorita, se lasa 10 minute, se freaca zona murdara, iar apoi se trage din nou apa.

 

Natural Toilet Cleaner se numara printre componentele gamei CaliClean, formata doar din produse de curatare naturale. Daniela Gafencu, director CaliVita, va prezinta pe larg caracteristicile si beneficiile acestor produse, in videcolipul de mai jos:

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

946 ml

Compozitie

NutrientCantitate

1 recenzii pentru Natural Toilet Cleaner

  1. Nota :5 din 5

    Adelin.Cv123 28.02.2011

    Problema poluarii planetei este una reala. De ce sa nu dam exemplu copiilor nostrii si sa schimbam produsele de curatare poluante cu produse naturale ca cele din gama CaliCleaner? Pe langa faptul ca sunt non-poluante sunt si foarte bune produse de curatat! Mult superioare celor din magazine la preturi mai ridicate decat acestea!

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 7 + 7

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.