CaliGreen Natural Brathroom Cleaner 500 ml

Poza CaliGreen Natural Brathroom Cleaner 500 ml

CaliGreen Natural Brathroom Cleaner 500 ml

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

CaliGreen Natural Brathroom Cleaner 500 ml

33.86 lei
Pretul include TVA

 

 1. Ce este CaliGreen Natural Brathroom Cleaner?
 2. Ce contine CaliGreen Natural Brathroom Cleaner?
 3. De ce sa alegem CaliGreen Natural Brathroom Cleaner in locul produselor traditionale de curatenie?
 4. Avantajele CaliGreen Natural Brathroom Cleaner
 5. Mod de utilizare

 

Ce este CaliGreen Natural Brathroom Cleaner?
mergi la cuprins

CaliGreen Natural Brathroom Cleaner este un produs pentru curatarea baii care contine ingrediente 100% naturale de origine vegetala sau minerala, fiind o alternativa ecologica la produsele de curatat traditionale. CaliGreen Natural Bathroom Cleaner este un produs de curatat sigur, cu substante biodegradabile, care poate fi folosit de toti membrii familiei, fara a fi dur cu pielea sau a irita in vreun fel organismul uman.

Pe langa compozitia sa prietenoasa cu mediul, CaliGreen Natural Brathroom Cleaner este eficient in dizolvarea depunerilor de sapun, calcar, murdarie si alte pete din baie, avand in acelasi timp un efect dezinfectant. Astfel, va puteti bucura de o baie curata si proaspata fara substante chimice.

 

Ce contine CaliGreen Natural Brathroom Cleaner?
mergi la cuprins

CaliGreen Natural Brathroom Cleaner contine alcool, acid citric, acid lactic, surfactanti neinoici si aionici, a caror actiune nu afecteaza in sens negativ sanatatea celor care il folosesc. Acest produs de curatenie a fost testat dermatologic de Institutul pentru Cercetatari Stiintifice Dermatologice, rezultatul fiind ca nu contine substante care irita pielea.

Asadar, CaliGreen Natural Brathroom Cleaner curata diferitele suprafete din baie si protejeaza pielea de actiunea agresiva a substantelor chimice.

 

De ce sa alegem CaliGreen Natural Brathroom Cleaner in locul produselor traditionale de curatenie?
mergi la cuprins

Ati observat ca atunci cand cumparam produse de curatat ambalajul lor este plin de diverse atentionari (toxic, inflamabil, etc.)? Chiar acest aspect este dovada clara ca nu sunt tocmai sigure, avand in vedere ca multe chimicale, precum clorul si amoniacul, pot fi destul de periculoase atunci cand sunt amestecate. Cei mai vulnerabili in fata acestor substante sunt copiii si animalele, aceste doua categorii fiind mult mai predispuse la intoxicatii.

Cu CaliGreen Natural Brathroom Cleaner ai grija de sanatatea ta. Spre deosebire de produsele obisnuite de curatat, CaliGreen Natural Brathroom Cleaner nu duce la aparitia simptomelor precum tuse, stranutat, eruptii cutanate sau dureri de cap. Multe din substantele chimice din produsele de curatat sunt cancerigene, toxice si pot periclita sanatatea celor care le folosesc.

Stiati ca folosirea produselor de curatat traditionale duce la poluarea aerului din casa si poate provoca aparitia problemelor hepatice, renale sau a afectiunilor sistemului nervos central? CaliGreen Natural Brathroom Cleaner imbunatateste calitatea aerului pe care il respirati acasa si nu trebuie sa va mai faceti griji de mirosurile urate sau intepatoare. 

Alegeti sa protejati mediul inconjurator cu produsele de curatat CaliGreen!

Prin folosirea produselor din gama CaliGreen faceti un prim pas spre protejarea mediului incojurator, atat de afectat in zilele noastre. CaliGreen Natural Brathroom Cleaner este un produs de curatat obtinut prin practici sustenabile, sigur, netoxic si cu ingrediente biodegradabile care nu are un impact negativ asupra mediului. 

 

Avantajele CaliGreen Natural Brathroom Cleaner
mergi la cuprins

Baia dumneavoastra va straluci de curatenie cu CaliGreen Natural Brathroom Cleaner, dar, cel mai important, si dumneavoastra va veti simti mai bine deoarece:

 • nu contine coloranti artificiali sau parfumuri artificiale
 • nu contine organisme modificate genetic
 • nu contine substante petrochimice, dioxina, clor sau fosfat
 • este ideal pentru indepartarea murdariei specifice zonei baii

 

Mod de utilizare
mergi la cuprins

CaliGreen Natural Brathroom Cleaner este destinat curatarii diferitelor suprafete din baie: chiuveta, cada, faianta, gresie, robinet sau sticla, indepartand calcarul, depunerile intarite de sapun, petele galbene sau mizeria de pe vasul de toaleta.

Pentru inceput, pulverizati Natural Brathroom Cleaner pe o suprafata mica. Nu este indicat pentru suprafete din marmura sau alte materiale care pot fi afectate de acizi. 

Pulverizati pe zona murdara, frecati usor in functie de gradul de murdarie si lasati sa actioneze 1-5 minute, dupa care stregeti cu o carpa curata si clatiti. In cazul depunerilor de calcar greu de indepartat, inmuiati o carpa curata in produs si lasati-o pe suprafata murdara timp de 1-5 minute inainte de a freca si clati. 

 

Atentie!

A nu se lasa la indemana copiilor.
Clatiti din abundenta cu apa in cazul contactului cu ochii. 

 

 

GMP (Good Manufacturing Practice) Certificarea bunelor practici de productie
GMP este acea parte a sistemului de asigurare a calitatii care garanteaza ca produsele sunt fabricate si controlate in mod consecvent dupa standardele de calitate adecvate si corespund scopului pebtru care au fost concepute.
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

500 ml

Compozitie

NutrientCantitate
<5% surfactanti neionici (surfactanti de natura zaharidica)mg
surfactanti anionici (sulfati ai acizilor grasi)10 mcg (400 U.I.)
apa-
acid lactic-
acid citric-
guma xantan-

0 recenzii pentru CaliGreen Natural Brathroom Cleaner 500 ml

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 2 + 8

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.