Natural Glass Cleaner

Poza Natural Glass Cleaner

Natural Glass Cleaner

Nota 80 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

CaliClean - Produs de curatat 100% natural pentru geamuri. Gata cu iritatiile si alergiile in timpul curataeniei.

35.97 lei
Pretul include TVA

Natural Glass Cleaner este un produs de curatare pentru geamuri si oglinzi, 100% natural, biodegradabil si non-toxic.

 

Spre deosebire de produsele clasice de curatat, daunatoare pentru utilizatori si nocive pentru mediul inconjurator, gama CaliClean, din care face parte si Natural Glass Cleaner, propune un set de produse obtinute din plante, fara fosfati, dioxina sau substante chimice, ideale pentru mentinerea unui habitat curat. 

 

Natural Glass Cleaner poate fi utilizat pe diverse tipuri de suprafete din sticla, ceramica, otel si chiar granit, eficienta sa fiind garantata de procesul de fabricare si de ingredientele inalt calitative. 

 

Mod de utilizare:

 

Se pulverizeaza pe suprafetele murdare si se sterge cu o carpa sau un prosop de hartie.

Nu este recomandat pentru suprafetele lacuite sau din lemn.

 

Contraindicatii:

 

A nu se lasa la indemana copiilor! Evitati contactul cu ochii sau inghitirea. In cazul in care se produce contactul cu ochii, clatiti din abundenta cu apa timp de cel putin 15 min. In cazul in care ati ingerat, beti un pahar cu apa si adresati-va medicului.

 

Efectele nocive asupra mediului si asupra sanatatii omenirii a produselor de curatat chimice fac subiectul numeroaselor discutii pe teme ecologice si chiar medicale. Substantele chimice active pot provoca alergii, inflamarea mucoaselor sau chiar astm. Din punct de vedere a mediului inconjurator, cea mai grava consecinta o reprezinta distrugerea bacteriilor benefice pentru purificarea apei prin deversarea prin sistemul de canale a acestor substante.


CaliVita doreste sa contribuie la reducerea impactelor negative a produselor chimice de curatat prin gama CaliClean, formata din detergenti 100% naturali. 


Daniela Gafencu, director CaliVita, va prezinta mai jos caracteristicile si beneficiile produselor CaliClean.

 

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

946

Compozitie

NutrientCantitate

1 recenzii pentru Natural Glass Cleaner

  1. Nota :4 din 5

    Eliza Buc.

    Voi nu v-ati saturat de clasicele produse de curatat geamuri ce lasa urme inestetice pe geamuri si oglinzi? Eu DA! De aceea am inlocuit vechiile produse de curatat geamuri cu “Natural Glass Cleaner”. Un produs natural si cu un efect real! Curata intr-adevar geamurile fara sa lase urme vizibile.

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 3 + 6

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.