Natural All Purpose Cleaner

Poza Natural All Purpose Cleaner

Natural All Purpose Cleaner

Nota 100 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

CaliClean - Produs de curatat 100% natural cu utilizare generala. Gata cu iritatiile si alergiile in timpul curateniei.

35.97 lei
Pretul include TVA

Natural All Purpose Cleaner este un detergent de uz general pe baza de ingrediente 100% naturale care nu emana in aer substante nocive pentru mediul inconjurator sau pentru sanatatea noastra.

 

Mod de utilizare:

Se pulverizeaza pe suprafetele murdare si se freaca cu un prosop de hartie sau cu o carpa. In cazul suprafetelor sensibile, se pulverizeaza mai intai pe o zona mai restransa. Nu se foloseste pe suprafete lacuite sau din lemn.

 

Contraindicatii:

Evitati contactul cu ochii. Daca se pulverizeaza in ochi, se spala cu apa zona afectata timp de 15 minute.

 

Gama de produse de curatat CaliClean incurajeaza curatarea ecologica. Produsele de curatat ce contin substante periculoase sunt la fel de nocive pentru oameni cat si pentru mediu. Substantele chimice deversate in chiuveta, toaleta si care patrund in canalele colectoare incetinesc procesul natural de curatire, deoarece distrug si bacteriile necesare pentru purificarea apei.

 

Pentru a intelege mai bine rolul si beneficiile produselor de curatare ecologice CaliClean, puteti urmari prezentarea acestora, realizata de Daniela Gafencu, director CaliVita.

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

946 ml

Compozitie

NutrientCantitate

1 recenzii pentru Natural All Purpose Cleaner

  1. Nota :5 din 5

    Eftimie Sinaia 28.02.2011

    Este un produs foarte bun! Functioneaza pe aproape pe orice fel de suprafata cu success si curata foarte bine actionand instant!

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 9 + 6

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.