Grenade Thermo Det. Fat Burber Uk

Poza Grenade Thermo Det. Fat Burber Uk

Grenade Thermo Det. Fat Burber Uk

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

Conține ingrediente-cheie care au demonstrat clinic ca ajuta la arderea grasimilor si sprijina pierderea in greutate fara sa diminueze muschii. Formula termogeniac avansata este foarte eficienta înainte de sesiuni cardio intense și, ca atare, este util

157.00 lei
Pretul include TVA

Cu o vasta experienta in nutritie sportiva, fiziologia exercițiului fizic și dezvoltarea de produse, Fondator Grenade  și CEO - Alan Barratt, a fost abordat de o Marina Regala, una dintre unitățile UK de luptă de elită, care a dorit sa piarda țesut adipos din organism și sa-si creasca performanța pentru o selectie in cadrul regimentului 22 – cunoscut ca SAS. Alte produse care au fost folosite nu au reușit să impresioneze, de aceea a fost atât de nevoie de o abordare cu totul noua in ceea ce priveste calitatea si selectia materiei prime, precum și de o anumită combinație de ingrediente care ar funcționa.

 

După luni de cercetare și testare a diferitelor formule s-a găsit o combinație care a îndeplinit criteriile specifice care au fost solicitate pentru a încerca procesul riguros de selecție SAS. Acest produs a sprijinit următoarele rezultate:

 

- a promovat controlul apetitului

- a oferit un control al energiei susținut

- a accelerat metabolizarea de grăsime în organism

- a promovat vigilența și concentrarea mentala

 

Inutil să spunem ca prietenul nostru a fost singurul om dintr-o selecție de peste 200 de solicitanți care a finalizat cu succes cursul dificil de patru saptamani si el a descris această formulă atât de eficienta încât a avut prieteni în armată care au dorit, de asemenea, să încerce acest produs uimitor .... Poreclit Grenade  de fanii militari, numele a ramas asa și s-a nascut legenda. Acesta a devenit neoficial "kit esențial" pentru mulți soldați și este bine renumit pentru eficacitatea sa.

 

Grenade ® este rapid recunoscut ca fiind cel mai popular produs de scadere in greutate din lume, cu vanzari in peste 130 de tari. Grenade Thermo Detonator este potrivit pentru bărbați și femei și este folosit pe scară largă de către sportivii profesioniști, entuziaști de fitness, de catre personalul militar și Forțele Speciale din întreaga lume.

 

Grenade ® - Thermo Detonator conține ingrediente-cheie care au demonstrat clinic ca ajuta la arderea grasimilor si sprijina pierderea in greutate . Formula termogeniac avansata este foarte eficienta înainte de sesiuni cardio intense și, ca atare, este utilizata și recomandata de catre antrenorii personali ai celebritatilor de clasa mondiala.

 

Arde grăsimea, nu muschii

 

Grenade ® Thermo Detonator este un produs de pierdere a grăsimilor, care combină ingrediente cercetate științific concepute pentru a viza țesutului adipos din organism și pentru a conserva musculatura. Fie că sunteți un atlet profesionist sau un soldat de elita, nu vreti excesul de grasime corporala sa iti scada performantele (sau sa va compromita aspectul) și cu siguranță nu vreti să va piardeti musculatura, indiferent dacă va antrenati pentru un eveniment, luptati pentru țară sau doar va mentineti in forma pentru a arata bine la plaja!

 

Este evident ca va doriți să va păstrați musculatura castigata cu greu, sa va îmbunătățiti performanța energetica si sa distrugeti excesul de grasime! Aceasta este exact filozofia din spatele Grenade Thermo Detonator ... acest produs "declara război grasimii, nu musculaturii"!

 

Grenade combină numai ingrediente de cea mai înaltă calitate, cu putere maximă, menite să "intensifice" rata metabolica și să sprijine un nivel de apetit sănătos, fără a provoca dezechilibre. Grenade ® ofera o eliberare susținută de energie și vigilență, fără a promova o "cadere" sau "cedare" la sfârșit.

 

Cei mai mulți oameni care sunt preocupati de acest aspect știu că pentru a arde grăsimea trebuie să livreze semnale corecte pentru a stimula hormonul noradrenalina (printre altele), care este considerat a fi hormonul organismului cel mai important în sprijinul oxidarii grasimilor (foloseste grăsimea pentru energie). Trebuie, de asemenea, vizate anumite parti ale creierului pentru a combate foamea. Grenade ® este conceput pentru a face acest lucru, sprijinind în același timp performanțele mentale și fizice, fara efecte secundare neplacute.

 

Ce ingrediente contine Grenade și cum funcționează?

 

• Extractul de ceai verde

 

Ceaiul verde, în ciuda numelui său modest, contine anumiti polifenoli activi care au demosntrat științific efecte fiziologice importante, inclusiv pentru pierderea de grăsime, îmbunătățirea performanțelor și moderarea oxidarrii celulare dăunătoare (efecte antioxidante). De un interes special sunt catechinele, compusi care au fost investigati pe larg în mai multe studii științifice și au aratata ca ar putea fi cel mai importante molecula naturale în războiul împotriva grasimilor!

 

• Bitter Orange Extract

 

Acest ingredient este un alt extractal produsului, cunoscut sub numele de Citrus aurantium. Ingredientul sau activ principal este sinefrina, care este un simpatomimetic, ceea ce înseamnă că stimulează hormonii implicați în mobilizarea și oxidarea (arderea) energiei și a fost folosit special pentru a îmbunătăți lipoliza (distrugerea grasimilor). N-metiltiraminași tiramina au capacitatea de a elibera catecolamine, care sunt cei mai puternici hormoni de ardere a grasimilor din corpul uman. Octopamina este analogul N-metilat de sinefrina și are, de asemenea, capacitatea de a stimula distrugerea grasimilor.

 

Cofeina anhidra

 

Este un alcaloid xantin, care este bine cunoscut în literatura de specialitate pentru capacitatea de a mobiliza grasimea din tesutul gras si de a sustine performanta fizica si concentrare mentala.

 

Extract de semințe de grapefruit

 

Este cunoscut pentru a prelungi efectele diferiților compuși implicati în procesul de ardere a grasimilor.

 

Capsicum annuum (capsaicina)

 

Oameni de știință in pierderea în greutate au investigat cercetări considerabile in ceea ce priveste ingredientele naturale care contin capsaicină si au stabilit ca acestea pot creșterea utilizarea de energie și oxidarea grasimilor (arderea grasimilor), astfel încât să se reducă ecuația echilibrului energetic. Acest lucru ar fi de asteptat, desigur, sa reduca nivelul de grasime corporala.

 

• Evodiamina (extras de evodia fructus)

 

Literatura de specialitate descrie evodia fructus ca o plantanaturala "fierbinte". Evodiamina este in curs intensiv de investigare, pentru efectul sau "termogenic", "de suprimare a apetitului" și efectele "anti-grăsime", care au fost deja sugerate într-un model de rozatoare. Aceste efecte sugereaza o ardere crescuta a grasimilor sicaloriilor, împreună cu o scădere a poftelor alimentare.

 

 • Yohimbina (extract de coaja de Yohimbe)

 

Utilizata în mod tradițional pentru a sprijini sănătatea sexuală, yohimbina a fost propus pentru a crește mobilizarea de grăsime și secreția de hormoni de metabolizare a grasimii la barbatii sanatosi. Yohimbina pare să ofere efectele sale prin blocarea alfa-2 adrenoreceptorilor, care prelungește metabolismul noradrenalinei - cel mai puternic hormon de ardere a grasimilor.

 

• Cetona de zmeură

 

Cetona de zmeură actioneaza asemanator ca si capsaicina și evodia și este, de asemenea, studiata pentru capacitatea sa de aimpidica depunerile de grasimi la rozătoare hranite cu alimente bogate in grasimi.

 

• Fenilalanina

 

Acest aminoacid poate ajuta la ridicarea nivelului de hormon care reduce apetitul –colecistochinina - și poate promova o starea de spirit mai buna și un nivel mai bun de atenție.

 

• Extras din boabe de cacao

 

In plus fata de sprijinirea fluxului de sânge și efectele sale antioxidante, s-a sugerat ca flavanolii din cacao pot sprijini parametri asociati cu o functie sanatoasa a insulinei aflata în limite normale.

 

• B-feniletilamina HCI

 

Feniletilamina este direct implicata în eliberarea de noradrenalina (care a fost deja discutată pentru efectele sale de ardere a grasimilor), dar, de asemenea, si de dopamina. Nivelurile mai ridicate de dopamina sunt asociate cu o mai bună stare de spirit și de concentrare.

 

• Coleus Forskohlii (forskolina)

 

Forskolina are o influență directă asupra adenilat ciclazei; aceasta enzima activeaza un al doilea mesager, care promovează defalcarea de grasime in celulele adipoase. Acest lucru a fost demonstrat la oameni si animale. Aceasta substanta a fost sugerata, de asemenea pentru a reduce surplusul de grasime corporala la oamenii adulți.

 

• Frunzele de Yerba Mate ( contin cafeina, teobromina si teofilina)

 

Aceaste frunze ofera o băutură energizanta preferata de mulți sud-americani care o consuma mai mult decat cafea. Ea are un nivel natural ridicat de stimulente xantinice care pot crește rata metabolismului si au alte efecte stimulante comune.

 

• DMAE (Dimetilaminoetanolul)

 

Această moleculă organică este cel mai bine cunoscuta pentru efectele sale asupra vigilenței și starii de spirit și poate alimenta producția de neurotransmitatori în organism.

 

Calitatea produsului Grenade Thermo Detonator

 

GRENADE ® este fabricat / asamblat numai în instalații care au obținut certificarea ISO9001 / GMP, care se referă la " Buna Practica de Fabricare." GMP pentru suplimente stabileste reglementări care sunt cerute de către putera legii și care cer furnizorilor, producătorilor si ambalatorilor sa ofere măsuri proactive pentru a asigura că produsul este sigur și eficient. Producătorii noștri sunt obligați să pună în aplicare procese și proceduri care respectă cerințele prevăzute în orientările BPF în vigoare înainte ca un produs sa poata fi eliberat. Pentru a asigura respectarea normelor, producătorii noștri pot fi auditati de către inspectori în orice moment. Controalele și verificările sunt efectuate în toate etapele procesului de producție de către o echipă foarte experimentat de asigurare a calității care să acopere toate aspectele legate de procedurile de asigurare a calității.

 

Noi folosim doar ingrediente de cea mai buna calitate!

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

100 caps

Compozitie

NutrientCantitate
Ceai verde (extract)250 mg
Portocal amar (extract din coaja fructului)210 mg
Cofeina112.5 mg
Ardei iute (pulbere)100 mg
Fenilalanina12.5 mg
Cafea verde (extract)5 mg

0 recenzii pentru Grenade Thermo Det. Fat Burber Uk

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 3 + 9

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.