Cardul E-Protect

Poza Cardul E-Protect

Cardul E-Protect

Nota 80 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

Cardul E-Protect ne protejeaza de radiatii atunci cand il tinem in apropierea corpului nostru: in buzunar, geanta sau portofel. Este alternativa ideala la Stickerul E-Protect atunci cand plecam de acasa si vrem sa fim protejati in continuare.

396.00 lei
Pretul include TVA

Sunteti si voi inconjurati de poluare electromagnetica? Raspunsul este de cele mai multe ori, DA! Exista radatii de tot felul peste tot: la birou, in mijloacele de transport, pe strada, la cinema...lista poate fi interminabila!

Cardul E-Protect ne ofera o protectie maxima impotriva radiatiilor oriunde ne-am afla!

 

Prospect Cardul E-Protect

 

Pot telefoanele mobile cauza cancer? Cum ne afecteaza radiatiile emise de electronice corpul? Sunt toate tipurile de radiatii periculoase? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care cu totii ni le punem si la care raspunsul este cat se poate de controversat si ambiguu.

Este bine de stiut ca nu toate radiatiile sunt periculoase! Suntem supusi la radiatii naturale toata ziua, indiferent daca ne aflam in interior sau exterior. Suntem expusi la radiatii de fond cum ar fi radiatiile terestre, radiatiile cosmice, sau Radon, un gaz radioactiv ce se gaseste in principal in zonele cu aparitii naturale de radiu. Soarele este cea mai importanta sursa naturala de radiatii, adica lumina soarelui. Cea mai mare parte din aceasta lumina este inofensiva, chiar depindem de ea. Ceea ce trebuie să facem noi, de fapt, este sa ne ferim de o expunere extinsa la radiatii, fie ca este vorba de radiatii naturale sau artificiale.

 

Ce este poluarea electromagnetica?

Poluarea electromagnetica este descrisa ca o expunere excesiva la radiatii electromagnetice sau campuri electromagnetice (EMF) emise de dispozitive electronice, cum ar fi telefoane mobile, telefoane fara fir, routere WiFi sau echipamente Bluetooth.

Energia emisa de electronice este sub forma de radiatii neionizante, ceea ce inseamna ca nu are capacitatea de a rupe legaturile chimice. Cu alte cuvinte, nu afecteaza ADN-ul,  o cauza potentiala a cancerului. Este bine de stiut, insa, ca radiatiile electromagnetice nu pot provoca daune imediate, dar pot duce la o deteriorare indirectea, in special daca vorbim despre o expunere pe termen lung. Problema este ca ne aflam in secolul tehnologiei, iar poluarea electromagnetica este prezenta la tot pasul si aproape permanenta.

 

Cum ne afecteaza radiatiile electromagnetice emise de electronice?

Corpurile noastre pot absorbi radiatii electromagnetice ca energie, ceea ce inseamna ca moleculele din tesutul expus direct la radiatii devin suprastimulate. Cu alte cuvinte, ele se incalzesc. Acest proces este asemanator cu ceea ce se intampla atunci cand facem plaja. Moleculele din pielea noastra sunt incalzite de valuri de lumina solara si, prin urmare, pielea se simte incinsa.

Acum, caldura provocatăade spectrul solar non-ionizant este considerata inofensiva daca nu facem abuz de ea. Energia este direct proportionala cu frecventa radiatiei. Lumina ultravioleta are un potențial ridicat de a provoca cancer de piele si are o frecventa de aproximativ 10 la puterea 16; microundele de intensitate mica emise de telefoanele mobile au o radiație de aproximativ 10 la puterea 9 – suficient de mare pentru a fi potential daunatoare.

In ultimii ani, o mare atentie a fost acordata ratei de absorbtie a energiei emise de telefoanele mobile si efectele sale asupra sanatatii noastre. Producatorii ar trebui sa respecte limitele de siguranta stabilite de FCC si multe guverne nationale, insa aceste valori sunt oarecum arbitrare. Noi inca nu intelegem suficient despre efectele potentiale ale radiatiilor electromagnetice, atat in ​​ceea ce priveste interactiunea cu materialul biologic precum si in ceea ce priveste efectele utilizarii sale cumulative si in crestere.

De fapt, suntem tot mai supusi la radiatii electromagnetice artificiale. Ne scaldam in aceasta energie toata ziua; radiatia electromagnetica artificiala este emisa de un numar tot mai mare de dispozitive, iar relatiile noastre cu aceste dispozitive devin tot mai intime.

In 2011, radiatiilee fara fir au fost clasificate ca potential carcinogene de catre Agentia Internationala pentru Cercetare in Domeniul Cancerului (IARC), o agentie a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Acest lucru a fost stabilit in urma efectuarii de studii care au indicat un potential de corespondenta intre radiatiile telefonului mobil si cancer. Numeroase studii stiintifice sugereaza o legatura intre radiatii si cancer, in special pentru utilizarea pe termen lung a telefoanelor mobile, insa exista si parti care contesta sau relativizeaza aceasta legatura cu cancerul. Cele mai multe dintre aceste studii sunt fie eronate, fie depasite pana acum si, prin urmare, stiința ramane neconcludenta.

Modul in care folosim tehnologia wireless de astazi este radical diferit de modul in care am folosit-o cu un deceniu sau doua in urma, atunci când cele mai multe dintre dispozitivele de azi nici macar nu existau! Este nevoie de timp pentru a studia efectele asupra organismului uman pe termen lung. Intre timp, utilizarea tehnologiei continua sa evolueze prea repede pentru ca studiile stiintifice pe termen lung sa poata tine pasul.

Rapoartele alarmante existente ne reamintesc sa fim precauti. Putem totusi sa ne ferim de toata tehnologia ce ne inconjoara? Foarte greu, sau aproape imposibil.

 

Cum ne putem proteja de poluarea electromagnetica?

Radiatiile electromagnetice artificiale emise de electronice se afla peste tot in jurul nostru, deci practic imposibil de evitat. Cardul E-Protect este un dispozitiv ce ne poate feri de aceste pericole daca il tinem in aproprierea corpului nostru: in buzunar, geanta sau portofel. Acasa putem folosi Stickerul E-Protect pentru fiecare componenta electronica prezenta in locuinta noastra, dar cand plecam de acasa nu mai beneficiem de aceasta protectie. Cardul E-Protect este creat pentru a ne fi de ajutor in astfel de situatii. 

 

Cui recomandam acest produs si de ce?

Tuturorcelor care doresc sa se protejeze de radiiatiile electromagnetice prezente in jur. Acestea ne inconjoara pretutindeni.

Celor care isi petrec mult timp in zone cu poluare electromagnetica, sau celor care calatoresc mult si poarta tot timpul cu ei dispozitive ce emit radiatii.

Copiilor, acestia fiind mai grav afectati de aceste radiatii decat adultii. 

Femeilor insarcinate- acestea au nevoie de protectie pentru a asugura o buna dezvoltare a bebelusului, in conditii de siguranta. Sa nu uitam ca majoritatea femeilor insarcinate merg la birou, stau ore in fata calcuatolului, folosesc tehnologie aproape continuu. Uneori chiar mai mult decat in mod obisnuit!

 

Acest produs vine intr-un pachet (E protect Personal) format din Cardul E protect (mai sus descris) si doua Stikere E protect pentru protectie radiatii electromagnetice emise de telefonul mobil. (Stiker E protect

 

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

Compozitie

NutrientCantitate

1 recenzii pentru Cardul E-Protect

  1. Nota :4 din 5

    Petruta N 27.08.2018

    Imi place foarte mult ideea de a avea un dispozitiv care sa ma protejeze de undele electromagnetice emise de telefoane si toate dispozitivele electronice. Inteleg ca armonizeaza aceste unde si ca nu are cum sa le opreasca insa am dat 4 stele pt ca nu inteleg efectiv cum face acest lucru. Am cumparat in ideea ca daca isi face treaba este un castig. Pana la urma foate clar nu inteleg nisi cum functioneaza telefoanele mobile, dar functioneaza :)))

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 0 + 4

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.