Stickerul E-Protect

Poza Stickerul E-Protect

Stickerul E-Protect

Nota 100 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

Stickerul E-Protect este un mic dispozitiv ce se ataseaza pe telefonul mobil, laptop, televizor, cuptor cu microunde sau orice alta aparatura existenta in casa dumneavoastra care emite radiatii electromagnetice si va pune sanatatea in pericol.

72.03 lei
Pretul include TVA

Radiatiile eletromagnetice te afecteaza si pe tine? Cum iti dai seama de acest lucru? Durerile de cap frecvente, ochii rosii si uscati, o stare generala de oboseala sunt cateva din simptomele asociate cu folosirea tehnologiei in mod frecvent: telefoane mobile, calculator, televizor, tablete, microunde...lista este aproape interminabila!

Stickerul E-Protect te va proteja de radiatiile electromagnetice daca il aplici pe telefon, laptop, tableta, sau orice alta aparatura cu care intri adesea in contact!

 

Prospect Sticker E-Protect

 

Efectele radiatiilor electromagnetice - un factor negativ pentru sanatatea ta

Pericolele  radiatiilor electromagnetice devin foarte evidente si sunt asociate cu multe boli si probleme de sanatate. Producatorii spun ca din punct de vedere stiintific este imposibil ca radiatiile electromagnetice sa ne afecteze. Unele studii dovedesc ca aceste radiatii pot cauza deteriorarea celulelor. In realitate nu este nevoie sa observam acest fenomen din studii; noi, oamenii, suntem cele mai clare dovezi. Ne plangem adesea ca ne dor ochii, ii avem uscati, inlacrimati, iritati sau uscati, ne plangem de dureri de cap si stari de oboseala – toate acestea se intampla de regula dupa un timp petrecut in fata calculatorului sau in preajma altor dispozitive pe care le folosim acasa sau la locul de munca.

 

Cele mai frecvente probleme de sanatate asociate cu expunerea la EMF                  

Urmatoarea lista reprezinta boli si probleme de sanatate care sunt fie un rezultat direct al expunerii la radiatii electromagnetice, fie sunt strans asociate. Este bine de stiut ca toate problemele de sanatate prezente vor fi afectate intr-o oarecare masura prin expunere la radiatii EMF, fie ca sunt electrice, magnetice, wireless sau ionizante, deoarece acestea slabesc sistemul imunitar, streseaza celulele organismului si dauneaza sanatatii.

-          Cancer

-          Alzheimer

-          Parkinson

-          Fibromialgie

-          Oboseala cronica

-          Dureri de cap zilnice

-          Cancer cerebral

-          Boala Lyme

-          Astm

-          Probleme cardiace

-          Dureri in piept

-          Insomnie

-          Alergii

-          Electrosensibilitate/ hipersensibilitate electromagnetica

-          Scleroza multipla

-          Hipertensiune arterial

-          ADD / ADHD

-          Uitare

-          Tulburari digestive

-          Dureri de cap de tip migrena

-          Tumori cerebrale

-          Leucemie

-          Leucemie limfoblastica

-          Defecte natale

-          Avorturi spontane

-          Stres

-          Greata

-          Artrita reumatoida

-          Lupus

-          Oboseala

-          Afectiuni ale pielii - eruptii cutanate, dureri

-          Tinitus si alte zgomote percepute

-          Dureri cornice

-          Puls neregulat

-          Sistem imunitar slab

 

Factori care incurajeaza pericolele radiatiilor electromagnetice

Desi celulele fiecarei persoane sunt afectate de radiatii electromagnetice, fiecare este afectata la diferite “viteze”. Mai jos sunt detaliati unii dintre factorii care incurajeaza o reactie mai rapida sau mai puternica a expunerilor la EMF.

-          Nivelul de stres ridicat

-          Nivelurile scazute de iod

-          Toxicitate cu metale grele

-          Prezenta bolii Lyme

-          Sistem imunitar slăbit

-          Istoricul expunerii la EMF

-          Unul sau mai multe incidente de expunere foarte puternica

-          Alte probleme de sanatate pre-existente

Pe scurt, radiatiile electromagnetice sunt un factor major in multe boli si probleme de sanatate. Luati in considerare faptul ca expunerile mari la radiatii EMF pot fi o posibila cauza  de fibromialgie, o sursa de dureri de cap zilnice, o cauza de leucemie sau cancer de creier – de cele mai multe ori acestea sunt o consecinta a utilizarii pe termen lung a telefoanelor mobile. 

De ce sa sa folositi Stickerul E- Protect?

Din fericire, tehnologia vine la pachet si cu lucruri bune, mici dispozitive care sa ne protejeze de emisiile negative ale altor dispotive prezente peste tot in jurul nostru. Stckerul E-Protect este o versiune mai buna a dispozitivului Communiguard, ce se poate aplica pe telefoanele mobile, laptopuri, sau alte aparaturi care emit radiatii. Este o varianta simpla si sigura de a ne feri de radiatiile eletromagnetice care ne inconjoara la tot pasul si ne predispun la multe neplaceri si boli, pe termen lung.

Cui recomandam acest produs?

Acest produs este de ajutor tuturor celor care doresc sa fie protejati de radiatiile eletromagnetice, inclusiv:

Copii- Chiar daca suntem contineti sau nu de efectul nociv al telefonului mobil, al tabletei, al laptopului sau al televizorului, tot nu reusim sa ii tinem pe copii departe de aceste electronice. Sunt dornic sa ne imite si sa foloseasca toate aceste aparaturi existente in casa fiecarui om, aproape. Daca pana acum ne faceam griji in privinda radiatiilor, acum cu ajutorul Stickerelor de protecti am scapat de aceasta grija!

Cei care lucreaza la birou in fata calcuatorului- Aceste joburi inseamna foarte multe ore petrecute pe zi langa o aparatura electronica ce emana radiatii, mai exact aproximativ 2200 ore pe an doar la seviciu.

Toti cei care sunt incojurati de aparatura de tot felul. Chiar si cuptorul cu microunde sau radioul emana astfel de radiatii. 

 

Contraindicatii

Acest produs nu are contraindicatii!

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

Compozitie

NutrientCantitate

1 recenzii pentru Stickerul E-Protect

  1. Nota :5 din 5

    Udrea Gheorghe 17.09.2018

    Este deja dovedit faptul ca acest electrosmog emis de telefoanele mobile si de electronice ne afecteaza. Exista si incertitudinea eficientei, insa am ales brandul CaliVita cunoscand celelalte suplimente din aceasta marca. S-a dovedit de-a lungul timpului ca aceasta companie ofera produse serioase asa ca am zis ca daca o avea ceva efect, ies in castig.

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 9 + 10

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.