California Fitness Whey Amino 180 tab

Poza California Fitness Whey Amino 180 tab

California Fitness Whey Amino 180 tab

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

108.00 lei
Pretul include TVA

California FitnessWhey Amino este un supliment alimentar de o calitate superioară pentru stimularea nivelului de azot in muschi, pe baza de proteine ​​din zer, intr-o forma mult mai convenabila decât pulberea, special formulat pentru culturisti și alti atleti de performanță. Nu iti permite timpul sa pregatestia un shake de proteine? Whey Amino este soluția perfectă! California Fitness Whey Amino asigură aportul de proteine ​​programat, indiferent unde vă aflați sau ce faceti. Fiecare comprimat ofera muschilor 2 g de proteine ​​din zer de cea mai buna calitate. Conține un spectru complet de aminoacizi esențiali si aminoacizi cu lanturi ramificate, fiind un supliment anabolic de calitate.

 

Ce este atât de special la proteinele ​​din zer?

 

În anii 1990 proteinele ​​din zer au devenit foarte în vogă. Cercetarile au indicat ca proteinele ​​din zer sunt superioareproteinelor de sinteza.

 

Motivele pentru care zerul este un aliment atât de bun includ:

 

- are o valoare biologică ridicată, care se referă la cât de multe proteine ​​ din alimente sunt absorbite și reținute de către organism.

 

- este alcătuit din aminoacizi asemănători cu cei ai țesutului muscular uman.

 

-conține toti cei nouă aminoacizi esențiali (aminoacizi esențiali = aminoacizi indispensabili).

 

- este bogat in în cei trei aminoacizi cu lanturi ramificate (BCAA) - leucina, izoleucina si valina, dintre care toti sunt esentiali pentru cresterea si repararea masei musculare, nu doar datorita faptului ca fac parte din lanțurile de proteine ​​musculare , dar si pentru ca acestia sunt implicate în "activarea" procesului de sinteza a proteinelor prin suprareglare.

 

- este bogat în mod natural în aminoacidul glutamina, atât ca formă liberă de l-glutamină cat și ca peptide de glutamina. Glutamina se găsește în cantități mari în țesutul muscular uman și este, de asemenea, sursa preferată de combustibil pentru celulele intestinale.

 

- zerul este natural compus din lanțuri scurte de aminoacizi numite peptide care sunt mai rapid digerabile decât lanturile lungi de proteine complexe.

 

Studiile au arătat că proteina din zer ar putea ajuta la reducerea riscului de boala și îmbunătățirea rezultatelor in anumite tipuri de cancer (Papenburg, 1990, Kennedy, 1995), imbunatatirea functiilor sistemului imunitar (Wong & Watson, 1995) și la reducerea tensiunii arteriale (Lee et al, 2007).

 

Există, de asemenea, studii care dovedesc efectele suplimentarii cu proteine ​​din zer asupra performanțelor atletice (Kerksick et al, 2006).

 

Corpul uman are nevoi diferite pentru situații diferite. Cu un regim alimentar regulat, bine echilibrat, primeste o cantitate bună de proteine ​​din alimentele pe care le consumam. Dar, avand in vedere programele agitate, incarcate și programele de antrenament, corpul are nevoie de proteine ​​suplimentare pentru a recupera și, în funcție de antrenamente, pentru a construi musculatura.

 

Beneficiile proteinelor din zer

 

După cum probabil știți deja, proteina este un nutrient important necesar pe o bază de zi cu zi. Este compusa din aminoacizi esentiali si neesentiali, care sunt piatra de temelie pentru organismele sanatoase. Proteina are o serie de roluri diferite in organism, cum ar fi repararea celulelor, construirea și repararea muschilor si producerea de energie. Sa aruncam o privire la beneficiile proteinelor ​​din zer:

 

• Ajuta la repararea celulelor corpului, muschilor si oaselor

 

Proteina din zer este o sursă natural bogată de lanturi de aminoacizi, care sunt importante pentru cei care au un stil de viață activ. Organismul necesită cantități mari de acesti aminoacizi în timpul și după exercițiu, deoarece acestia devin rapid în cerere mare in tot corpul. Nivelurile scazute de BCAA contribuie la oboseală și ar trebui să fie înlocuite într-o oră sau mai puțin, prin urmare, popularitatea shake-urilor post-antrenament la sala de gimnastica. Proteinele ​​din zer ofera mai multe substante nutritive decat un shake de proteine ​​cu lapte, iaurt și fructe. Un studiu din 2009 la Universitatea McMaster din Ontario, Canada, a constatat că subiectii care au consumat proteine din zer au avut o reparare si crestere a muschilor de nouă ori mai mare decat cei care au consumat alte tipuri de proteine ​​(cazeină și soia). După exercițiu, grupul care a consumat proteine din zer a avut un procent cu 122 mai mare in sinteza proteinelor musculare comparativ cu grupul de cazeină și 31 la sută mai mare decât grupul de soia.

 

• Poseda proprietăți anti-inflamatorii sau anti-cancer

 

Unele studii preclinice la rozătoare au sugerat ca proteina din zer ar putea oferi aceleasi efect anti-inflamatoriul ca anumite medicamente pe baza de prescriptie medicala. Alte studii au constatat ca concentratul de proteine ​​din zer ar putea reduce unele celule tumorale, dar datele umane lipsesc și sunt necesare mai multe cercetari.

 

• Poate ajuta in dieta pentru pierdere din greutate

 

Adăugarea de proteine ​​din zerin dieta poate ajuta un program de pierdere în greutate. Este un ingredient cheie in pierderea in greutate deoarece are putine grasimi sau carbohidrati. Un studiu dublu orb de 12 săptămâni, efectuat la Minnesota Applied Research Center a testat doua grupuri de pacienti, fiecare eliminand 500 de calorii pe zi. Subiectii care au consumat o bautura cu proteina din zer izolata cu 20 de minute înainte de micul dejun și cu 20 de minute înainte de cină au pierdut semnificativ mai mult tesut adipos din organism, comparativ cu pacientii care nu au consumat un shake de proteine. Alte studii au constatat ca subiectii care combină alimente bogate în proteine ​​și exercitiul cresc rata metabolica si ard in mod natural mai multe calorii în fiecare zi. Proteina din zer de asemenea a dovedit ca ajuta la gestionarea greutatii prin reducerea foamei și crearea unui sentiment de satisfacție alimentara.

 

 

Aminoacizii sunt fundamentele de bază ale bunăstării, asa cum sunt si vitaminele și mineralele, în timp ce optimizarea de asemenea, acesti micronutrienți și furnizeaza combustibil pentru creștere, sănătate, buna funcționare a organismului și transcriere genetica.

 

Aminoacizii esentiali

 

In timp ce totiaminoacizii sunt vitali pentru tesutul si puterea musculara, studiile recente arată că doar aminoacizii esențiali sunt necesari in sinteza proteinelor musculare - unii dintre ei sunt mai importanti decât altii.

 

Cei trei - valina, izoleucina si leucina - sunt colectiv cunoscuti sub numele de aminoacizi cu lanț ramificat, numiti astfel din cauza structurii lor moleculare, care are lanțuri ramificate de carbon care se extind de la structura de carbon primar. BCAA sunt lanturi unice, deoarece acestea nu sunt metabolizate in ficat, ci in mușchi. De aceea se numesc aminoacizi musculari.

 

Leucina iese în evidență ca având proprietățile cele mai anabolice. Când vedeți anunțuri pentru suplimente care pretind să "depășească limitările genetice" și care dispun de scheme complicate de sinteza a proteinelor, se refera în special laleucina.

 

Unele suplimente proteice populare, cum ar fi zerul, sunt eficiente în primul rând din cauza conținutului bogat de BCAA, deși alți aminoacizi din zer, cum ar fi cisteina, ofera beneficii considerabile pentru sănătate.

 

BCAA oferă o acțiune de retinere de proteine ​​ în mușchi în timpul dietei sarace in carbohidrati. Cand depozitele de glicogen în mușchi și ficat sunt mici, ca urmare a aportului limitat de carbohidrati, organismul tinde să atinga în aminoacizi musculari, ca o sursă de energie. Acest lucrur e mult mai probabil să se întâmple atunci când totalul de calorii este foarte mic în raport cu exercitarea sau atunci când tesutul adipos din organism este sub un anumit punct.

 

Cu cat corpul este mai flexibil, cu atat este mai mare riscul de a exploata magazinele musculare de aminoacizi, mai ales in timpul exercitiilor aerobice. consumand BCAA înainte de exercitii se previne excesul de descompunere a proteinelor musculare în timpul antrenamentului.

 

Studiile arata o relatie intre oxidarea, sau arderea de grăsime în mușchi și oxidarea ulterioară a BCAA în corp. Exercitarea promovează activitatea unei enzime (BCKDH), care controlează oxidarea BCAA. Aceasta implică faptul că orice exercitiu care duce la oxidarea grasimilor ridică, de asemenea, cerința pentru aportul de BCAA, care explica de ce cei angajații în exercitiile de anduranta, care folosesc grasime ca sursă de energie, au nevoie de o cantitate mai mare de BCAA. Același lucru se poate aplica si la cei implicați în exercițiu aerobic extins pentru a pierde țesutul adipos din organism.

 

Acest produs se recomanda atletilor si sportivilor de performanta, in scopul de a obtine o masa musculara voluminoasa. Se adminsitreaza 6 tablete de Whey Amino in fiecare zi sau conform recomadarilor.

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

180 tablete

Compozitie

NutrientCantitate

0 recenzii pentru California Fitness Whey Amino 180 tab

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 9 + 9

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.