California Fitness Super Omega 3

Poza California Fitness Super Omega 3

California Fitness Super Omega 3

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

71.00 lei
Pretul include TVA

Studiile clinice au obtinut dovezi puternice ca acizii grasi esentiali din uleiul de pește, cum ar fi EPA și DHA, pot ajuta la imbunatatirea sanatatii cardiovasculare și reduce factorii de risc pentru boli de inima. Aceste grasimi sanatoase pot juca, de asemenea, un rol important in functia cognitiva. Suplimentarea cu Omega 3 este de interes pentru sportivi, deoarece îmbunătățirea circulației sângelui și funcționarea cardiovasculara optimă este esențială pentru nivel ridicat de performanta.

 

California Firness Super Omega 3 este un supliment alimentar care contine acizi grasi omega 3 ultra puri din ulei de peste, o sursa naturala de EPA și DHA. Ajuta la optimizarea echilibrului de acizi grasi, sprijina o utilizare optima a nutrientilor si reprezinta un bun sprijin pentru o functionare cardiovasculara optima si pentru mentinerea starii generale de sanatate.

 

La mijlocul anilor '70, o echipa de cercetatori europeni s-au aventurat în Groenlanda pentru a studia stilul de viață unic al inuitilor si eschimoșilor. Dieta inuitilor a fost simpla și a constat în primul rând in pește gras - balena, somon, sardine, foca și macrou. Nici o surpriza acolo. Spriza a fost cât de inexplicabil sănătosi erau. Inimi sanatoase, piele impecabila, articulatii puternice, perspective pozitive; toate acestea de la o dietă care conținea cantitati mari de grasime.

 

Acest model de alimentatie cu grasimi i-a dezorientat pe cercetatori, până in momentul când acestia au făcut legătura. Aceste alimente grase au fost încărcate cu substanțe pe care organismul trebuie să le aibă, în scopul de a ne menține sănătoși - acizi grasi esentiali omega3. Rapid raspandite in ultimii 30 de ani, suplimentele de ulei de pește nu sunt doar populare, ci sunt elemente foarte nutritive care continuă să țese bunastrarea umana.

 

Înțelegerea AGE (Acizi Grasi Esentiali)

 

Spunem ca acizii grasi sunt "esențiali" dintr-un motiv clar inteles - sunt vitali pentru sănătatea umană, în ciuda incapacitatii organismului de a-i produce din propriile sale resurse. Din acest motiv, aceste grasimi trebuie să fie obținute prin dieta sau suplimente. Iată de ce. Uleiul de pește conține două forme de acizi grasi cele mai sănătoase și active biologic: EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexanoic), cele mai frecvente surse fiind pestele de apa rece de mare adâncime.

 

Corpul este în mod constant în repararea de leziuni celulare. În scopul de a face acest lucru, are nevoie de o aprovizionare generoasa de grasimi polinesaturate capabile de construirea membranelor celulare, care sunt elastice, funcționale și puternice. Acest lucru face ca inima sa revina la o stare de repaus normală.

 

O deficienta in aceste grasimi bune în cele din urmă  forțează organismul să utilizeze grasimi saturate pentru construirea acestor noi celule. Deoarece cantitatea de grăsime saturată este mai mare decât rezervele de grasime nesaturata, procesul cardiovascular devine tot mai compromis.

 

În toamna anului 2004, după ani de examinare de studii convingătoare, FDA a aprobat utilizarea unui certificat calificat pentru acizi grasi esentiali omega-3. Acesta prevede că: "cercetari de susținere, dar nu concludente arată că consumul de EPA și DHA poate reduce riscul de boli cardiace coronariene". Acest lucru este important mai ales atunci când se ia în considerare modul selectiv al FDA în mențiunea de “calificat pentru sanatate”.

 

Beneficiile uleiului de peste cu omega-3 nu se opresc la sistemul cardiovascular. O multitudine de studii au fost efectuate în ultimii zece ani cu privire la rolul lor în depresie, starea de spirit, vedere, piele, recuperare, funcția sistemului imunitar, sarcina, sanatatea generala și migrene, doar pentru a numi doar câteva. Să examinăm unele dintre cele mai influente efecte.

 

AGE pentru o inima sanatoasa

 

Uleiul de pește omega-3 a devenit sinonim cu integritatea cardiovasculara, și este susținut de munți de cercetari fundamentate. Un procent mare dintre aceste studii sugereaza ca omega-3 joaca un rol cheie in mentinerea nivelului colesterolului, normalizarea tensiunii arteriale și sprijinirea unor batai ale inimii sanatoase.

 

De asemenea, servește ca unsubtietor de sange natural, capabil să prevină agregarea plachetara, o afecțiune în care fluxul sanguin coronarian devine lipicios și predispus la coagulare. În cele din urmă, uleiul de pește a demonstrat ca ajuta la stimularea colesterolului HDL (bun) in timp ce contribuie la scaderea nivelului de trigliceride.

 

Un remediu natural pentrudepresie

 

Cercetatorii de la Harvard Medical School au efectuat un studiu de acum celebru (Stoll et al., 1999), care a schimbat modul în care milioane de oameni au privit uleiul de pește. În acest studiu dublu-orb, controlat cu pracebo, Stoll si echipa sa au stabilit ca persoanele care sufera de tulburari de dispozitie si maniacale sunt expuse la un nivel scăzut de EPA și DHA.

 

Chiar mai impresionant, aproape 75% dintre pacienții tratați cu omega-3au avut ameliorari ale simptomelor! Potrivit dr. Stoll, "Rezultatele studiului nostru indica faptul ca uleiul de pește posedă elementele necesare pentru a stabiliza starea de spirit."

 

Controleaza inflamatia

 

Tot mai multe persoane care traiesc cuarticulatii rigide, inflamații și dureri ocazionale apeleaza la uleiul de peste cu omega-3 pentru ajutor. În organism, compusii DHA si EPA sunt transformati în agenti anti-inflamatorii puternici cunoscut sub numele de prostaglandine.

 

Mulți utilizatori au raportat că suplimentarea cu EFA a ajutat la reducerea frecvenței consumului de medicamente anti-inflamatorii nesteroidiene.

 

Omega-3 pentru forta și creșterea musculara

 

Până în urmă cu doar câțiva ani, a fost acordată puțină atenție catre efectul acizilor grasi omega-3 asupra anabolismului muscular și dezvoltarii de forta. Acest lucru s-a evidentiat datorita unei serii recente de studii care arata ca suplimentarea cu ulei de pește poate crește ​​răspunsul anabolic al proteinelor musculare la aminoacizi și insulină și  îmbunătățeste puterea musculara.

 

Proprietățile anabolice ale acizilor grasi omega 3

 

Sugestiile că acizii grași omega-3au proprietăți anabolice au apărut pentru prima dată la începutul secolului atunci când un studiu publicat in 1999 a aratat ca sobolanii alimentati cu acizi omega-6 si omega-3 au avut o reținere mai buna de azot după arsuri decât șobolanii care au primit doar aczi omega-6 sau deloc. Următorul indiciu a venit cu aproximativ 10 ani mai târziu, atunci când un studiu publicat in 2009 a aratat ca soarecii cu cancer indus experimental au prezentat o ameliorare a masei musculare atunci când au fost alimentati cu un amestec de proteine ​​din zer, leucina și ulei de pește. Mai târziu, în același an, un studiu pe oameni cu cancer esofagian a arătat că hrănirea anterioara cu un acid gras omega-3, acidul eicosapentaenoic (EPA), a dus la conservarea masei musculare ca urmare a unei intervenții chirurgicale comuna în mod normal asociata cu pierderea semnificativă a masei musculare la pacientii cu aceasta boala.

 

Arsurileși cancerul sunt printre cele mai bine recunoscute condiții catabolice. Deci, avand in vedere ca suplimentarea cu ulei de pește a prezentat proprietăți anabolice în câteva studii, a fost timp pentru oamenii de stiinta sa arunce o privire atentă la proprietățile anabolice ale acizilor omega-3. Descoperirea a venit în 2011, când un studiu a fost publicat in prestigioasa revista Journal of Clinical Nutrition care arata ca acizii grasi omega-3 stimuleaza sinteza proteinelor musculare la adultii mai in varsta. Următorul pas a fost sa se vada dacă aceeași constatare ar putea fi replicata la persoanele mai tinere. Acest lucru s-a dovedit apoi si acelasi grup de cercetare publicat un alt studiu, mai târziu, în 2011, care arata ca suplimentarea cu omega-3 a îmbunătățit răspunsul anabolic la insulina si aminoacizi (care duce la creșterea sintezei proteinelor musculare) la tineri.

 

Grasimile Omega3 sunt intr-adevar esențiale

 

Aceste serii de studii furnizeaza dovezi destul de clare care arata ca suplimentarea cu Omega 3 este importantă, dacă se doreste o maximizare a răspunsului anabolic pentru antrenamentul de rezistență. Avand in vedere efectele Omega 3 deja dovedite pentru o serie de alte organe (de exemplu, inima, ochi, piele etc) suplimentarea este într-adevăr un castig pentru culturisti si atleti.

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

90 capsule softgel

Compozitie

NutrientCantitate

0 recenzii pentru California Fitness Super Omega 3

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 6 + 6

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.