California Fitness Mega Vitamin C 1000 MG 90 tab

Poza California Fitness Mega Vitamin C 1000 MG 90 tab

California Fitness Mega Vitamin C 1000 MG 90 tab

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

45.00 lei
Pretul include TVA

În afară de contribuția la un sistem imunitar puternic, Vitamina C joacă alte roluri-cheie în sprijinul unei performante superioare pentru atleti si sportivi. Ca un antioxidant puternic, Vitamina C ajuta la neutralizarea efectelor radicalilor liberi cunoscuti ca specii reactive de oxigen (ROS). Daunele celulare asociate cu ROS includ defalcarea de proteine ​​din tesutul muscular, iar nivelurile de ROS pot crește dramatic în timpul perioadelor de stres metabolic, cum ar fi antrenamentele grele. Vitamina C, de asemenea, joaca un rol important in sinteza de colagen nou, care este vital pentru articulații puternice și sănătoase. California Fitness Mega Vitamin Ccontine vitamina C pură, în forma sa cea mai bioactiva.

 

Caracteristicile principale ale Mega Vitamin C pentru sportivi:

 

 - Ajută la apărarea împotriva deteriorarii celulelor provocata de speciile reactive de oxigen

 

- Ajuta la sustinerea sistemului imunitar sanatos

 

- Contribuie la susținerea articulatiilor sanatoase

 

Vitamina C - Vitamina de care ai nevoie pentru a reuși!

 

Fie că doriți sa pierdeti din grăsime sau sa va construiti musculatura - sau ambele - un stil de viață activ înseamnă o nevoie mare de vitamina C!

 

Vitamina C, de asemenea, cunoscuta sub numele de acid ascorbic sau L-ascorbat, este o vitamină esențială pentru corpul uman. Ar putea fi foarte bine una dintre vitaminele cele mai sigure și mai importante care trebuie consumate pe o bază de zi cu zi. Vitamina C este cel mai cunoscut element pe care oamenii se pot baza ori de câte ori intervine o raceala sau viroza. Este o vitamină solubilă în apă, care este necesara pentru creșterea și dezvoltarea normală. Din moment ce este solubila în apă, sumele suplimentare pe care organismul nu le utilizeaza părăsesc corpul prin urină în decurs de 24 de ore.

 

Acest element este un bun antioxidant, de asemenea. Antioxidantii sunt substante nutritive care blochează o parte din daunele provocate de radicalii liberi, care sunt produse secundare rezultate atunci cand corpurile noastre transforma alimentele in energie. Antioxidantii, de asemenea, pot ajuta la reducerea deteriorarii corpului cauzată de substanțe chimice toxice și poluanți, cum ar fi fumul de tigara.

 

Vitamina C este necesara pentru cresterea si repararea tesuturilor din toate părțile corpului. Aceasta vitamina este utilizata pentru a forma colagen, o proteină folosită pentru a producerea de țesuturi ale pielii, tendoane, ligamente și vase de sânge. Este, de asemenea, esențială pentru vindecarea ranilor, și pentru repararea și întreținerea de cartilajului, oaselor si a dintilor. Ajută la mentinerea tensiunii arteriale, prin consolidarea peretilor arterelor, precum și la reducerea stresului, si poate preveni, de asemenea, deteriorarea celulelor cauzata de îmbătrânire.

 

Vitamina C este una din vitaminele cele mai importante, necesare pe o bază de zi cu zi.

 

Toată lumea are nevoie de vitamina C, indiferent dacă este vorba despre un atlet de performanta sau o persoana care doar incearca sa se mentina in formă. Vitamina C poate ajuta la protejarea sistemului imunitar si ii ajuta pe culturisti in recuperarea de la antrenamente intense.

 

Vitamina C ajută în metabolismul proteinelor. Nu oferă corpului nostru doar anumite proteine ​​necesare, ci de asemenea, blocheaza sinteza de proteine ​​vitale care provoacă infecții și inflamații. Se crede de asemenea că utilizarea de vitamina C poate sprijini eforturile de prevenire a bolilor de inima, accident vascular cerebral și cancer mai tarziu in viata.

 

Pentru sportivii de sex masculin, vitamina C va menține nivelul de testosteron ridicat prin sprijinirea unui raport mai mic de cortizol - testosteron. Acest lucru va ajuta organismul să se păstreze la acest nivel de performanța de top care este nevoie in fiecare zi.

 

În cazul femeilor, vitamina C nu numai că ajută la protejarea impotriva ruperii capilarelor care determina fluxul de sange greu la femeile cu endometrioza in timpul menstruatiei ci, de asemenea, previne coagularea sangelui cauzata de reducerea concentratiilor de protrombină, trombină, și trombokinaza din organism.

 

De asemenea, vitamina C ajută la îmbunătățirea absorbției digestive si sprijina acțiunile organelor noastre de a combate tot felul de boli, inclusiv endometrioza. Femeile beneficia, de asemenea, prin luarea C, pentru că ajută la întărirea funcției hepatice pentru a echilibra nivelul de estrogen in timpul ciclului menstrual. Femeile care sunt gravide sau alăpteaza, au nevoie de o cantiate mai mare de vitamina C decat cele care nu fac parte dein categoria asta.

 

În cazul în care o persoană devine deficitara in vitamina C, poate experimenta urmatoarele simptome:

 

- Parul uscat si divizat

 

- Gingivita (inflamatia gingiilor)

 

- Sangerarea gingiilor

 

- Pielea aspră, uscată, solzoasa

 

- Scăderea ratei cicatrizarii

 

- Invinetire usoara a pielii

 

-Sângerări nazale

 

-Smaltul dintelui slăbit

 

-Articulatii umflate și dureroase

 

- Anemie

 

- Capacitate scazuta de a lupta impotriva infectiilor

 

- Cresterea in greutate este posibila din cauza metabolismului incetinit

 

Dacă deficienta este prezenta pentru prea mult timp, s-ar putea dezvolta scorbut. Scorbutul duce la formarea de pete pe piele, gingii spongioase și sângerări din membranele mucoase. Aceste pete sunt cele mai abundente pe coapse si picioare, iar persoana respectiva arata palida, se simte deprimata și este parțial imobilizata. Deși este cunoscuta mai ales la adultii mai in varsta, oricine poate obține aceasta conditie. Scorbutul poate fi dezvoltat in mai putin de 90 zile, dacă nu exista suficienta vitamina C în sistem.

 

Vitamina C si culturismul - Beneficii

 

Vitamina Ceste un nutrient esențial pentru corpul uman, și ar putea fi cea mai importantă vitamina pentru cei preocupați de dezvoltarea masei musculare si arderea tesutului adipos din organism.

 

Aceasta joacă un rol important într-o gamă largă de funcții metabolice legate atât de culturism cat și de starea generala de sanatate.

 

Vitamina C este cel mai bine cunoscuta ca fiind un puternic antioxidant

 

Deși oxigenul este cel mai important element pentru susținerea vieții, reacțiile sale cualți compuși pot avea efecte negative în organism.

 

Oxigenul este foarte activ, și în timpul procesului schimbare de molecule în fluxul sanguin, oxigenul se poate combina cu alți compuși, pentru a forma ceea ce sunt cunoscuti ca "radicali liberi".

 

Radicalii liberi sunt în esență produse de deșeuri metabolice și sunt formati prin procese naturale precum și de un efort fizic intens în sala de gimnastică. Acesti radicali liberi ataca celulele, produc mutatii ale membranelor celulare și, de asemenea, au fost legati de mai multe boli, cum ar fi cancerul si diabetul.

 

Antioxidantii lupta impotriva radicalilor liberi fie prin prevenirea formării lor, în primul rând, sau prin blocare și neutralizarea efectelor lor, in al doilea rand.

 

Pe scurt, prin efectele sale ca un antioxidant, vitamina C protejeaza organismul de radicalii liberi; avand in vedere ca formarea radicalilor liberi este crescuta de un efort fizic intens, acest element are implicatii pozitive evidente pentru cei urmeaza un program intens de formare.

 

Al doilea mod major prin care vitamina C este benefica celor care sunt supusi unui antrenament intens de formare în sala de sport este prin efectele sale asupra formarii de colagen.

 

Colagenul este componenta principală a țesutului conjunctiv, care este responsabila pentru mentinerea oaselor și mușchilor împreună.

 

Antrenamentele grele supun articulatiile si al tesutul conjunctiv unui nivel mare stres, mai mare decât majoritatea oamenilor cred, iar mentinerea integritatii articulatiilor ar trebui să fie o preocupare importantă pe termen lung.

 

Vitamina C ajută la formarea și eliberarea de hormoni steroizi, inclusiv de testosteron

 

Unul dintre principalii factori de limitare care determină cât de multa musculatura poate construi o persoana este nivelul natural de hormoni anabolici.

 

Suplimentarea cu vitamina C nu ar trebui să fie privit ca un "stimulator de testosteron", insa poate contribui la remedierea unor deficiențe care la rândul lor ar putea afecta producția totală de testosteron.

 

Vitamina C îmbunătățește absorbția fierului

 

Fierul esteelementul ce permite oxigenului sa se lege la hemoglobină în sânge, care este apoi livrat în mușchii pentru a îmbunătăți performanța.

 

Nivelurile scazute de fier vor reduce cantitatea de greutate pe care o persoana poate sa o ridice în sala de sport și afecteaza de asemenea menținerea unui nivel ridicat de performanta.

 

Vitamina C a demonstratca poate ajuta la menținerea integrității sistemului imunitar

 

Ceicare urmeaza un program intens de pregătire ar trebui să fie întotdeauna preocupati de menținerea funcționării sistemului lor imunitar la un nivel optim pentru a preveni boala și pentru a menține nivelurile optime de performanta.

 

Când este luata inainte de antrenamente, vitamina C a demonstrat ca poate reduce durerile musculare de dupa o sesiune de antrenament.

 

Acest lucru poate fi benefic pentru cei care urmează un program de formarecu o frecventa mai mare sau care pur și simplu doresc să reducă efectele de durere musculara cu efect intarziat.

 

Cantitatatea de vitamina C necesara poate depinde la fiecare persoana, in functie de cantiatea de antrenament si recomandare. Un comprimat de Mega Vitamin C contine 1000 mg de vitamina C si recomada o tableta zilnic. Este indicat sa se evite administrarea de vitamina C pe stomacul gol deoarece poate duce la indigestie. De asemenea, nu se ia o cantitate foarte mare la un moment dat. Doze foarte mari de vitamina C la un moment dat poate provoca diaree, tulburari de somn si greata. Nu luați mai mult de 1000 mg de vitamina C, la un moment dat.

 

Toate produsele California Fitness sunt fabricatedin materii prime naturale care au fost testate pentru calitate, prospețime, puritate, potenta și lipsa de contaminanți, adaosuri si alte substante. Fabricarea are loc sub cele mai stricte proceduri de control al calității, în conformitate cu actualele practici de fabricație (GMP).

 

Din 1991, sportivii de exceptie s-au bazat pe California Fitness pentru a beneficia de o nutritie de performanta. Poti incerca si tu!

Aviz/Notificare MS/CRSPT/Seria AB/ nr.0583/06.12.2011

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

Compozitie

NutrientCantitate

0 recenzii pentru California Fitness Mega Vitamin C 1000 MG 90 tab

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 6 + 9

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.