Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Scrasnit din dinti

Despre afectiune


Schema de tratament naturista recomandata pentru Scrasnit din dinti

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs NaturistPret Mod de administrareCompozitie
1. Power Mins 54.58 Ron 0-0-1 100 tablete = 139 g Detalii Produs
2. Strong Bones 100 57.20 Ron 0-0-1 100 capsule = 128 g Detalii Produs
3. Bee Power 42.91 Ron 0-0-1 50 capsule = 29 g Detalii Produs
4. C 1000 73.80 Ron 1-0-0 100 tablete = 130 g Detalii Produs
Total 228.49 Ron
Legenda(la "Mod de administrare"):

1-1-1reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Bruxismul este un termen medical ce descrie actul de scrasnire a dintilor si inclestare a maxilarului.

 

Uneori, oamenii isi scrasnesc dintii fără a provoca nici un simptom sau probleme. Cu toate acestea, slefuirea regulata și persistenta a acestora poate provoca dureri si disconfort la nivelul maxilarului și poate duce la deteriorarea si pierderea dintilor. Poate provoca, de asemenea, dureri de cap și durere de urechi.

 

Cele mai multe cazuri de bruxism (aproape 80%) apar in subconstient in timpul somnului. Acesta conditie este, de obicei, asociata cu anumiti factori, precum stresul sau anxietatea. Bruxismul afectează, de asemenea, oamenii si atunci când sunt trezi, deși este mult mai probabil să fie vorba de o inclestare a dintilor si maxilarului, mai degrabă decât de scrasnire. Cei mai mulți oameni o fac inconstient timp ce se concentreaza.

 

Semne si simptome

 

Obiceiul de măcinare, scrâșnire, răzuire, sau strîngere a dinților este intalnit la milioane de adulți și copii. In timp ce cauza sa exacta este necunoscuta, cei mai multi experti cred ca bruxismul poate apărea ca o reacție la stres psihologic crescut.

 

Bruxismul implică orice tip de contact puternic între dinți, cu scrasnire tăcuta și inclestare, sau cu sunete. In ceea ce privește numărul de persoane care suferă de această condiție estimările variază intr-o gamă de la 50% pana la 95% din populația adultă. Aproximativ 15% dintre toți copiii dobândesc, de asemenea, această condiție. Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că au această condiție, deoarece li se intampla pe timp de noapte in timp ce dorm, deși bruxismul poate si apărea în timpul orelor de zi.

 

Anumite tulburări de somn sunt însoțite de bruxism. Consumul de alcool, precum si anumite medicamente (de exemplu, antidepresive) pot agrava bruxismului. Malocluzia (alinierea necorespunzatoare a dintilor) poate juca, de asemenea, un rol cauzal sau poate determina severitatea simptomelor legate de bruxism. Copiii pot dezvolta bruxism ca raspuns la o infectie și sunt mult mai susceptibile de a dezvolta conditia atunci când părinții lor sunt afectati. Unele studii arată că persoanele ale căror personalități poate fi descrise ca si compulsive sau agresive au o incidență crescută a bruxismului.

 

Care sunt cauzele bruxismului?

 

Bruxismul apare aproape întotdeauna în asociere cu alți factori. Aproximativ 70% din cazuri de bruxism care apar in timpul somnului se crede fi legate de stres și anxietate.

 

Există, de asemenea, o asociere puternică între bruxism și apnee de somn obstructiva (ASO). ASO este o tulburare de somn în care se întrerupe respirația în timpul somnului.

 

Scrasnitul dintilor poate fi, de asemenea, cauzat de anumite antidepresive. Stilul de viata poate avea, de asemenea, un efect. De exemplu, consumul regulat de alcool, fumatul și consumul de droguri de agrement, cum ar fi ecstasy și cocaina, crește riscul de bruxism.

 

Medicii, uneori, se referă la "bruxism primar" care este cauzata de o conditie de baza si la "bruxism secundar", asociat cu un medicament, o condiție secundara sau stilul de viata.

 

Cum pot afla daca am bruxism?

 

Deoarece scrasnitul dintilor apare adesea in timpul somnului, cei mai mulți oameni nu sunt constienti de acest lucru. Cu toate acestea, o durere de cap plictisitoare, sau o durere constantă a maxilarului sunt simptome indicatoare de bruxism. De multe ori oamenii afla de aceasta conditii de la partenrul de pat sau camera care aud scranirea din dinti pe timp de noapte.

 

Dacă bănuiți că ați putea avea bruxism, discutați cu medicul dentist. Acesta va poate examina gura si maxilarul pentru semne ale bruxismului, cum ar fi sensibilitate la nivelul maxilarului si anomalii la nivelul dintilor.

 

De ce este scrasnitul din dinti este nociv?

 

În unele cazuri, scrasnitul din dinti cronic poate duce la o fracturare, relaxare, sau pierdere a dintilor. Frecarea cronica a dintilor poate duce pana la macinarea serioasa a danturii. Atunci când aceste evenimente se întâmpla, pot fi necesare poduri, coroane, implanturi, proteze parțiale, și chiar proteze complete.

 

Nu numai ca provoaca daune, dar duce si la pierderea dintilor, care poate afecta, de asemenea, fălcile, ca rezultat ducand la pierderea auzului și chiar modifica aspectul fetei.

 

Tratarea bruxismului

 

Există o serie de tratamente posibile pentru rectificarea problemei, dar numai câteva s-au dovedit a fi eficiente. Terapiile comportamentale și utilizarea agenților de ingrijire bucala și de dispozitive pentru sunt tratamentele recomandate pentru bruxism.

 

Alte tratamente, cum ar fi exercitiile de relaxare musculara și un somn bun, pot ajuta, de asemenea, la gestionarea simptomelor.

 

Dacă scrasniti din dintii in timp ce adormiti, poate fi necesar să purtati o protectie, atela sau un dispoitiv pentru mandibula pe timp de noapte pentru a proteja dintii de daune în continuare.

 

Dacă va confruntati cu anxietate sau stres legate de problema, un curs de terapie cognitiva comportamentala poate fi recomandat. Aceasta are drept scop gestionarea problemelor, prin schimbarea modului în care se gândeste și se acționează.

 

Efectuarea unor modificări simple in stilul de viata, cum ar fi renuntarea la fumat (daca e cazul), reducerea consumului de alcool și gestionarea stresului pot ajuta, de asemenea.

 

Suplimente naturiste Calivita de ajutor in scrasnitul dintilor

 

- Power Mins este un complex de minerale necesar organismului pentru a functiona optim. Calciul si fosforul sunt elemente esentiale pntru sanatatea daturii si oaselor iar magneziu contribuie la buna functionare a sitemului nervos.

 

- Sanatatea osoasa si dentara poate fi mentinuta, de asemenea, cu ajutorul suplimenteului Strong Bones, care contine un raport optim de calciu si magneziu de 2:1.

 

- Laptisorul de matca Bee Power actioneaza benefic asupra sistemului nervos, reducand stresul si anxietatea, accelereaza vindecarea oaselor deteriorate, si ridica nivelul nutritiv al intregului organism, astfel sporind sanatatea generala.

 

- Vitamina C 1000 cu eliberare prelungita ajuta la combaterea si usurarea starilor de raceala si viroza, care de multe ori se prezinta cu bruxism la copii, are efect anti-stres si contribuie la sinteza fibrelor cartilaginoase si osoase.


 

Daca aveti intrebari sau doriti detalii pentru acest tratament, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea:

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

 

Opinii si recenzii

Adauga opinia ta despre acest tratament

Ajuta-ne sa imbunatatim tratamentele publicate cu opinii proprii.

*   = 1 + 10
Toate campurile sunt obligatorii.