Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Catalog Produse Calivita

Pe site-ul nostru gasiti toata gama de produse naturiste CaliVita. Suplimentele alimentare CaliVita sunt obtinute doar din surse naturale, nu contin zahar, sare, conservanti alimentari si au avize care atesta calitatea superioara a acestora. Produsele naturiste CaliVita sunt avizate de Ministerul sanatatii (ceea ce impune etichete si prospecte in limba romana) avize cu caracter Euronean si International, care atesta Produs organic si/sau Natural; Good Manufacturing Practice, care atesta bune practici in fabricatie si control continuu al procesului de productie; Food and Drug Administration, cel mai dur for mondial de avizare a medicamentelor si suplimentelor alimentare.


  1. 8 Produs(e)
  2. |
  3. produse pe pagina
  4. |
  5. sorteaza dupa
B Complex
B Complex

B Complex este un supliment cu o formula bazata pe vitamine din complexul B, imbunatatita cu o doza de vitamina C si magneziu. B Complex este destinat sustinerii bunei functionari a sistemului imunitar cat si a celui nervos, pentru o stare de bine general

Beauty Formula
Beauty Formula

Beauty Formula contine compusi biologici naturali cum ar fi vitamine, minerale si proteine necesare regenerarii parului, pielii si unghiilor.

Bee Power
Bee Power

Supliment alimentar natural cu laptisor de matca. In compozitia sa regasim 18 aminoacizi esentiali, nutrienti indispensabili organismului si vitamine precum Vit C; A; D; E , minerale si substante antivirale cu rol in imbunatatirea imunitati.

Beta Carotene
Beta Carotene

Supliment alimentar cu beta-caroten, o sursa naturala de vitamina A ce amelioreaza tulburarile de vedere si reduce efectele imbatranirii.

BioHarmonex 3
BioHarmonex 3

Dispozitiv electronic modern de tratament conceput pentru utilizarea la domiciliu. Regleaza si actioneaza asupra campurilor energetice din organism prin biorezonanta, medicina cuantica. Dispune de 25 de programe de tratament prestabilite

BioHarmonex 4
BioHarmonex 4

Bioharmonex 4 CaliVita un aparat care regleaza frecventele campului energetic uman pe principiul biofizicii.

Burn One - cutie 16 buc x 10g
Burn One - cutie 16 buc x 10g

Burn One cu gust de lamaie

Burn One 300g
Burn One 300g

Burn One 300g cu aroma de lamaie