Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Remedii naturiste pentru problemele de prostata


Sanatatea prostatei este o preocupare mare pentru bărbaţii de astăzi. Măsurile de prevenire pot ajuta la reducerea riscului de cancer de prostata. De obicei, barbatii peste 40 de ani încep să se confrunte cu probleme de sanatate legate de prostata.

 

Prostata este o glanda exocrina a sistemului reproductiv masculin, care acţionează ca o supapă pentru a dirija fluxul de urina si sperma. O prostată marita este o extindere non-canceroasa din prostata. Cele mai multe probleme de prostata, cum ar fi infectia prostatei, HBP (hiperplazie benigna de prostata) si prostatita sunt cauzate de o prostata marita. Simptomele comune ale unei prostatei includ probleme urinare, dureri de spate lombare, disurie si sindromul cronic al durerii pelvine.

 

Suplimente naturale pentru sanatatea prostatei sunt concepute pentru a imbunatati starea generala de sanatate a prostatei. Ele pot reduce, de asemenea, riscul de dezvoltare a tulburărilor de prostată.

 

Următoarele sunt 13 dintre cele mai bune suplimente pentru sănătatea prostatei:

 

1. Saw Palmetto lucrează pentru a reduce dimensiunea unei prostate extinse şi ameliorează problemele urinare. Derivatele din aceasta planta sunt utilizate pentru a trata nu numai prostatita, ci si o alta condiţie de prostata, numita hipertrofie benigna de prostată (HBP) care apare în mod natural la barbati de peste 50 de ani, deşi ar putea aparea, de asemenea, si la bărbaţi mai tineri.

 

2. Radacina de urzica este un supliment natural eficient pentru sanatatea prostatei. Aceasta reduce obstrucţia fluxului urinar, usureaza urinatul şi faciliteaza golirea vezicii pe deplin la barbatii care suferă de HBP sau prostatita.

 

3. Trifoiul rosu contine antioxidanti care luptă împotriva creşterii canceroase. Trifoiul roşu inhibă formarea de DHT (dihidrotestosteron).

 

4. Vitamina C si vitamina B6 sunt, de asemenea, unele dintre cele mai bune suplimente pentru sanatatea prostatei. Ele fac urinarea mai uşoară şi previn inflamatia. Vitamina C reduce riscul de cancer de prostata, riscul de extindere a prostatei şi ajută la combaterea prostatitei bacteriene.

 

5. Un alt supliment benefic pentru o prostata marita este cel de soia (miso, lapte de soia) şi de ulei de peşte (Omega 3). Seleniul gasit in nucile de Brazilia, încetineşte progresia dezvoltarii tumorii.

 

6.Licopenele contin antioxidanti puternici. Licopenul, găsit în roşii şi alte produse pe bază de roşii (cum ar fi ketchup-ul şi piureul), este un supliment natural pentru sanatatea prostatei. O parte substanţială a efectelor licopenului poate fi explicată prin actiunile sale antioxidante, dar şi alte mecanisme ar putea fi, de asemenea, implicate.

 

7. Fructele, cum ar fi guava, pepenele verde si grapefruitul roz acţionează ca suplimente naturale pentru sanatatea prostatei. Fructoza (zahărul găsit în fructe) stimulează producţia de vitamina D, care inhiba tumorile.

 

8. Usturoiul, curcuma, ghimbirul si rozmarinul acţionează ca suplimente pentru o prostata marita. Alte suplimente pentru sanatatea prostatei includ calota, busuiocul şi oregano.

 

9. Ceaiul verde poate preveni cancerul de prostata deoarece acţionează ca un inhibitor natural al unei prostate marite.

 

10. Suplimentele de zinc si cupru, de asemenea, sunt recomandate pentru tratamentul unei prostate marite.

 

11. Quercetina este un flavonoid, o substanta care se gaseste in fructe citrice. S-a dovedit a fi eficienta în combinaţie cu ultrasunetele în tratamentul cancerului de piele si de prostata. Această substanţă este un inhibitor cunoscut de celulele mastocitare, si este de asemenea eficace în tratamentul de prostatita cronica.

 

12. Vitamina E este foarte importantă în 2 roluri specifice ale sanatatii masculine: impotenta si cancerul de prostata. Într-un studiu clinic efectuat de Dr. Dimitrie Albanes, suplimentarea zilnica cu vitamina E a redus cancerul de prostata cu 32%, iar rata de deces de cancer de prostata cu 41%.

 

13. Pygeum este un remediu pe bază de plante derivat din scoarta de copac Pygeum africanum, care a fost folosit inca din antichitate pentru a trata probleme de vezica urinara. Pygeum ameliorează simptomele urinare asociate cu o prostata marita.

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Pro-State Power 142.71 Ron