Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Fumatul un viciu care ucide, lasa-te de fumat


              Merita sa te lasi de fumat ? 

              Deşi pe toate pachetele de ţigări sunt inscripţionate următoarele avertismente: “STOP! Tutunul ucide!”, “Tutunul dăunează grav sănătăţii”, “Fumatul cauzează cancer”, din ce în ce mai multe persoane, tineri sau adulţi, bărbaţi sau femei încă mai consideră că este o adevărată modă să fumeze o ţigară la cafeluţă, la birou sau în societate.

                Cei mai mulţi fumători au impresia că fumatul ca şi acţiune în sine îi ajută să se relaxeze, să se liniştească, să se concentreze. Nimic mai fals pentru că:

                Peste 4000 de substanţe au fost identificate în fumul de ţigară, inclusiv câteva care sunt active farmacologic, antigenice, citotoxice, mutagene şi cancerigene.
                Printre substanţele periculoase conţinute de ţigări se numără:

-          Nicotina: este un alcaloid foarte toxic, stimulent şi sedativ neuroendocrin şi dă dependenţă

-          Gudronul: este un termen general pentru mai multe particule ce reyultă din fumul de ţigară. Particulele conţin substanţe chimice printre care oxizi de nitrogen, dioxid de carbon, monoxid de carbon, dar şi benzpiren, o hidrocarbură puternic cancerigenă.

-          Monoxidul de carbon: interferă cu transportul şi consumul de oxigen

-          Oxizi de nitrogen, cianură de hidrogen, amoniac.

-          Metale(arsenic, cadmiu şi plumb) şi compuşi radioactivi, cu efecte carcinogene

 

La ce ne expunem dacă fumăm?

 

-           Fumatul este o cauză importantă a bolilor pulmonare cronice obstructive, tusea cronică, expectoraţia şi insuficienţa respiratorie fiind frecvent întâlnite la fumători; consumul ţigărilor a fost asociat, de asemenea, cu o incidenţă crescută a infecţiilor respiratorii şi deceselor cauzate de pneumonie şi gripă.

-          Este o cauză majoră a bolii coronariene, contribuind atât la apariţia aterosclerozei coronariene, cât şi la evenimentele acute coronariene ischemice (infarct miocardic), trombotice şi aritmice. Agravează ischemia periferică, poate afecta grefele de by-pass perferic şi este o cauză importantă a bolilor cerebrovasculare.

-          Este responsabil în proporţie de 85-90% de apariţia cancerului bronho-pulmonar; important factor de risc şi pentru alte tipuri de cancere: cavitate bucală, faringe, laringe, esofag, pancreas, vezică urinară, rinichi, stomac, col uterin

-          Este un factor de risc pentru instalarea mai devreme a menopauzei la femei, apariţia prematură a ridurilor faciale, a osteoporozei la femei, a disfuncţiilor sexuale la bărbaţi, scăderea imunităţii în general.

-          Fumatul în timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea fătului, acesta cântărind mai puţin decât un nou-născut al unei mame nefumătoare; creşte riscul de avort spontan şi de deces al fătului.

-          Alte efecte:gingivite, apariţia cariilor, voce răguşită, îngălbenirea tegumentelor degetelor, a unghiilor.

 

Ne putem lăsa de fumat?

                Ca orice afecţiune care implică dependenţă de o anumită substanţă (droguri, alcool) şi dependenţa de nicotină poate fi învinsă prin terapia antismoking, ce are la bază principiul biorezonanţei, adică reechilibrarea câmpurilor energetice ale organismului, redând acestuia posibilitatea de a reintra într-o stare de bine, de echilibru energetic şi ajută la eliminarea nicotinei din oragnism.

                Înainte de a începe şedinţa antismoking pacientul trrebuie să fie sigur că vrea să se lase de fumat şi să nu fumeze cu cel puţin două ore înainte de terapie. El trebuie să aducă la şedinţa de tratament o ţigară din cele pe care le fumează de obicei, pentru că fiecare marcă de ţigări are o anumită concentraţie de nicotină şi un anumit tar. În timpul tratamentului pacientului i se cere să fumeze o ţigară pentru ca sistemul de tratament să măsoare frecvenţele organimsului intoxicat de fumul de ţigară.

                Folosind principiul trivectorial sistemul va folosi cele trei citiri să ajusteze cât mai bine frecvenţele antismoking. Acestea sunt:  trivectorul organismului detoxifiat de tutun, trivectorul organismului intoxicat de tutun, trivectorul ţigării.

Întreaga terapie durează aproape o oră. E posibil să fie nevoie de mai multe şedinţe de tratament la pacienţii foarte dependenţi de nicotină.

În paralel cu terapia prin biorezonanţă este indicat consumul de suplimente nutriţionale antioxidante şi cu efecte de detoxifiere a organismului cum ar fi suplimentele cu vitamina C, Pure Yucca, Liquid Chlorophyll, Nopalin, Smokerade.

Este foarte important consumul de lichide în următoarele 3-4 ore după tratament, deoarece nicotina desprinsă din ţesuturi se elimină prin rinichi.

Metoda de lucru este noninvazivă, nu are contraindicaţii decât pentru bolnavii de epilepsie, persoanele cu stimulator cardiac şi femeile însărcinate în primele 3 luni.

                                                                                Dr. Lungu Marina Alina
                                                                                                Specialist in biorezonanţă
                                                                                                Centrul Medical Sănătatea

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

C 300 PLUS 84.00 Ron
C Plus 47.00 Ron
Pure Yucca 91.00 Ron
Liquid Chlorophyll 278.00 Ron
Nopalin 150.00 Ron
Smokerade 78.95 Ron