Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Beta caroteanul, vitamina A si rujeola


Conform New England Journal of Medicine nr 323 din 1990, Vitamina A a injumatatit complicatiile rujeolei la copii.

Conform statisticilor 2 milioane de copii din intreaga lume mor anual din cauza rujeolei, iar un numar foarte mare sufera de leziuni pulmonare sau isi pierd vederea.

Inca din 1990 la Spitatul Universitar de Pediatrie din Cape Town, Africa de Sud se efectuau studii asupra influentei adiministrarii de Vitamina A in cazuri de rujeola. Pana in zilele noastre nu s-a descoperit nici un tratament conventional, singura protectie se poate realiza numai prin vacinare impotriva rujeolei.

S-a facut un studiu pe un lot de 189 de copii care sufereau de complicatii severe de pneumonie, si dairee, dintre care 92 au primit Vitamina A, iar restul au primit o pastila fara nici un fel de efect (placebo). Conform rezultatelor copii care au primit tratament naturist cu Vitamina A, au petrecut mai putine zile de spitalizare, cei care au prezentat complicatii la plamani au stat 6 zile in spital fata de 12, iar cei care prezentatu diaree au stat 6 zile in loc de 9. Conform recomandarii specialistilor care au facut acest studiu, copii cu infectii severe de rujeola li se recoamnada adiministrarea suplimentara de beta caroten , un percursor al Vitaminei A

 

In Medical Journal 22.08. 2000 se vorbeste despre Vitamina A, ca poate reduce riscul de cancer pulmonar, esofagian si gastric, desi totodata este specificat ca ar fi mai util in primele stadii de dezvoltare al cancerului.Trebuieatrasa atentia ca administrarea suplimentara de beta caroten la fumatori trebuie facuta cu prudenta si sub supravegherea medicului.


 

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Beta Carotene 73.64 Ron