Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Apa alcalina Ionizata


"Daca cineva m-ar intreba care este singurul lucru pe care pot sa-l fac sa-mi imbunatatesc sanatatea, atunci raspunsul meu e simplu:
        Bea apa alcalina ionizata!"

 

                                Dr. Robert Young

 

Numeroși oameni de știință caută explicații și soluții legate de apariția bolilor grave din lume – boli grave care sunt întâlnite la persoane din ce în ce mai tinere. Nu ne mai surprinde faptul că acum întâlnim cazuri de diabet sau chiar de cancer, aproape în toate familiile. Nici nu este de mirare având în vedere faptul că societatea modernă în care trăim ne-a îndepărtat de natură și suntem atacați în orice clipă a vieții noastre de numeroși factori nocivi din apă, aer, alimentație – suntem expuși la radiații, zgomote și mulți alți factori de stres. Nu vom insista asupra acestor lucruri pentru că oricum nu le putem elimina din viața noastră, dar trebuie să le amintim pentru că toți acești factori produc radicali liberi.

 

Într-o definiție cât se poate de simplă, radicalii liberi sunt molecule reactive cu un electron impar (liber) pe orbitalul extern care atacă o moleculă normală pentru a-i sustrage un electron. Molecula atacată își modifică, în urma acestui proces, proprietățile inițiale, transformându-se la rândul ei în radical liber. În acest fel se generează un lanț necontrolat de reacții biochimice, dăunătoare pentru organism, cu repercursiuni foarte grave în timp.

 

Ideea e că astăzi există prea multe surse noi, atât interioare cât și exterioare, de radicali liberi pe care mecanismele naturale de apărare ale organismului nu le mai pot stăpâni.

 

Sursele interne de radicali liberi sunt procesele de acidoză metabolică declanșate în organism ca urmare a stresului prelungit și a acumulării de emoții negative persistente. Sursele externe de radicali liberi includ: radiația nucleară, razele X și microundele, metalele toxice din apa potabilă, smogul, aditivii alimentari chimici, fumul de țigară, gazele de eșapament, uleiurile vegetale hidrogenate (margarina) etc.

 

Ce putem face pentru a ne apăra împotriva acestui atac virulent? Teoretic:

 

1.      Să încercăm să evităm factorii de stres.

2.      Să eliminăm pe cât posibil sursele de radicali liberi.

3.      Să ajutăm organismul consumând antioxidanți.

 

            In acest sens, CaliVita International vine in sprijinul nostru cu aproape 100 de produse concepute cu ajutorul celor mai recente descoperiri stiintifice. In cadrul prcesului de productie, pe langa ultimele inovatii in domeniul dieteticii, firma vine si cu o gama de dispozitive electronice menite sa ne protejeze si sa ne asigure o viata de calitate.

 

            Specialistii in domeniul sanatatii, au ajuns la concluzia ca APA ALCALINA IONIZATA, produsa de aparatul Aquarion este cea mai buna solutie in lupta cu radicalii liberi.

 

            Ce este aparatul Aquarion? Este cel mai avansat sistem de filtrare si ionizare al apei din lume. El se instalează foarte simplu la orice sursă de apă și ne dă posibilitatea să folosim atât apa de la robinet, cât și apa selectată de noi. Acest aparat, în primul rând, filtrează apa (cu două filtre: unul mecanic care reține impuritățile mari și un unul foarte performant care reține impurități de 0,01µ, viruși, bacterii, nitriți, nitrați, flor, clor și toate otrăvurile din apă). După ce este filtrată, apa intră în camera de electroliză echipată cu electrozi de platină, placați cu titan. Camera de electroliză are două compartimente despărțite de o membrană semipermeabilă cu electrozi pozitivi și negativi. Obținem astfel două tipuri de apă: apa alcalină la electrodul negativ și apa acidă la electrodul pozitiv. Procesul de ionizare are loc în timp ce apa filtrată trece prin camera de electroliză.

 

Care este rezultatul?

1.      4 nivele de apă alcalină ionizata

2.      4 nivele de apă acidă

3.      Apă purificată și ionizată.

 

Care sunt calitatile apei alcaline ionizate obtinute cu aparatul Aquarion:

 

- apa sanatoasa, curata, care contine elementele minerale necesare organismului, fara virusi, bacterii, nitriti, nitrati, flor, clor sau alte otravuri existente in apele obisnuite

- este alcalina, PH (indicele acid baza) intre 7,5 si 11

- este puternic antioxidanta, ORP (potentialul redox) intre -70 si -370

 

In cadrul Centrului Medical Sanatatea am efectuat urmatorul experiment:

 

Am luat 4 pahare cu 4 lichide:

 

- 1 pahar cu suc imbuteliat

- 1 pahar cu apa de la robinet

- 1 pahar cu suc proaspat de portocale

- 1 pahar cu apa alcalina ionizata

si am obtinut:

 

 

Suc imbuteliat

Apa robinet

Suc proaspat de portocale

Apa alcalina ionizata de la Aquarion

PH 2.92

PH 7.84

PH 4.15

PH 10.88

POR +202

POR +482

POR -26

POR -304

 

Concluzia:

- Sucul imbuteliat are PH puternic acid si puternic oxidant

- Apa de la robinet este usor alcalina dar puternic oxidanta

- Sucul de portocale este usor acid si usor antioxidant

- Apa alcalina ionizata este puternic alcalina cu PH de 10.88 si puternic antioxidanta cu POR -304

 

Deci apa alcalina ionizata obtinuta de la aparatul Aquarion este un antioxidant foarte puternic, care incetineste procesele de imbatranire si impiedica inmultirea celulelor canceroase.

 

De asemenea, apa alcalina ionizata

            - contracareaza acumularea deseurilor acide in organism

            - curata vasele de sange de grasime, le da elasticitate si ajuta la reglarea tensiunii arteriale si a colesterolului

            - se recomanda ca terapie complementara in tratamentul urmatoarelor afectiuni: osteoporoza, alergii, artrita, astm, tulburari circulatorii, diaree, constipatie, obezitate

            - este benefica pentru diabetici

 

            Consum cu placere apa alcalina ionizata, produsa de aparatul Aquarion si o recomand tuturor, pentru ca "este mult mai usor si mai ieftin sa previi decat sa tratezi".

 

            Ai grija de sanatatea ta, chiar daca te simti sanatos

                                    ing.Nicoleta Frunza GPM

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Aquarion 11500.00 Ron