Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Lactobacillus Acidophilus

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Cantitatea de Lactobacillus Acidophilus

AC-Zymes
71.95 Ron
2 miliarde

Acidophilus with Psyllium
90.48 Ron
2 miliarde

ProbioBalance
89.20 Ron
335,00 mg

Cunoscut si sub denumirea uzuala de Acidophilus, este mult mai eficient decat Lactobacillus bulgaricus pentru ca rezista mai mult de 10 zile in intestine. Acidophilus este o bacterie ce se regaseste in iaurt si in tubul digestiv al persoanelor care consuma cantitati mari de iaurt si are rolul de a crea un mediu de viata nefavorabil pentru agentii patogeni precum: funci, clostridii, colibacili, micrococi. Lactobacillus bulgaricus este o bacterie care a fost descoperita aproximativ cu 70 ani in urma, dupa ce un mare savant distins cu premiul Nobel, a descoperit ca in zonele din sudul Europei oamenii au viata mult mai sanatoasa si mai longeviva, si asta datorita consumului zilnic de lapte acru, avand astfel in permanenta in tubul digestiv aceasta bacterie. Concluziile aceluiasi savant au fost ca mai toate bacteriile utile dispar din intestin dupa aproximativ 5 zile, daca nu consumam zilnic produse lacatate, mai putin bacteria Lactobacillus acidophilus, care rezista mai mult timp in intestine.

Acidophilus contribuie la sintetizarea vitaminelor B, la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si lactozei, precum si la sintetizarea in tubul digestiv a unui antibiotic slab, dar care elimina necesitatea tratamentului cu antibiotice, si anume colicina.

Acidophilus are rolul de a proteja flora bacteriana existenta in tubul digestiv, flora ce poate fi distrusa in timpul tratamentelor cu antibiotice administrate pe cale orala. Astfel pot sa apara tulburarile digetive, diareea, motiv pentru care flora intestinala trebuie restabilita prin consumul de Acidophilus. Flora intestinala este distrusa de anumiti factori nocivi cum ar fi: fumatul, consumul frecvent de bauturi alcoolice concentrate si medicamente, condimenterea excesiva a alimentelor.

Tratamentele pe baza de antibiotice favorizeaza aparitia unor anumite specii de Candida, cum ar fi Candida albicans, care genereaza dereglari ale digestiei, diaree, constipatie. Aceste ciuperci provoaca ciuperci la nivelul plamanilor, cavitatii bucale, degetelor mainilor si picioarelor, sub unghii si in vagin. Aceste dermatomicoze se intalnesc la persoanele care locuiesc in orase mari si la 60-80% din elevii de scoala medie. Aceste afectiuni se trateaza cu o doza mai mare de Acidophilus timp de cateva saptamani insotita de un tratament corespunzator.

Organismul nostru prezinta o flora intestinala protectoare care insa in zilele noastre este intr-o continua modificare din cauza faptului ca stilul nostru de viata este tot mai agitat si mai indepartat de alimentele naturiste, nemaiputand astfel sa isi indeplineasca functia de aparare.
Lactobacillus acidophilus face parte din ecosistemul aparatului digestiv, iar consumul regulat al acestei bacterii asigura mentinerea homeostaziei organismului.

Acidophilus reduce nivelul colesterolului, ajuta la tratarea acneei si a altor boli dermatologice. Pana in prezent nu se cunoaste niciun tip de Acidophilus daunator omului.