Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
George, barbat
varsta = 73 ani, inaltimea = 176 cm, greutatea = 115 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: economist pensionar
Fumator: In trecut
Consumator de alcool: In trecut

Simptome: Cred ca folosesc prea multe medicamente alopate cu efecte adverse pe care le resimt,si as dorii un tratament mai naturist
De cat timp au aparut?: 20 ani
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Da
Localizare durere: dureri reumatice cred la spate dimineata cand ma scol in itreg corpul care il pun in miscare greu dupa care se mai atenuiaza
Caracter durere(continua, intermitenta, etc.): intermitenta
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Da
Alte simptome mai aveti: picioare reci simt unele furnicaturi.arsuri si anumite intepaturi.dureri care apar fara motiv,parca sunt infasurate in tabla si nu pot explica anumite senzatii.

Raspuns:

Buna ziua


Draga domnule George, din ceea ce mi-ati relatat dumneavoastra, inteleg ca aveti probleme cardiovasculare serioase la care se mai adauga si diabetul zaharat. Este adevarat ca folositi multe medicamente alopate dar nu puteti sa renuntati la ele pentru ca aveti probleme de sanatate importante. Ce va sfatuiesc eu este sa va luati in continuare tratamentul recomandat de medicul cardiolog si tratamentul pentru diabet, iar pentru a diminua efectele secundare ale medicamentelor de sinteza puteti folosi produse naturiste care sa va ajute si sa faca tratamentul pe care il aveti sa fie mai eficient. 


Ceea ce va recomand eu sunt urmatoarele:
1. Super coenzima Q10        1-0-0 capsule/zi dupa masa. Coenzima Q10 este necesara miocardului pentru a functiona cat mai bine si este recomandata in insuficienta cardiaca si hipertensiunea arteriala. De asemenea este un antioxidant foarte bun care va ajuta sa eliminati substantele toxice care se acumuleaza in organism.


2. Protect 4 Life    1-1-0 capsule/zi dupa masa. Protect 4 Life este un produs care are rol protector pentru sistemul cardiovascular (inima, artere si vene), ajutand circulatia periferica si centrala (astfel circulatia la nivelul membrelor inferioare va fi imbunatatita si vor disparea acele senzatii neplacute de raceala si intepaturi pe care le simtiti dumneavoastra) care este datorata la dumneavoastra si din cauza diabetului si a afectiunilor cardiovasculare de care suferiti.


3. Rhodiolin   1-1-1 capsule/zi dupa masa. Rhodiolinul este foarte eficient in tulburarile de ritm (fibrilatia atriala), este un usor antihipertensiv, este indicat si persoanelor diabetice a caror glicemie creste si din cauza stresului (este un antistres, anxiolitic), si un antioxidant foarte bun care imbunatateste procesele metabolice din organism.


De asemenea este imperios necesar si un regim igieno-dietetic strict in ceea ce va priveste:

Consumul de sare si de dulciuri trebuie sa fie foarte redus.

Atentie si la consumul de paine cartofi si paste care trebuie sa fie redus in diabetul zaharat pentru ca acestea cresc glicemia.

Grasimile de origine animala, trebuie evitate pe cat posibil deoarece aveti colesterolul mare si acestea se depun pe artere facand circulatia si mai dificila decat este.