Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
Florin, barbat
varsta = 36 ani, inaltimea = 180 cm, greutatea = 93 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: Inginer
Fumator: Niciodata
Consumator de alcool: In prezent

Simptome: Buna ziua! Motivul consultatiei il reprezinta lipsa de libidou si tulburarile de erectie. Se manifesta de aproximativ doi ani, timp in care, probabil, am intrat si intr-un cerc vicios privind teama de un nou esec. Am facut o serie de analize medicale si, pe scurt o sa le mentionez doar pe cele iesite din gama normala: colesterol si trigliceride (peste 250), cateva microcalcificari la prostata, dar in schimb foarte multe microcalcificari testiculare bilaterale. Am facut si markerii tumorali si au iesit in limite, la fel si hormonii (lh, fsh, prolactina). Testosteronul este si el in limite normale, dar partea jumatatii inferioare a gamei. Am si luat o serie de medicamente naturiste pentru corectia problemei mele, dar imi este frica sa nu afectez alte organe. Spun asta deoarece in aceasta perioada am avut si cateva episoade (4 in total) de hemospermie si hematurie cu mici dureri pelvine si am dat vina pe stimulentele luate pana atunci care probabil ar fi produs vreo inflamatie la prostata sau altundeva. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra. MULTUMESC ANTICIPAT!
De cat timp au aparut?: 2
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Nu
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Nu

Raspuns:

Buna ziua,
Va multumim pentru increderea acordata si vom fi alaturi de dumneavoastra pe toata perioada urmatoare pana la rezolvarea problemelor.
 

Va recomandam:

- Rhodiolin - 3caps/zi la 1/2 ora dupa masa
- Vital man - 2 caps/zi la 1/2 ora dupa masa de dimineata si de seara
- Mega Zinc - 2 caps/zi la 1/2 ora dupa masa de dimineata si de seara
- QProtect - 2 caps/zi la 1/2 ora dupa masa de dimineata si de pranz.

Ar fi necesar si Nopalin pentru reglarea colesterolului si trigliceridelor dar pentru a nu incarca prea mult reteta vom renunta momentan.

Schimbarea stilului de viata este obligatorie. Se recomanda 3 mese/zi dar fara prajeli si grasimi. Consumul a 2 l de apa/zi ( 500 ml alcool zilnic este putin cam mult). Plimbari in aer liber sau mersul la sala 1h/zi.
Nu trebuie neglijat nici somnul de noapte.
Pentru comanda va rugam sa folositi siteul www.retatanaturista.ro

Dr. Enache Delia
Centrul Medical Sanatatea
www.retetanaturista.ro
www.sanatateacraiova.ro