Pachet Organic Noni

Poza Pachet Organic Noni

Pachet Organic Noni

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

Pachet Organic Noni

756.00 lei
Pretul include TVA

Pachetul Organic Noni este compus din 4 produse Organic Noni la pret de 3 plus livrare gratuita.
 
Profita acum de beneficiile extraordinare ale fructelor de Noni, introduse prin formule usor de asimilat de organism de catre expertii CaliVita in siropul Organic Noni. Acorda mai multa importanta sanatatii tale si buneistari a organismului tau prin indreptarea catre produse naturale, bazate pe ingrediente active din plante, care actioneaza benefic asupra corpului uman.
 
Fructele de Noni provin de la un arbore care pe tot parcursul anului ramane verde si care creste preponderent in zona de sud a Asiei, Malaezia si Polinezia. Ceea ce a facut ca acest arbore sa fie cunoscut la nivel mondial sunt substantele active ce se regasesc in fructele sale, indeosebi aminoacizi esentiali, vitamine si minerale. Astfel, fructele de Noni pot completa cu usurinta nevoile zilnice de nutrienti ale organismului nostru, aducand, in plus, proprietati antioxidante care ne feresc de factorii nocivi precum radicalii liberi.   
 
Organic Noni de la CaliVita provine din culturi certificate ecologic, astfel incat eficienta ingredientelor sale este una sporita. Organic Noni actioneaza multilateral asupra sanatatii noastre, sprijinind sistemul imunitar, celular si hormonal. Prin suplimentarea cu Organic Noni, vei putea face fata mai bine stresului psihic si fizic de zi cu zi.
 
Alege sanatatea pe cale naturala!
 
Mod de administrare
 
Organic Noni se administreaza in doze de cate 1 lingura, de doua ori pe zi sau in functie de recomandarea medicului.
 
GMP (Good Manufacturing Practice) Certificarea bunelor practici de productie
GMP este acea parte a sistemului de asigurare a calitatii care garanteaza ca produsele sunt fabricate si controlate in mod consecvent dupa standardele de calitate adecvate si corespund scopului pebtru care au fost concepute.
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

4 x 946 ml

Compozitie

NutrientCantitate
Organic Noni4

0 recenzii pentru Pachet Organic Noni

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 5 + 1

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.