Pachet Echilibru Feminin

Poza Pachet Echilibru Feminin

Pachet Echilibru Feminin

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

Pachet Echilibru Feminin

135.00 lei
Pretul include TVA

Pachetul Echilibru Feminin este destinat mentinerii sanatatii femeilor, deoarece martie este luna dedicata lor, fiind format dintr-un produs CoQ10 Lozenges si un produs Panax Ginseng. 
 
Simtiti-va bine in fiecare zi cu pachetul Echilibru Feminin!
 
CoQ10 Lozenges contine coenzima Q10 si este imbunatatita cu gust de lamaie. Tabletele CoQ10 Lozenges se administreaza prin tinerea sub limba, astfel incat absorbtia lor este una mai buna si mult mai rapida. Coenzima Q10 are efect antioxidant, tonifiant si este de mare ajutor in prevenirea aparitiei timpurii a semnelor de imbatranire. 
 
Panax Ginseng are ca ingredient activ Ginseng coreean, care are capacitatea de a stimula activitatea mentala si puterea de concentrare. Panax Ginseng ofera un plus de energie, fiind un tonic foarte bun pentru creier. 
 
Pachetul Echilibru Feminin este de ajutor atunci cand sunteti solicitate sa dati tot ce puteti mai bun sau atunci cand simtiti ca aveti nevoie de un sprijin pentru a putea duce la capat toate sarcinile zilnice, fara a cadea prada oboselii sau irascibilitatii.
 
Mod de administrare
 
CoQ10 Lozenges se administreaza in doze de 1 tableta pe zi, lasandu-se sa se topeasca sub limba.
 
Panax Ginseng se recomanda a fi administrata dimineata, in doze de 1 tableta.
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

Compozitie

NutrientCantitate
CoQ10 Lozenges-
Panax Ginseng-

0 recenzii pentru Pachet Echilibru Feminin

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 9 + 4

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.