Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Varsat de vant

Schema de tratament naturista recomandata pentru Varsat de vant

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs NaturistPret Mod de administrareCompozitie
1. Beta Carotene 42.00 Ron 1-0-0 100 capsule gelatinoase = 23 g Detalii Produs
2. Bee Power 42.91 Ron 1-0-1 50 capsule = 29 g Detalii Produs
3. Full Spectrum 48.40 Ron 1-0-0 90 tablete = 117 g Detalii Produs
4. C Plus 36.30 Ron 1-0-0 100 tablete = 65 g Detalii Produs
Total 169.61 Ron
Legenda(la "Mod de administrare"):

1-1-1reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Varicela sau varsatul de vant este o boală de piele comună in copilarie provocata de o infectie virala. Virusul implicat este numit virusul varicelo-zosterian. Astazi, varicela este mai puţin frecventa tarile dezvoltate datorita vaccinarii universale, deşi încă mai apare în populaţiile care nu sunt vaccinate preventiv. Virusul varicelo-zosterian este adesea clasificat cu alte afectiuni comune, aşa-numitele "exanteme virale" (erupţii cutanate virale), cum ar fi rubeola (pojarul), boala a cincea (parvovirusul B19), oreionul si rujeola (herpesvirusului uman 6), dar aceste virusuri sunt independente, cu excepţia tendinţei lor de a provoca eruptii cutanate.

 

În cele mai multe populaţii neimunizate, oamenii contracteaza varicela pana la vârsta de 15 ani, majoritatea varstelor fiind cuprinse intre 5 si 9, insa poate fi contractata la toate vârstele. Varicela este de obicei mult mai severa la adulţi şi copii foarte mici decât la copii. Iarna şi primăvara sunt momentele cele mai comune ale anului pentru aparitia varicelei.

 

Cum se raspandeste varicela?

 

Varicela este foarte contagioasa. Este uşor de transmis între membrii familiilor şi colegii de şcoală, prin particulele din aer, picaturi in aerul expirat sau prin lichidul din vezicule sau rani. De asemenea, poate fi transmisa prin contact indirect cu articole de îmbrăcăminte şi alte obiecte expuse drenajului proaspat de la rani deschise. Pacientii sunt contagiosi până la cinci zile dupa ce au aparut eruptiile (mai frecvent, una, pana la două zile) şi cu cinci zile înainte de la data la care acestea apar. Când toate rănile formeaza crusta, persoana respectiva de obicei nu mai este contagioasa. Perioada de incubatie de la infectarea cu varicela si pana cand boala izbucneşte şi simptome apar este de 10 pana la 20 de zile.

 

Care sunt simptomele şi semnele de varicela?

 

Simptomele tind sa apara cel mai fecvent la 14 - 16 zile de la expunere iniţiala, dar pot aparea oricand de la 10 zile, până la 20 de zile de la contactul cu virusul. Varicela este caracterizată prin una - două zile de febra usoara pana la 39 grade C, slăbiciune generală, şi o erupţie cutanată, adesea fiind primul semn al bolii. Rareori, o persoana poate avea boala fără erupţii cutanate. Erupţiile cutanate de varicela se dezvoltă în culturi cu pete roşii ridicate care progresează in vezicule care se sparg, formând răni deschise, dupa care se formeaza crustele. Acest proces incepe de obicei pe pielea capului, apoi pe trunchi(zona cu cea mai mare concentrare), şi în final pe braţe şi picioare. Orice zona a pielii care este iritata (de erupţii cutanate, eczeme, arsuri solare, etc), este probabil să fie greu lovita de eruptii cutanate. Eruptia este de obicei foarte râioasa (prurit).

 

Care sunt optiunile de tratament pentru varicela?

 

Cele mai multe tratamente pentru varicela sunt menite sa reduca simptomele, cum ar fi mâncărimea severă. Paracetamolul poate fi folosit pentru a reduce febra si durerile de multe ori asociate cu prezentarea iniţială a infecţiei virale. Copiilor nu ar trebui să le fie administrat acid acetilsalicilic (aspirina) sau medicamente pentru raceala care contin aspirina, din cauza riscurilor de aparitie a sindromului Reye (o boală metabolică dobândita severă asociata cu disfuncţie hepatică, disfunctie cerebrala si moarte).

 

Baile frecvente cu fulgi de ovăz pot reduce mancarimea asociata cu varicela. În plus, loţiunile calmante si hidratante pot fi aplicate pe eruptiile cutanate. Antihistaminicele pot fi de ajutor în controlul mâncărimii. Intotdeauna aceste opţiuni de tratament trebuie discutate cu medicul.

 

În afară de medicamente, există, de asemenea, măsuri de prevenire care sunt necesare. Pentru copiii mici, este important să li se taie unghiile, în scopul de a reduce la minimum prejudiciile datorate zgarieturilor si de a controla riscurile de infecţii bacteriene secundare.

 

Care sunt complicatiile posibile ale varicelei?

 

Infecţia variolei deschise inflamata de bacterii poate afecta pielea, uneori provocând cicatrici, mai ales în cazul în care pacientul zgarie zona inflamata. Infecţiile cutanate bacteriene sunt, de fapt, cea mai frecventa complicatie a varicelei la copii. Urmatoarele cele mai frecvente complicaţii la copii afectează sistemul nervos central şi includ o tulburare in partea cerebeloasa a creierului (ataxia cerebeloasa cu ameţeli, tremor şi alterarea vorbirii), encefalita (inflamarea creierului cu dureri de cap, convulsii şi nivel de conştiinţă scăzut), deterioare nervoasa (paralizie nervoasa) şi sindromul Reye, o combinatie potential fatala a bolilor ficatului si a bolilor creierului, care poate fi asociata cu aspirina (copiii cu febră nu ar trebui să ia aspirina). Complicatii grave pot aparea, in special, la pacientii cu SIDA, lupus, leucemie si cancer. Complicatiile apar de asemenea la persoanele care iau medicamente imunosupresoare, cum ar fi cortizonul. Nou-născuţii ai căror mame au varicela în ultimul trimestru de sarcina se afla la un risc crescut de boala. Dacă mama dezvolta boala de la cinci la două zile inainte de nastere, rata de fatalitate pentru copil este de până la 30%.

 

Varicela poate fi prevenita prin vaccinare

 

Cei mai multi oameni dezvolta imunitate la varicela după prima apariţie a bolii. Dar virusul poate reaparea uneori, mai târziu în viaţă ca zona zoster (herpes zoster). O persoană care are zona zoster activa poate infecta alte persoane cu varicela, dar nu poate transmite zona zoster altcuiva.

 

Scopul actual este de a realiza un vaccin universal (sau aproape universal) pentru imunizarea copiilor. Vaccinare necesită doar două faze. Prima vaccinare se administrează la varsta de aproximativ 1 an, iar a doua la varsta de 4 ani. Dacă o persoană mai în vârstă nu a avut varicela, vaccinul poate fi administrat în orice moment. Au existat puţine reacţii adverse semnificative la vaccinul anti-varicela. Toţi copiii, cu excepţia celor cu un sistem imunitar compromis, ar trebui să fie vaccinati. Vaccinarea a fost asociată cu o scădere de 90% a incidentei de varicela si cu rate semnificativ mai mici de complicatii la cei care dezvolta simptome.

 

Remediu naturist pentru varicela cu produse Calivita

 

- Beta Carotene intareste sistemul imunitar si este eficient in reducerea simptomelor in afectiuni dermice, precum acnea, scabia, Zona Zoster, psoriazisul, vitiligo, lupusul eritematos, micoze ale pielii si boli eruptive (rujeola, varsat de vant).

 

- Latisorul de marca Bee Power are calitatea de a imbunatii functia sistemului imunitar datorita continutul complex de nutrienti si efectului bactericid. Creste capacitatea organismului de aparare impotriva bolilor microbiene si infectioase.

 

Full Spectrum este un complex de vitamine si minerale care fortifica sistemul imunitar, intareste rezistenta fizica si psihica si previne aparitia bolilor infectioase.

 

- C Plus contine vitamina C in combinatie cu bioflavonide, pentru un efect mai bun. Este benefica in reducerea febrei si simptomelor date de varsatul de vant.


 

Daca aveti intrebari sau doriti detalii pentru acest tratament, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea:

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

 

Opinii si recenzii

Adauga opinia ta despre acest tratament

Ajuta-ne sa imbunatatim tratamentele publicate cu opinii proprii.

*   = 2 + 1
Toate campurile sunt obligatorii.