Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Spondilita anchilopoietica

Despre afectiune

         Boala reumatismala sistemica caracterizata prin inflamatia coloanei veretebrale si a articulatiilor mari.

         Spondilita anchilopoietica ( SA) este de trei ori mai frecventa la barbati dacat la femei si debuteaza de obicei intre 20-40 de ani. Este de 10-20 de ori mai frecventa la rudele de gradul intai ale pacientilor cu SA decat in populatia generala, iar prevalenta crescuta a antigenului tisular HLA-B27 la albi sau HLA-B7 la negri sustine ipoteza unei predispozitii genetice, desi factorii de mediu pot fi de asemenea implicati.

 

         Simptome si semne:

        Cel mai frecvent simptom este durerea de spate, dar boala poate debuta atipic in articulatiile periferice, in special in cazul copiilor si femeilor.

        Alte simptome si semne precoce sunt diminuarea expansiunii cutiei toracice prin interesarea costoveretebrala difuza, subfebrilitatea, oboseala, anorexia, scaderea ponderala si anemia.

        Durerea de spate recidivanta – frecvent nocturna si de intensitate variabila – este o acuza posibila, ca si redoarea matinala tipic ameliorata de effort. Pozitia flectata, aplecata spre inainte amelioreaza durerea de spate si spasmul muschilor laterovertebrali; de aceea pacientii netratati au adesea un grad de cifoza.

 

        SA se caracterizeaza prin episoade usoare sau medii de spondilita activa alternand cu perioade de inflamatie total sau aproape total inactiva. Tratamentul adecvat evita sau minimalizeaza impotenta functionala la cei mai multi pacienti care pot efectua activitati normale in ciuda redorii de spate.

Schema de tratament naturista recomandata pentru Spondilita anchilopoietica

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs NaturistPret Mod de administrareCompozitie
1. Shark Aid 126.28 Ron 1-1-1 90 tablete = 90 g Detalii Produs
2. White Whillow 57.20 Ron 1-1-1 100 capsule = 53 g Detalii Produs
3. Noni Lichid 178.46 Ron 1-0-1 946 ml Detalii Produs
Total 361.94 Ron
Legenda(la "Mod de administrare"):

1-1-1reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Spondilita Anchilopoietica este o boala autoimuna de aceea raspunde foarte bine la tratamentul cu Noni lichid care este un imunomodulator si un imunostimulator foarte bun).


 

Daca aveti intrebari sau doriti detalii pentru acest tratament, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea:

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

 

Opinii si recenzii

Adauga opinia ta despre acest tratament

Ajuta-ne sa imbunatatim tratamentele publicate cu opinii proprii.

*   = 5 + 3
Toate campurile sunt obligatorii.