Spondilita anchilopoietica

Descriere Remediu Naturist

Spondilita Anchilopoietica este o boala autoimuna de aceea raspunde foarte bine la tratamentul cu Noni lichid care este un imunomodulator si un imunostimulator foarte bun).


dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Produse naturiste recomandate pentru Spondilita anchilopoietica

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs NaturistPretMod de administrareCompozitie
1. Shark Aid166.00 Ron1-1-190 tablete = 90 gDetalii Produs
2. White Whillow83.00 Ron1-1-1100 capsule = 53 gDetalii Produs
3. Noni Lichid277.00 Ron1-0-1946 mlDetalii Produs
Legenda(la "Mod de administrare"):

1-1-1reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Date generale

         Boala reumatismala sistemica caracterizata prin inflamatia coloanei veretebrale si a articulatiilor mari.

         Spondilita anchilopoietica ( SA) este de trei ori mai frecventa la barbati dacat la femei si debuteaza de obicei intre 20-40 de ani. Este de 10-20 de ori mai frecventa la rudele de gradul intai ale pacientilor cu SA decat in populatia generala, iar prevalenta crescuta a antigenului tisular HLA-B27 la albi sau HLA-B7 la negri sustine ipoteza unei predispozitii genetice, desi factorii de mediu pot fi de asemenea implicati.

 

         Simptome si semne:

        Cel mai frecvent simptom este durerea de spate, dar boala poate debuta atipic in articulatiile periferice, in special in cazul copiilor si femeilor.

        Alte simptome si semne precoce sunt diminuarea expansiunii cutiei toracice prin interesarea costoveretebrala difuza, subfebrilitatea, oboseala, anorexia, scaderea ponderala si anemia.

        Durerea de spate recidivanta – frecvent nocturna si de intensitate variabila – este o acuza posibila, ca si redoarea matinala tipic ameliorata de effort. Pozitia flectata, aplecata spre inainte amelioreaza durerea de spate si spasmul muschilor laterovertebrali; de aceea pacientii netratati au adesea un grad de cifoza.

 

        SA se caracterizeaza prin episoade usoare sau medii de spondilita activa alternand cu perioade de inflamatie total sau aproape total inactiva. Tratamentul adecvat evita sau minimalizeaza impotenta functionala la cei mai multi pacienti care pot efectua activitati normale in ciuda redorii de spate.

Simptome si semne

SimptomMentiuni

0 recenzii pentru Spondilita anchilopoietica

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 1 + 5

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.