Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Catalog Produse Calivita

Pe site-ul nostru gasiti toata gama de produse naturiste CaliVita. Suplimentele alimentare CaliVita sunt obtinute doar din surse naturale, nu contin zahar, sare, conservanti alimentari si au avize care atesta calitatea superioara a acestora. Produsele naturiste CaliVita sunt avizate de Ministerul sanatatii (ceea ce impune etichete si prospecte in limba romana) avize cu caracter Euronean si International, care atesta Produs organic si/sau Natural; Good Manufacturing Practice, care atesta bune practici in fabricatie si control continuu al procesului de productie; Food and Drug Administration, cel mai dur for mondial de avizare a medicamentelor si suplimentelor alimentare.


  1. 12 Produs(e)
  2. |
  3. produse pe pagina
  4. |
  5. sorteaza dupa
Natural All Purpose Cleaner
Natural All Purpose Cleaner

CaliClean - Produs de curatat 100% natural cu utilizare generala. Gata cu iritatiile si alergiile in timpul curateniei.

Natural Bathroom Cleaner
Natural Bathroom Cleaner

CaliClean - Produs de curatat pentru baie 100% natural. Gata cu iritatiile si alergiile in timpul curateniei.

Natural Glass Cleaner
Natural Glass Cleaner

CaliClean - Produs de curatat 100% natural pentru geamuri. Gata cu iritatiile si alergiile in timpul curataeniei.

Natural HGH Support
Natural HGH Support

Supliment alimentar 100% natural cu aminoacizi, extracte vegetale, lecitina, vitamine si crom, care sprijina in mod natural secretia de hormon de crestere la copii si incetinesc procesele de imbatranire la adulti.

Natural Kitchen Cleaner
Natural Kitchen Cleaner

CaliClean - Produs de curatat pentru bucatarie 100% natural. Gata cu iritatiile si cu alergiile in timpul curateniei.

Natural Toilet Cleaner
Natural Toilet Cleaner

CaliClean - Produs de curatat toaleta 100% natural. Gata cu iritatiile si alergiile in timpul curateniei.

New Life
New Life

Acest produs naturist a fost gandit sa acopere necesarul de vitamine, minerale, oligoelemnte ale gravidelor si mamelor care alapteaza. Contine dozele optime de nutrienti pentru mentinerea sanatatii si dezvoltarea armonioasa a fatului.

Niacin X-TREME
Niacin X-TREME

Niacin X-TREME - Supiment alimentar cu niacina, un element nutritiv esential pentru metabolismul energetic. Creste nivelul de energie, imbunastateste starea mentala, regreseaza bolile de inima, este un bun ajutor in perioadele de stres intens.

Noni Caps
Noni Caps

Fortifiant al sistemului imunitar cu compozitie din fructul Noni, capsule (Morinda Citrifolia). Este recunoscut in efectul imunostimulator, tratarea depresiei, tulburarilor de somn etc

Noni Lichid
Noni Lichid

Fortifiant al sistemului imunitar cu compozitie din fructul Noni, sirop (Morinda Citrifolia). Este recunoscut pentru efectul imunostimulator, tratarea depresiei si a tulburarilor de somn etc. Garantam calitate si eficacitate sau banii inapoi.

Noni Organic Sirop
Noni Organic Sirop

Noni organic sirop - produs organic, calitate nutritionala superioara. Fructul de noni este crescut într-un mod organic, agricultorul nu utilizeaza ingrasaminte artificiale sau pesticide. Concentratie 99,6 noni.

Nopalin
Nopalin

Supliment alimentar cu extract din Nopal, 100% natural, taie pofta de mancare, accelereaza catabolismul lipidelor, imbunatateste tranzitul intestinal, arde grasimile din organism, are si efect detoxifiant si de curatare a colonului.