Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

URX produs naturist pentru mentinerea tractului urinar sanatos


 

In sezonul rece, temperatura organismului poate scadea cu usurinta. Aceasta are ca rezultat contractia vaselor de sange si incetinirea circulatiei, ceea ce favorizeaza colonizarea diferitilor agenti patogeni in tractul urinar. Bineinteles, aceasta este doar una dintre posibilele cauze si nu este neaparat legata de sezon. Insa ne putem menaja organismul daca nu tratam raceala de-abia dupa ce aceasta s-a instalat, ci chiar inainte de a se declansa !

 

Natura ne ofera nenumarate substante active excelente, cu un potential deosebit pentru prevenirea diferitelor afectiuni. Bacteria E. coli, care estre responsabila de majoritatea infectiilor, poate fi eliminata din corp, odata cu urina, cu ajutorul substantei numita D-manoza (Sursa: CS Eden si H A Hansson: Escherichia coli pili as possible mediators of attachment to human urinary tract epithelial cells. Infect Immun. 1978 July; 21(1): 229-237.).

Merisorul poate, de asemenea, preveni acumularea agentilor patogeni in sistemul urinar si poate influenta in mod benefic pH-ul urinei. Datorita efectelor sale diuretice, urzica poate ajuta la mentinerea sanatatii rinichilor. Pe langa urzica, buchu si strugurii ursului sunt diuretice excelente, iar aceasta din urma poate fi folositoare organismului si datorita efectelor sale antimicrobiene.

Nasturelul ajuta la purificarea sangelui si are proprietati antioxidante, jucand un rol important in protectia celulelor.

 

Conceperea produsului URX a fost precedata de cercetari stiintifice minutioase. In consecinta CaliVita International a inclus in acest preparat toate cele sase substante active mentionate mai sus, pentru a va ajuta sa va mentineti sanatatea tractului urinar.

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

URX 141.00 Ron