Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist complementar pentru meteosensibilitate.


Abordăm un subiect care, în urmă cu 20 de ani, ar fi stârnit zâmbete și nu îngrijorare așa cum stârnește acum, când perturbațiile climatice au devenit din ce în ce mai puternice.

Trecerea de la temperaturi foarte ridicate la temperaturi scăzute, umiditatea aerului, diferențele de presiune atmosferică, duc la multe suferințe – în special pentru persoanele care au deja probleme de sănătate. Aceste persoane se numesc persoane meteosensibile, iar meteosensibilitatea reprezintă un strigăt de ajutor al organismului și ne avertizează că suntem supuși unor tensiuni fizice și psihice majore, că avem o imunitate scăzută, că avem un stil de viață dezordonat.

Meteosensibilitatea este de 3 ori mai des întâlnită în cazul femeilor decât al bărbaților și de asemenea mai întâlnită în cazul persoanelor care locuiesc la oraș, în comparație decât cu cei care locuiesc la țară. Specialiștii explică acest lucru prin faptul că orășenii își petrec foarte mult timp în spații închise, iar organismul și-a pierdut capacitatea de adaptare la transformările impuse de vreme.

Reumaticii și persoanele cu sechele după traumatisme articulare ori osoase sunt cei care suferă cel mai tare, durerile lor sunt deosebit de intense și de aceea ei nu trebuie să neglijeze să-și urmeze cu seriozitate tratamentul de întreținere și profilaxie.

Există persoane la care schimbările meteorologice provoacă anxietate sau depresie, dureri de cap, stări de epuizare fizică, amețeli, dificultăți de concentrare, transpirație excesivă, nervozitate, disconfort general.

Din fericire, CaliVita ne pune la dispoziție o gamă de produse foarte variate, de bună calitate, care vin în sprijinul tuturor persoanelor, atât pentru cei care au deja probleme de sănătate, cât și pentru cei care vor să-și păstreze sănătatea.

Dintre produsele cele mai recomandate în acest sezon, amintim: Joint Protex Forte și Joint Protex, Super Soya Lecithin, Triple Potenci Lecithin, White Willow, Pure Yucca și altele.

Joint Protex Forte – produs care conține substanțe  biologic active valoroase în menținerea sănătății articulației și pentru refacerea acesteia, clucozamin sulfat, condroitin sulfat, acid hialuronic, turmeric, zinc, mangan.

Super Soya Lecithin, foarte eficientă în afecțiunile reumatismale, reduce durerile articulare, e un bun lubrifiant al articulațiilor. Are indicații în artrită și artroză. Lecitina favorizează și sănătatea cardiovasculară, scade nivelul LDL, previne formarea plăcilor de ateroame, dizolvă eficient depunerile de cholesterol de pe pereții vaselor sanguine, scade viscozitatea sanguină.

White willow, aspirina naturală din coaje de salcie albă are proprietăți antiinflamatoare și antialgice.

Pure Yucca, face posibilă autovindecarea organismului contribuind la detoxifierea acestuia, prin îndepărtarea substanțelor toxice datorită substanțelor excepționale pe care le conține, enzyme, clorofilă, antioxidanți și în mod special datorita saponinelor – care au un efect antiinflamator și detoxifiant al articulațiilor.

Să nu uităm de dispozitivul Bio-Harmonex ale cărui programe, bine gândite, sunt utile oricărei persoane, indiferent de anotimp.

                                                                         Vă doresc multă sănătate!

                                                                                 Dr. Dan Navolan

                                                                         Centrul Medical Sănătatea