Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist complementar in Bola Lyme (muscatura de capusa)


 

Mult asteptata primavara a sosit. Razele stralucitoare ale soarelui, copacii infloriti, pajistea verde, toate ne invita la plimbare.

Dincolo de partea frumoasa a lucrurilor, sa nu uitam ca in acest anotimp, in zonele verzi si cu multa umezeala isi fac simtita prezenta si capusele. Bolile transmise prin capusa infectata sunt: borrelia, bartonella si babesia.

in ultimii ani au existat numeroase controverse cu privire la existenta boreliozei in România. Acum lucrurile sunt clare. Forurile competente din tara noastra au recunoscut ca, anual, câteva zeci de persoane sunt muscate de capuse infectate.

Toti cei care au o asemenea experienta neplacuta trebuie sa se prezinte de urgenta la cel mai apropiat punct sanitar pentru extragerea capusei si aplicarea tratamentului specific. Persoanele infectate cu boala Lyme trebuie sa respecte tratamentul alopat, stabilit de medicul infectionist, insa, pentru o recuperare mai rapida, se recomanda in paralel cu acesta si un tratament pe baza de produse naturale pentru a sprijini sistemul imunitar, toate organele si a creia in acelasi timp un mediu nefavorabil dezvoltarii spirochetelor de borrelia.

Produsele naturale folosite in cadrul Centrului Medical Sanatatea cu rezultate foarte bune in cadrul tratamentului complementar al bolii Lyme sunt: Para Protex, Oregano Oil, Liver Aid, Acidophillus, Power Mins, Liquid Chlorophyll, Whaite Willow, Immunaid.

ParaProtex.Antibiotic natural, cu o formula unica in lume, produsul ParaProtex a adunat la un loc efectele terapeutice ale urmatoarelor plante si fructe: Extract din fructul Quisqualis Indica, Pelin, Dracila, Iarba de smirna, Cuisoare, Juglans Nigra (pulbere de nuc negru), Extract din fructul Citrus Paradisi (seminte de grepfruit), Usturoi.

Produsul ParaProtex, este antimicotic, antiinflamator si antiinfectios si se recomanda in cazul indigestiilor si in prevenirea malnutritiei cauzate de viermii intestinali.

Oregano Oil– produs extras din planta cu acelasi nume, care contine carvacrol, timol, terpene si acid rosmarinic, substante cunoscute pentru proprietatile lor antiinfectioase, antivirale, antibacteriene, antiseptice, antifungice. Oregano Oil este din ce in ce mai mult in atentia medicilor pentru ca reprezinta o alternativa viabila pentru medicamente, mai ales in cazul agentilor patogeni care au dobândit rezistenta la antibiotice.

Liver Aid – este un produs hepatoprotector, care are in compozitie: l-arginina, l-cisteina, l-ornitina, metionina, acid alfacetoglutalic, l-carnitina, colina, acid alfalipoic, extract de silymarin, crom si seleniu. Aminoacizii din compozitia produsului neutralizeaza metabolitii toxici din organism asigurând astfel o buna functionare a celulei hepatice.

Acidophilus – este recomandat pentru reechilibrarea florei intestinale dupa un tratament cu antibiotic, ajuta in tulburarile digestive si regleaza tranzitul intestinal.

Power Mins – este o combinatie de minerale sub forma chelatata care asigura o absorbtie ridicata. O tableta, cu tehnologie ”Delayed Release”, contine: calciu, magneziu, zinc, mangan, fier, cupru, molibden, iod, crom, seleniu.

White Whillow (salcia alba) – scoarta sa contine o mare cantitate de salicina, salicortin si alte glicozide, acid tanic, rasina, oxalati si enzyme. Este numita ”aspirina natural” si este recomandata pentru proprietatile sale vermifuge, anti-malarice si ca fortifiant si detoxifiant al organismului.

Liquid Chlorophylldenumit si ”sânge verde” (”simbolul vietii”) este obtinut din lucerna,contine toate vitaminele, mineralele si oligoelementele de care are nevoie organismul uman si este o sursa bogata de clorofila. Administrarea ei orala: purifica sângele, are efect de alcalinizare la nivelul sistemului digestiv, imbunatateste circulatia sanguina, reduce senzatia de oboseala, intareste sistemul imunitar si creste rezistenta celulara fata de bacterii.

Immunaideste un produs care contine gheara mâtei si zinc si sprijina functionarea optima a sistemului imunitar, ajutând la cresterea rezistentei la virusi a organismului.

Formula de tratament complementar in cazul bolii Lyme difera de la un caz la altul in functie de vârsta pacientului, stadul bolii, tratamentul alopat recomandat de specialist.

Va doresc o primavara frumoasa si multa sanatate!

                                                                                       Dr. Delia-Alexandrina Enache - Centrul Medical Sanatatea