Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

CaliVita Ramnicu Valcea Conferinta regionala


Cand infloreste natura, si in sufletele oamenilor infloreste speranta, dragostea de viata si dorinta de a invinge. Acest lucru s-a intamplat pe 14 mai 2011 la Conferinta Regionala CaliVita desfasurata la Ramnicu Valcea. Locatia aleasa de organizatori (doamna Ionela Badila, SPM, si Echipa Invingatorii) - Grand Hotel Sofianu, singurul hotel-muzeu din Romania - a fost una deosebita, dar ceea ce a pus in evidenta evenimentul a fost entuziasmul participantilor: conducerea CaliVita Romania - doamna Gafencu, director de vanzari si marketing, doamna Monika Morar, director de relatii cu publicul, managerii de succes, membrii afiliati pe diferite nivele de performanta si consumatorii produselor firmei.Cuvantul care poate defini cel mai bine intreaga desfasurare a conferintei este excelenta. Si cum sa nu fie asa cand s-a vorbitdespre succes si cum sa depasesti piedicile ce stau de multe ori in calea acestuia, despre cum sa devii un milionar adevarat, sa iti doresti o viata de 5 stele, dar, mai ales, despre cum sa realizezi practic toate aceste lucruri minunate. Toti am invatat ca nu numai transformandu-ne in oameni adevarati, carora le pasa, putem visa, putem sa ne dorim, putem sa muncim pentru binele nostru, facand bine celor din jur.

Deosebit a fost indemnul doamnei Valeria Stanescu, GPM, care din suflet ne-a spus: Iubeste CaliVita ! Iubeste oamenii si, astfel, vei fi tu un om fericit si realizat cu mii de prieteni care te iubesc !" Ca intodeauna, doamna Victoria  Voicu, EM, ne-a indemnat sa zburam cu vulturii spre libertatea pe care ne-o ofera CaliVita, sa lasam trecutul in urma si sa privim spre viitor pe care singuri ni-l putem construi luminos si fericit. S-a vorbit, bineinteles, si despre sanatate, vedete fiind produsele noastre dragi care ne ajuta sa fim sanatosi, ne protejeaza de efectele mai putin placute ale civilizatiei, au grija de inimile noastre, ne feresc de alergii, ne scutesc de multe suferinte, oferindu-ne elixirul tineretii.

Atmosfera a fost una incendiara in timpul evidentierilor de nivel, scena a fost plina de oameni ambitiosi cu diplome si medalii, cu multe flori, cu sperante si obiective noi, oameni veniti din toate colturile tarii sa fie impreuna si sa se bucure impreuna.

Tombola a dus emotii in plus tuturor participantilor, iar castigatorii au fost foarte fericiti. Sentimentul ramas a fost ca toti suntem invingatori, ca facem parte dintr-o singura familie mare, unita si mandra - familia CaliVita

                                                                                                                    Alina Zotica 12%