Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

AQUARIONUL, O SANSA PENTRU SANATATEA NOASTRA


 

Am avut sansa ca in cabinetul meu din cadrul Centrului Medical Sanatatea sa beneficiez de minunatul aparat Aquarion, fapt ce mi-a permis sa studiez timp de peste 2 ani efectele apei alcaline ionizate si ale apei acide, pe un lot foarte mare de consumatori.

            Este bine de stiut ca in prezent societatea medicala incepe sa considere apa ca un transportator al energiei si o recomanda pentru a trata diverse boli, pentru ca apa in organism ajuta la:

-         Absorbtia nutrientilor,

-         Transporta nutrientii la celule,

-         Dizolva si elimina produsele reziduale aparute in cadrul metabolismului,

-         Regleaza nivelul de protoni si electroni,

-         Participa la controlul temperaturii corporale prin procesul de transpiratie,

-         Ofera flexibilitate articulatiilor,

-         Creeaza un invelis flexibil pentru organismele vitale

Aparatul Aquarion produce apa ionizata, fara metale grele si substante toxice. Cu ajutorul aparatului putem realiza nivelul dorit de alcalinitate sau aciditate al apei pe care o putem folosi in diverse scopuri. Apa ionizata alcalina are efecte antioxidante si datorita acestui fapt este benefica pentru organism. Consumul zilnic a doi litrii de apa alcalina ionizata poate fi folosit cu succesin:

-         Incetinirea procesului de imbatranire

-         Contracararea acumularii deseurilor acide in organism, tratarea gutei

-         Furnizeaza mari cantitati de oxigen corpului, indepartand starea de oboseala, fiind de unr eal folos sportivilor si celor care depun munca fizica intensa

-         Tulburari gastrice

-         Ficat (metabolizarea zaharului, nivelul zaharului din sange)

-         Detoxifierea organismului, combaterea constipatiei cronice

-         Reglarea tensiunii arteriale si a colesterolului

-         Alergii (astm si guturaiul de fan)

-         Prevenirea si tratarea osteoporozei

-         Tulburari ale circulatiei cerebrale

-         Prevenirea cancerului si in tratament complementar pentru bolnavii de cancer

 

Apa acida este folosita de obicei numai extern, desi in anumite conditii si in cantitati mici, se foloseste si intern. Apa acida ionizata cu utlizare externa poate reduce senzatia de durere si/sau mancarime datorata unor muscaturi de insecte, indeparteaza bacteriile de pe piele, poate avea actiune pozitiva in ulceratii ale membrelor datorate diabetului zaharat si poate accelera inchiderea ranilor. Se poate folosi ca si picaturi nazale, avand proprietatea de a curata nasul infundat.

            Poate fi folosita cu succes in casa pentru a dezinfecta anumite suprafete si de asemenea se poate folosi la spalarea legumelor si fructelor, avand proprietatea de a indeparta bacteriile de pe acestea.

            Apa acida ionizata poate fi folosita si in cabinetele de cosmetica si frumusete, este benefica in tratamentul acneei si eczemelor, confera fermitate si catifeleaza pielea, elimina ridurile mici, indeparteaza matreata si este un balsam foarte eficient pentru par, dandu-i acestuia volum si stralucire.

            In calitate de medic, recomand cu caldura, aparatul Aquarion tuturor familiilor pentru care sanatatea si frumusetea este prioritara.

 

 

 Dr. Lungu Alina

 Centrul Medical Sanatatea

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Aquarion 11500.00 Ron