Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Apa cu oxigen activ bogata in ioni negativi


 

Ce este apa ionizata?

 

Fără a intra in detalii prea tehnice, apa ionizata este apa care a fost restructurata în molecule mai mici, prin procesul de electroliza, care presupune administrarea de curenți pozitivi și negativi. Acest proces îmbunătățește hidratarea și permeabilitatea apei, precum si o mai buna oxigenare.

 

Apa, chimia vietii

 

Ori de câte ori au încercat să stabileasca dacă există viață pe Marte sau alte planete, oamenii de știință în primul rând au încercat să stabilească dacă este prezenta sau nu apa. De ce? Pentru că viața pe pământ în totalitate depinde de apă.

 

Un procent mare din lucrurile vii, atât din regnul plantelor cat și al animalelor, se găsesc în apă. Toată viața de pe pământ se crede ca au aparut din apa . Organele de toate organismele vii sunt compuse în mare parte din apă . Aproximativ 70 la 90 la suta din toata materia organica este apa .

 

Reacțiile chimice în toate plantele și animalele care susțin viața avea loc într-un mediu de apă . Apa nu numai că oferă mediul pentru a face aceste reacții sustinerea vietii este posibil , dar de apă în sine este de multe ori un reactant importantă sau produs de aceste reactii .

 

Apa, soluție naturală

 

Nu există nici un substitut pentru o dieta sanatoasa, echilibrata, deosebit de bogat în materiale antioxidante, cum ar fi vitamina C, vitamina E, beta - caroten și alte alimente care sunt bune pentru noi. Cu toate acestea, aceste substanțe nu sunt cea mai bună sursă de electroni liberi care pot bloca oxidarea țesutului sănătos.

 

Apa tratata prin electroliza pentru a spori potențialul de reducere este cea mai bună soluție pentru a oferi o sursă sigură de electroni liberi, pentru a bloca oxidarea tesuturilor normale de către radicalii liberi de oxigen. Apa ionizata, care are un exces de electroni liberi pe care doneaza oxigenului activ, este cea mai bună soluție, deoarece:

 

• Potențialul de reducere a apei poate fi crescut in mod dramatic asupra altor antioxidanti din alimente sau suplimente de vitamine.

 

• Greutatea moleculă a apei ionizate este redusa, ceea ce o face sa actioneze rapid și ofera ii posibilitatea de a ajunge la toate tesuturile din organism într-un timp foarte scurt.

 

Care este magia apei ionizate? "Magia" este de fapt un proces simplu numit electroliza, sau ionizare, ceva cu care corpul are de-a face în fiecare zi pentru a pune la dispoziție energie. Acesta este susținut de capacitatea de a elimina substanțele chimice nocive și de a păstra mineralele benefice. Din acest motiv, Sang Whang, autorul cartii "Inversarea imbatranirii" o numește apa care inverseaza îmbătrânirea.

 

Apa ionizata echilibreaza pH-ul corpului, deoarece este foarte alcalina. Menținerea unui pH alcalin ( 6.9-7.2 ) ne ajută să menținem un mediu în corpurile noastre, care nu este propice pentru boala. Aceasta stare poate dura ani de zile, în funcție de modul în care corpul isi controleaza aciditatea, insa apa ionizata, datorită proprietăților sale alcaline, va elimina reziduurile acide din corpul nostru.

 

Dieta noastră este de multe ori extrem de acida. Bauturile racoritoare, fast-food-ul și alimentele prelucrate depoziteaza deseuri acide in corpurile noastre, care se acumuleaza de-a lungul timpului și creează un mediu ideal pentru bolile de tot felul. Daca ne uitam la orice pacient cu cancer, de exemplu, vom observa ca trupurile lor sunt invariabil acide la un anumit grad. Acest lucru se intampla, desigur, chiar si la copii. Consumatorii cronici de băuturi răcoritoare, cum ar fi copiii, isi pun sanatatea în pericol permițând organismelor lor sa construiasca deșeuri acide. Multi ajung sa se confrunte cu boli grave de la o vârstă foarte tânără. Menținerea unui pH alcalin ( 6.9-7.2 ) ne ajută să menținem in corpurile noastre un mediu care nu este propice pentru boala.

 

Apa ionizata - superioara dietei antioxidante

 

Astăzi putem citi multe despre principiile corecte ale dietei și acordam o atenție sporita la ceea ce mancam, în scopul de a rămâne sănătoși. Aceasta este o practică sensibila, dar este surprinzător faptul că mulți dintre noi nu își dau seama că cea mai mare parte din ceea ce mananca este compus din apă. Legumele si fructele sunt 90% apă, peștele și carnea sunt aproximativ 70 % apă, de asemenea.

 

Chiar și susținătorii importantei vitaminei C in dieta trebuie să recunosc că eficacitatea sa, și anume  potențialul redox al aceastei vitamine, scade rapid odată cu vârsta și pregătirea pentru masa. Glucidele, principalul constituent al legumelor si fructelor, au o greutate moleculară de 180, iar apa are o greutate moleculară mai mică de 18.

 

Apa ionizata, cu greutate moleculară mică și un potențial mare de reducere, este un agent de eradicare al radicalilor liberi superior. Electroliza reduce dimensiunea moleculelor de apă.

 

Apa ionizata – un antioxidant lichid

 

Apa ionizata este un antioxidant natural puternic. Antioxidantii sunt compusi care au un puternic efect anti - cancer, anti - imbatranire si proprietati care lupta impotriva bolilor. Ei lucrează prin neutralizarea efectelor nocive ale radicalilor liberi, care provoacă nu numai boala, ci, de asemenea, ne determina sa imbatranim prematur. Apa ionizata conține ioni hidroxil sau ioni negativi, care sunt molecule de oxigen cu un electron in plus. Ionii de hidroxil doneaza electroni lor suplimentari radicalilor liberi, care sunt molecule de oxigen instabili, cu un electron lipsă. Apa ionizata, fiind lichida, este chiar mai eficace decât alti antioxidanti, pentru că este ușor de absorbit în organism.

 

Radicalii liberi produc imbatranirea prematura și provoacă boli. Deoarece apa ionizata este un antioxidant lichid, este ușor de absorbit în organism ceea ce face mult mai eficienta și un puternic antioxidant. Odată ce antioxidantul ionizat în formă de ioni de hidroxil ( molecule de oxigen  cu un electron suplimentar ) doneaza electronii suplimentari radicalilor liberi ( molecule de oxigen carora le lipsește un electron ), organismul va ramane cu o mulțime de oxigen. Apa ionizata ofera energie prin alimentarea corpului cu o mulțime de oxigen! Acesta este unul dintre aspectele cele mai incredibile ale apa ionizate!

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Aquarion 11500.00 Ron