OxyMax

Poza OxyMax

OxyMax

Nota 100 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

Supliment alimentar cu oxigen stabilizat lichid, are rol in cresterea imunitatii, oxigenarii celulare, imbunatateste circulatia sanguina si metabolismul, ajuta la absorbtia vitaminelor si mineralelor in organism.

257.00 lei
Pretul include TVA

OxyMax este un supliment nutritiv natural pe baza de oxigen lichid stabilizat, care asigura un nivel perfect de oxigenare, actionand pana la nivelul celulelor. Oxigenul lichid este o modalitate eficienta de a furniza oxigen in organism. Acest remediu este popular pentru tratamentul unor afectiuni precum durerile cronice si oboseala, care sunt un rezultat al lipsei de oxigen.

Corpul uman are nevoie de oxigen in mai multe procese, de la respiratie si pana la generarea de energie. Aceste cerinte pot fi usor indeplinite prin utilizarea de oxigen stabilizat lichid. Acesta stimuleaza sistemul imunitar si creste energia, avand totodata proprietati anti-imbatranire.

 

Prospect OxyMax Calivita

 

Ce se intampla  daca nu avem suficient oxigen? 

 

Deficienta de oxigen poate provoca o multime de tulburari si probleme de sanatate. Cercetarile arata ca deficitul de oxigen poate fi cauza cea mai mare a bolilor. Sistemul imunitar, producerea de energie, detoxifierea, precum si starea generala de sanatate depind de un nivel ridicat de oxigen in organism. 
 

 

Nu primim suficient oxigen prin respiratie? 


 

Nu, nu primim intotdeauna suficient oxigen prin respiratie. Poluarea exista peste tot. Toxinele contamineaza aerul si inlocuiesc oxigenul. Aerul pe care il respiram in trecut avea un procent de 40 % oxigen, iar acum de doar 20 %, iar in unele locuri, cum ar fi Japonia, de 18 %! De asemenea, orice forma de stres (stres emotional, fizic, lipsa de exercitiu, infectii, virusuri, droguri si alcool, aer poluat  si alimente contaminate), foloseste oxigenul din corpul nostru.

Omul respira in mod normal un aer care contine 20,9% oxigen in conditii normale de presiune atmosferica. Atunci cand concetratia de oxigen scade chiar si usor, cu pana la 1-2%, organismul incepe sa simta efectele imediat. Oamenii sanatosi nu mai pot sa depuna efort intens iar coordonarea lor poate sa fie afectata la o concetratie de oxigen de 15-19%. La o deprivare de oxigen de 10-12% respiratia creste, buzele devin albastre, iar gandirea devine tulbure. Urmeaza sa apara lesinul si inconstienta la o concentratie de oxigen de 8-10%. Moartea apare in 8 minute la o concetratie de oxigen de 6-8%, iar recuperarea poate fi posibila in 4-5 minute daca concetratia de oxigen revine la normal.

 
Deficienta de oxigen cauzeaza majoritatea bolilor si conditiilor de sanatate. Fara acest element vital - oxigenul - viata pe pamant ar lua sfarsit! 
 
Simptomele medicale ale deficientei de oxigen includ: stomac acid, infectii bacteriene, virale si parazitice, probleme bronhice cronice, tulburari de circulatie. De asemenea apar depresia, oboseala, epuizarea, comportament irational, imunitate scazuta la raceli, gripa si infectii, pierderi de memorie, dureri musculare, slabiciune corporala generalizata, digestie saraca, tumori, depuneri de sedimente.
 
90% din energia noastra este creata de oxigen. Procesele organismului de eliminare consuma cea mai mare cantitate de oxigen pentru a elibera corpul de reziduuri si toxine.
 
 
Ce spun expertii despre deficienta de oxigen si bolile care pot surveni?
 
 • "Cancerul are doar o singura cauza primara - inlocuirea respiratiei normale de oxigen a celulelor corpului nostru cu o respiratie celulara anaeroba ( deficitara de oxigen)." - afirma Dr. Otto Warburg dublu-laurealt al Premiului Nobel pentru Cercetare in Cancer.
 
 • "Lipsa de oxigen joaca clar un rol major in transformarea celulelor sanatoase in celule canceroase." - "Journal of Experimental Medicine."
 
 • "Adevarata cauza a alergiilor este diminuare procesului de oxidare din corpurile noastre, facand ca individul afectat sa devina anormal de sensibil la patrunderea de substante straine in contact cu organismul sau. Numai atunci cand mecanismul de oxidare este refacut la nivelul sau original de eficienta si necesar pentru a-si indepilinii cerintele, sensibilitatea poate fi eliminata." - Dr. Wendell Hendricks de la "Hendricks Research Foundation".
 
 • "Daca devin infometate de oxigen, corpurile noastre se imbolnavesc, iar daca acest proces continua, ele vor muri." - Dr. John Muntz. Nutritional Scientist
 
 • "Cel mai simplu spus, boala apare datorita deficientei in procesul de oxidare al corpului, care conduce la acumularea de toxine. Aceste toxine ar trebui sa fie eliminate printr-o functie metabolica normala." - Dr. Albert Wahl 
 
 
 • "In conditiile de sanatate serioase ( boli si afectiuni) gasim un nivel scazut de oxigen. Deficienta de oxigen din tesuturile corpului nostru este un indicator de boala. Hipoxia, sau lipsa de oxigen in tesuturi, este cauza fundamentala a tuturor bolilor degenerative." - Dr. Stephen Levine, Biologist molecular. Autor al "Oxygen Deficiency: Concomitant to All Degenerative Illness."
 
 
 • Cele mai ascutite minti stiintifice devin din ce in ce ma ingrijorate asupra faptului ca organismul uman nu are de unde sa primeasca oxigenul necesar pentru o sanatate buna, vitalitate, functionarea sitemului imunitar si logevitate. Ei puncteaza acest aspect prin dovezi care sugereaza ca:
 1. Corpul uman este menit sa functioneze bine la o concetratie de oxigen mai mare decat poate sa obtina.
 2. Continutul total de oxigen dizolvat din corpul majoritatii oamenilor din ziua de azi este considerabil mai scazut fata de cantitatea de care ar avea nevoie pentru a-si mentine sanatatea, un nivel de energie crescut si un metabolism corespunzator.
 3. Cu cat continutul de oxigen dizolvat in corp este mai scazut, cu atat probabilitatea de a dobandi o boala cronica este mai mare.
 
 • Dr. W. Spencer a scris in "Journal of the Amer. Assoc. of Physicians" ca "o cantitate insuficienta de oxigen inseamna energie biologica insuficienta, care poate conduce la probleme de la cele mai usoare, precum o oboseala usoara, pana la cele mai complicate, care pun viata in pericol. "Aceasta conexiune intre o cantitate insuficienta de oxigen si boala a fost stabilita foarte clar.
 
De ce avem nevoie de extra oxigen odata ce exista atat de mult oxigen in aer? Oamenii de stiinta au fost uimiti sa descopere ca continutul atmosferic de oxigen din trecut era de doua ori mai mare decat in prezent: era 39-40% acum 10.000 de ani, comparativ cu 20-21% acum, devenind din ce in ce mai scazut datorita poluarii si industrializarii. Noi pur si simplu NU obtinem cantitatea suficienta de oxigen pe care am fost "setati" sa o primim.

 

Ce este oxigenul lichid stabilizat? 


 

Tehnic vorbind, oxigenul lichid stabilizat este o solutie de electrolit care contine oxigen atasat la saruri naturale (continutul de sodiu este minim). Cand oxigenul este tamponat si stabilizat, ramane ferm atasat la molecula de electrolit care asteapta sa fie eliberata intr-un mediu bio-activ, adica fluxul de sange. 


   

Ce face oxigenul lichid stabilizat ? 


 

Oxigenul lichid stabilizat ne ajuta sa obtinem mai mult oxigen, protejandu-ne astfel de atacul radicalilor liberi si de bacteriile anaerobe infectioase, paraziti, microbi si virusuri. 


 

Cum actioneaza oxigenul lichid stabilizat in organism? 
 

 

Oxigenul lichid stabilizat este un produs concentrat lichid stabilizat, non toxic, pe baza de electroliti de oxigen care sunt pusi la dispozitia corpului in forma moleculara atunci cand produsul este ingerat. Electrolitii sunt substante care se dizolva in apa si conduc energie electrica. Oxigenul molecular este eliberat prin procesul digestiv si este absorbit in fluxul sanguin. 

Cand ingeram oxigenul stabilizat (sub forma de 10 picaturi intr-un pahar cu apa), acesta se amesteca cu acidul din stomac, se transforma in oxigen si apoi este eliberat in sistemul nostru. 

Intr-un pahar obisnuit de apa de la robinet se afla in medie 7-12 ppm de molecule de oxigen. In oxigenul stabilizat cantitatea de oxigen disponibila creste la aproximativ 12.000 ppm sau de 1.000 de ori mai mult.

 

Beneficii medicale importante aduse de oxigenul lichid stabilizat OxyMax 
 

Oxigenul este vital pentru organismul uman, fiind folosit la un nivel celular atunci cand este transferat la celulele sanguine si dus la fiecare parte a corpului. Chiar si in conditii normale fiintele umane au nevoie de oxigen suplimentar pentru ca in realitate vom primi doar jumatate din suma pe care corpul o cere. Viata intr-un mediu sarac in oxigen poate provoca haos deoarece organismul are nevoie de oxigen pentru a se curata de toxine si deseuri. Daca oxigenul nu este primit in cantitati adecvate, atunci fluidele interioare si sangele pot deveni toxice si murdare. 
 

Oxigenul lichid stimuleaza sistemul imunitar prin detoxifierea organismului. Acest lucru inseamna ca sistemul de aparare a organismului impotriva bolilor si a infectiilor devine mai puternic. Suplimentele de oxigen, disponibile sub forma OxyMax pe retetanaturista, ajuta, de asemenea, la prevenirea bolilor, la mentinerea functiei celulara si la lupta impotriva infectiilor si a bolilor. 
 

Oxigenul lichid ajuta la cresterea vigilentei si a energiei generale. Disponibilitatea redusa de oxigen duce la oboseala, lipsa de concentrare sau chiar pierderi de memorie.
Oxigenul lichid poate preveni imbatranirea. Procesul de imbatranire este, in esenta, moartea celulelor care este accelerata din cauza lipsei de oxigen adecvat la celula. Suplimentele de oxigen lichid pot corecta instantaneu deficitul, mentinandu-ne in mod natural tineretea.


 

Cui i se recomanda OxyMax?

 

In conditiile alarmante ale degradarii calitatii aerului, suplimentarea cu OxyMax se dovedeste a fi o necesitate pentru toti. OxyMax este recomandat tuturor persoanelor care vor sa-si mentina sanatatea corporala si o stare de bine generala.

 

Mod de administrare 

 

OxyMax se administreaza de trei ori pe zi, in doze a cate 20 de picaturi, diluate intr-un pahar cu apa, sau conform recomandarilor medicului.

 

Contraindicatii

 
Nu se aplica nediluat pe piele sau la nivelul ochilor si nu se amesteca cu produse acide. Daca s-a  consumat accidental nediluat, se bea lapte urmat de iaurt. 

 

GMP (Good Manufacturing Practice) Certificarea bunelor practici de productie

 

GMP este acea parte a sistemului de asigurare a calitatii care garanteaza ca produsele sunt fabricate si controlate in mod consecvent dupa standardele de calitate adecvate si corespund scopului pebtru care au fost concepute.
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

60 ml solutie

Compozitie

NutrientCantitate
Solutie apa de izvor cu oxigen activ bogat in ioni negativi60 ml
AfectiuneMod de administrare
Dimineata - Pranz - Seara
Aparat respirator (afectiuni pulmonare)5-5-5 (picaturi in pahar cu apa)
Astm bronsic5-5-5 (picaturi in pahar cu apa)
Emfizem pulmonar20-20-20 picaturi intr-un pahar cu apa
Lupus eritematos10-10-10 picaturi intr-un pahar cu apa
Migrena5-5-5
Oxigenare organism15-15-15
SIDA (tratament adjuvant)20-20-20 picaturi intr-un pahar cu apa
Silicoza20-0-20 picaturi intr-un pahar cu apa
Tumori15-15-15
ADENOM tiroidian - mamar10-10-10 picaturi diluate in1/2 pahar cu apa
Dispnee10-10-10 picaturi diluate intr-un pahar cu apa
Bronhopneumopatia obstructiva cronica10-10-10 picaturi in 200 ml apa
ADENOM tiroidian10-10-10 picaturi diluate in 1/2 pahar cu apa
Convulsii epileptice
Uretrita1 - 1 - 0
Fibroza pulmonara

1 recenzii pentru OxyMax

 1. Nota :5 din 5

  Georgeta B 22.01.2015

  Aveam dureri periodice de cap, iar anilezele imi ieseau bune, l-am cumparat la recomndarea unei prietene Oana si pe aceasta cale ii multumesc.

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 3 + 6

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.