Garlic Max este un produs cu extract de usturoi si patrunjel care are efect antibacterian, antifungic si diuretic, protejand totodata sanatatea sistemului cardiovascular si intarind sistemul imunitar.
Cui se adreseaza Garlic Max?
mergi la cuprins
Prin prisma compozitiei sale, Garlic Max este eficient ca tratament preventiv pentru:
Mai mult decat atat, extractul de usturoi din Garlic Max ii confera acestuia proprietatea de a ajuta la consolidarea sistemului imunitar, sprijinind astfel corpul in lupta impotriva infectiilor sau bolilor.
Prospect
mergi la cuprins
Continand peste 200 de substante active precum vitamine, minerale, aminoacizi sau enzime, Garlic Caps are efect antimicrobian si antibacterian, protejand sistemul cardiovasculator, fiind in acelasi timp eficient in tratarea mai multor afectiuni precum:
Beneficile Garlic Max
mergi la curpins
Ce contine Garlic Max?
mergi la cuprins
Garlic Max contine extract de usturoi si patrunjel, cel din urma avand rolul de a anihila mirosul specific usturoiului.
Usturoiul - un remediu la indemana
Usturoiul contine numerosi compusi activi care actioneaza in mod benefic asupra sanatatii noastre. Cei mai importanti compusi sunt compusii sulfurati, care ajuta la prevenirea cancerului si a bolilor cardiovasculare. Aceste substante contin atomi de sulf in structura loc chimica, care sunt eliberati atunci cand usturoiul este zdrobit sau taiat. Tot in acest moment, aliina (o molecula inactiva si inodora a usturoiului) intra in contact cu o enzima si se transforma in alicina, molecula responsabila de mirosul caracteristic al usturoiului. Apoi, alicina este transformata in alti compusi de sulf, care au capacitatea de a impiedica multiplicarea celulelor canceroase si de a proteja organismul de potentialii agenti cancerigeni.
Cum ne ajuta usturoiul sanatatea?
Are un puternic efect antibacterian si antiviral
Usturoiul este folosit de secole intregi pentru a ajuta organismul sa lupte impotriva bacteriilor si virusurilor. Toate acestea se datoreaza ingredientului principal al usturoiului, alicina, care are proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale, cunoscuta fiind pentru faptul ca poate omori numeroase bacterii patogene.
Reduce riscul toxiinfectiilor alimentare
Datorita proprietatilor sale antibacteriene, usturoiul poate preveni toxiinfectiile alimentare, distrugand bacteriile precum E. Coli, stafilococul auriu sau salmonella.
Este un antioxidant puternic
Usturoiul contine substante antioxidante care distrug radicalii liberi, adica acele molecule care ne distrug celulele sanatoase si care duc la imbatranirea organismului si a aparitiei diverselor boli.
Reduce nivelul colesterolului rau din sange si scade riscul apritiei bolilor de inima
Consumat pe termen lung, usturoiul amelioreaza hiperlipidemia (nivelul marit al lipidelor din sange) si incurajeaza ameliorarea colesterolului bun. De asemenea, reduce riscul de hipertensiune, cunoscut fiind pentru capacitatea sa de a preveni coagularea sanguina si a formarii cheagurilor de sange.
Toate aceste beneficii, alaturi de proprietatile antioxidante si antiinflamatorii ofera usturoiului puterea de a reduce riscul aparitiei aterosclerozei (depunerea grasimilor pe peretii vaselor de sange) si a infarctului miocardic.
Patrunjel - un diuretic natural
Patrunjelul este o planta aromatica de origine mediteraneana, foarte raspandita pe teritoriul european. Folosita de mii de ani in gastronomie, patrunjelul este bogat in vitamine, minerale si oligoelemente. In timp ce frunzele sale ajuta la eliminarea deseurilor din organism, precum acidul uric, una din cauza artritei sau a gutei, radacina sa ajuta la eliminarea retentiei de apa sau a cistitelor ocazionale.
Patrunjelul din compozitia Garlic Max stimuleaza si secretiile gastrice si biliare, contribuind astfel la mentinerea unui sistem digestiv sanatos.
Indicatii
mergi la cuprins
Garlic Max este recomandat in cazul afectiunilor precum: ateroscleroza, hipertensiune arteriala, nivel crescut de colesterol, sistem imunitar slabit, probleme ale sistemului digestiv, calculi renali sai biliari, cistite, retentie de apa. De asemenea, Garlic Max se recomanda in tratamentul preventiv al diverselor tipuri de cancer.
Mod de administrare
mergi la cuprins
Garlic Max se administreaza in doze de 2-4 capsule pe zi, sau in functie de recomandarile medicului.
Atentie!
Suplimentele naturale pe baza de usturoi necesita administrarea cu o cantitate mai mare de apa. Pentru persoanele care se confrunta cu afectiuni legate de coagularea sangelui, se recomanda consultarea medicului inainte de a folosi Garlic Max.
Nu se recomanda persoanelor cu alergie la usturoi sau femeilor care alapteaza.
Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea
Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan
0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online
Garlic Capsule este un produs naturist care contine extracte naturale de usturoi si patrunjel. Garlic Caps Calivita este un cocktail concentrat de usturoi si patrunjel cu calitati uimitoare in depasirea multor probleme bacteriene. Usturoiul este un excelent detoxifiant, anti-parazitar si vasodilatator, si unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Patrunjelul sporeste efectele usturoiului, creste efectul antioxidant, imbunatateste digestia si mareste apetitul pentru mancare. Aceste ingrediente se gasesc intr-o forma de capsule gelatinoase, usor de absorbit in intestine, fara miros neplacut.
Un condiment umil pentru unii, o descoperire miraculoasa pentru altii, usturoiul nu se foloseste doar pentru o zi sau doua. Din cele mai stravechi timpuri usturoiul este cunoscut pentru proprietatile sale minunate de vindecare. Contine peste 200 de substante biologic active, vitamine, minerale, aminoacizi si enzime, insa principalul sau compus activ este alicina, care are puternice proprietati antibiotice. Usturoiul curata organismul de toxine, otravuri, metale grele, creste imunitatea si protejeaza impotriva actiunii bacteriilor si virusilor. Cateva papirusuri egiptene care dateaza din anul 1500 i.Hr. fac referire la 22 de tratamente bazate pe usturoi. In 1858, Louis Pasteur descopera proprietatile sale antibacteriene. In 1983, Sidney Belman de la Universitatea New York a descoperit proprietatile sale anti-tumorale. Astazi, usturoiul este in voga. Nu mai putin de 150 cercetatori stiintifici s-au reunit la Washington in 1990, pentru a asista la primul Congres Mondial cu privire la avantajele curative ale usturoiului. De atunci, mai multe studii medicale au incercat sa descopere secretele medicinale ale usturoiului. Iata cum putem defini avantajele multiple pe care le poate aduce usturoiul in doar 3 cuvinte cheie: antioxidare, imunitate, longevitate. Usturoiul este, probabil, unul dintre cei mai utili antioxidanti datorita eficientei sale in numeroase domenii. Aceste proprietati puternic antioxidante se datoreaza compozitiei sale diverse de fitonutrienti: mangan, zinc, seleniu, germaniu, vitaminele A si C. Toate aceste elemente nutritive fiind la randul lor antioxidanti, usturoiul poate fi astfel definit ca un cocktail antioxidant. Usturoiul este cunoscut de o lunga perioada de timp ca un stimulator pentru sistemul imunitar, care creste puterea celulelor albe din sange. Aceasta proprietate se datoreaza prezentei de seleniu si germaniu. Aceste elemente sunt bogate in sulfurat netoxic si antioxidanti bio-disponibili, cum ar fi S-alilcisteina si S-alimercaptocisteina, care se gasesc in cantitati mai mari in usturoiul uscat sau in usturoiul kyolic. In vitro, s-a demonstrat ca usturoiul creste cu 140% puterea de a distruge tumori. La om, s-a observat ca proliferarea bacteriilor din stomac poate fi oprita de catre compusii sulfurati din usturoi, reducandu-se astfel producerea de elemente de cancer (nitrozamine) si apoi de cancer la stomac. Acest fapt s-a dovedit a fi extrem de evident intr-un studiu italian in care s-a demonstrat ca nivelul de formare a cancerului de stomac este invers proportional cu cantitatea de usturoi consumata. in Sardinia, de exemplu, in cazul in care usturoiul era consumat in cantitati mai mari decat in partea de nord a Italiei, aparitia cancerului este de 3 ori mai mica. Aceste rezultate au fost confirmate de un studiu chinez care s-a ocupat cu certarea efectelor a 4 plante care apartin familiei Allium: usturoi, ceapa esalota, ceapa obisnuita si ceapa chineza. Marii consumatori de astfel de condimente au un risc cu 40% mai mic de a dezvolta cancer de stomac. Insa avantajele usturoiului nu se termina la cancerul de stomac. Prevenirea dezvoltarii alfa-toxinei si prevenirea legarii de ADN dupa oxidare, reduce, de asemenea, riscurile de cancer la ficat, crescand nivelul de glutation, produs de mucegaiul Aspergillus.
• este un antioxidant foarte puternic • reduce tensiunea arteriala • stimuleaza sistemul imunitar • echilibreaza nivelul de zahar din sange • previne atacurile cardiovasculare • creste metabolismul grasimilor • previne cancerul • scade durerile de la nivelul piciorului • are proprietati antivirale si antifungice Usturoiul reduce stocarea grasimilor in organism si ajuta la eliminarea lor, dar, de asemenea, si la eliminarea deseurilor de grasime. Prin urmare, usturoiul blocheaza depunerea de grasimi in sange si tesuturi. Durerile de picioare sunt cauzate de o proasta circulatie a sangelui, de un nivel ridicat de colesterol si o tensiune mare. Deoarece usturoiul imbunatateste toti acesti parametri, poate restabili starea de sanatate a picioarelor. Patrunjelul are proprietati anti-alergice, fortifica sistemul imunitar si distruge radicalii liberi. De asemenea, stimuleaza sistemul nervos, regleaza menstruatia si indeparteaza durerea din timpul menstruatiei, este un bun antiseptic pentru tubul digestiv, sange si caile de urinare. Fumatorii si alcoolicii pot profita de beneficiile patrunjelului deoarece acesta neutralizeaza efectele daunatoare ale tutunului si alcoolului. De asemenea, patrunjelul actioneaza ca un dezinfectant al cailor respiratorii medii si superioare. Este foarte recomandat persoanelor cu probleme respiratorii. Patrunjelul este un medicament excelent pentru anorexici si pentru persoanele care nu au pofta de mancare. Imbunatateste digestia, elimina toxinele si mentine organismul intr-o stare optima de sanatate. Reglementeaza nivelul de estrogen si lupta impotriva sindromului premenstrual; prin urmare, starile de depresie, iritabilitate si nervozitate pot fi indepartate cu usurinta prin consumarea de patrunjel.
• imbunatateste imunitatea naturala a organismului • ajuta la depasirea bolilor infectioase • este foarte recomandat in caz de raceli si catar nazal (curata caile respiratorii) • stimuleaza transpiratia pentru a curata organismul prin piele • are functii antimicotice atunci cand vine vorba de afectiuni ale tractului digestiv • sprijina tratamentul diareei • previne ateromatoza, scade tensiunea arteriala si nivelul de colesterol • imbunatateste perfuzia inimii • are functii antineoplazice • previne si alina migrenele • stimuleaza activitatea rinichilor • favorizeaza cresterea parului
• Produsele care contin usturoi trebuie intotdeauna sa fie luate cu multa apa sau suc de fructe. • Consultati intotdeauna medicul inainte de a utiliza produse pe baza de usturoi in cazul in care aveti probleme de coagulare a sangelui sau aveti nevoie de o interventie chirurgicala. • Foarte rar, pot aparea eruptii pe piele la oamenii care sunt alergici la usturoi. • Mamele care alapteaza ar trebui sa tina cont de faptul ca anumite substante din usturoi pot fi secretate in laptele matern.
Nutrient | Cantitate |
---|---|
Bulbi de usturoi (500:1, echivalent cu 1000 mg bulbi proaspeti de usturoi) | 1000 mg |
Frunze de patrunjel (10:1, echivalent cu 175 mg frunze proaspete de patrunjel) | 175 mg |
Alin Paunoiu,
L-am luat in combinatie cu pastile de supt pentru gat si durerea a trecut dupa 3 zile. Acum il iau in continuare inca 10 zile dar pare ca si-a facut treaba destul de bine.
RaspundeA fost util acest review?