Six Star Professional Strength Creatine X3 Elite Series

Poza Six Star Professional Strength Creatine X3 Elite Series

Six Star Professional Strength Creatine X3 Elite Series

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

Six StarCreatineX3 dispune de o mega doza de 8.000 mg de creatina sprijinita clinic si de o absorbtie mai rapida a carbohidratilor

0.00 lei
Pretul include TVA

 

Six Star CreatineX3 este o formula premium creata MuscleTech. Spre deosebire de concurență, Six StarCreatineX3 dispune de o mega doza de 8.000 mg de creatina sprijinita clinic. Six Star  CreatineX3  oferă, de asemenea,  o absorbție mai rapida a carbohidraților decât concurența pentru a ajuta la patrunderea de mai multa creatina direct in muschi - unde actioneaza!

 

Pulberea Six Star Pro Nutrition Professional Strength X3 sunt formulate cu o doza puternica de creatina generatoare de musculatura. Aceste suplimente alimentare sunt perfecte pentru sportivii de rezistență, constructorii de musculatura sau formatorii de greutate. Dacă aveți nevoie sa obțineti masa musculara sau sa atingeti anumite obiective de fitness, acest supliment de sase stele ajuta prin sprijinirea energiei la nivelul celulelor musculare. Bodybuilding -ul este un factor-cheie în obținerea masei musculara si reducerea grasimii. Aceste capsule pentru construirea musculara ajuta la generarea de ATP muscular și la a îmbunătățirea recuperarii musculare între seturi.

 

Six Star CreatineX3:

• un supliment de creatina de ultimă generație

• ușor de utilizat

• construiește musculatura

• obtinut in urma cercetarilor stiintifice universitare

• se utilizeaza după antrenament

• imbunatateste rezistenta

• ajută la îmbunătățirea recuperarii musculare intre antrenamente

• creste masa musculara

• ajută la realizarea obiectivelor de fitness

• sprijina energia celulelor musculare

• este fabricar in Statele Unite ale Americii

• ofera câștiguri explozive in masa musculara si forta, în doar câteva zile

• creste nivelul de insulina pentru o absorbtie de creatina accelerată

• științific Formulat cu: activatori de oxid nitric, cofactori anabolici, creatina avansata, testata HPLC.

 

Six Star este o ultimă linie avansata stiintific de suplimente pentru a accelera cresterea masei musculare, a creste puterea, a reduce și a îmbunătăți performanțele musculare. Fiecare supliment Six Star este formulat strategic pentru culturistii care folosesc ingrediente cheie cercetate pentru a obține rezultate dramatice. Peste 50 de studii stiintifice sustin eficienta ingredientelor cheie găsite în aceste suplimente. Muschii cer suplimente avansate - exact ceea ce suplimentele Six Star vă oferă pentru a obine rezultatele dorite.

 

Six Star Creatine X3 este o formula de cratina anabolica proiectata științific care a fost conceputa pentru a oferi câștiguri explozive in masa musculara si forta. La baza acestei formule este un amestec anabolic care contine multiple forme de creatina inclusiv creatina testata HPLC si creatina fosfat. Produsele de creatina obisnuite nu abordează necesitatea de a încărca creatina cu un stimulator de insulina strategic. Aceast lucru  face ca Creatine X3 sa fie un supliment superior.

 

• Îmbunătățește performanța musculare la sportivi

 

Six StarCreatineX3 creste performanta musculara atunci cand conteaza cu adevarat daca corpul unui atlet genereaza ATP, o sursa primara de energie utilizata in timpul antrenamentului de mare intensitate. Promoveaza, de asemenea, o mai mare dimensiune si forta musculara.

 

• Ofera beneficii de absorbite rapida a carbohidratilor

 

Six Star  CreatineX3  dispune de un carbohidrat de specialitate, cu lant scurt care se convertește rapid in glicogen, pentru a ajuta la refacerea nivelului epuizat după un antrenament.

 

Subiectii de testare câștigată 18,6% mai multă putere

 

Într-un studiu de 10 de zile realizat la Universitatea de Stat Ohio pe 31 de subiecți care se antreneaza repartizati aleatoriu la una din cele trei grupe, subiectii care au consumat aceeași formă de creatina găsita în Six Star CreatineX3  impreuna cu un program de formare, au inregistrat o crestere a capacitatii lor de putere pe banc de presa cu 18,6% față de valoarea inițială (6658 vs 5613 jouli).

 

• Studiile științifice sugereaza o masa musculara slaba de 4 ori mai mare  

 

Într-un studiu de trei saptamani, dublu-orb, efectuat pe 41 de subiecti de testare care se antreneaza, împărțite în două grupe, și realizat de cercetatorii de la Universitatea Sf. Francis Xavier si Universitatea din Saskatchewan, subiecții care au folosit creatinasub forma de Six StarCreatineX3 impreuna cu un program de formare Creatine X3 au inregistrat un câștig, în medie, cu de 4 ori mai multa masa musculara decât subiecții care utilizează un placebo.

 

Cum lucreaza creatina în organism

 

Rolul de bază al creatinei este de a fi o componentă principală pentru un nivel ridicat de energie care alimentează contractiile musculare. Se găsește în fibre musculare în două forme diferite, creatină libera (nelegata), și creatina fosfat, care este ceea ce se formează atunci când moleculele de creatina se combina cu fosfat pentru a face compusul ATP.

 

Rolul de bază al creatinei este de a fi o componentă principală în complexul energetic care alimentează contractii musculare. Cea mai mare parte din creatina din organism va fi sub formă de fosfat creatină decât sub formă de creatină liberă. Acest ATP prevede apoi energi efizica prin eliberarea uneia dintre moleculele de fosfat în timpul ciclului de contracție-relaxare, lăsând în urmă ceea ce se numește acum ADP (care constă numai din două molecule de fosfat, spre deosebire de trei).

 

In mod natural organismul are suficient ATP pentru a efectua doar aproximativ 10 secunde de exercitii de intensitate mare, astfel putandu-se observa  cât de repede se epuizeaza acest compus. Pentru ca exercițiul să continue, corpul trebuie să producă mai mult ATP. Acesta este momentul si cazul în care moleculele de creatina fosfat intra in joc.

 

Aestea vor renunța la molecula de fosfat pentru a o ceda catre ADP, prin urmare, creandu-se ATP - astfel ciclul poate continua.

 

Deci, pentru a rezuma, rolul principal al creatinei este de a servi ca suport pentru molecula fosfat, care furnizează combustibil muscular pentru ca activiatile de contractie din țesuturile musculare să aibă loc.

 

Cu cat mai multa creatina la dispoziție in țesuturile musculare provenita din surse alimentare sau în alt mod, cu atât mai probabil corpul va fi în măsură să susțină durate mai lungi de exercitii intense. Prin alegerea de a folosi un supliment de creatina, faceti un pas suplimentar pentru a fi absolut siguri că organismul dumneavoastră nu este in deficit.

 

Este destul de dificil să se mențină magazine complet optime de creatina în organism strict din consumul de alimente, sau fabricate din alti aminoacizi, motiv pentru care adăugarea unui supliment este o idee bună, în cele mai multe cazuri.

 

Mod de utilizare:In primele 5 zile, se ia 2 portii (2 linguri), imediat după atrenament. Dacă nu aveti antrenament în acea zi, luati prima portie dimineata, dupe trezire, iar a doua la 12 ore. Nu depăsiti 2 portii intr-o perioada de 24 de ore. Pentru zilele următoare, luati 1 portie (1 lingura), imediat după antrenament. Dacă nu aveti antrenament in acea zi, luati portia dimineata la trezire.

 

Mod de preparare: Se amestecă 1 portie (1 lingura) de Six Star CreatineX3 cu apă rece și se consumă imediat. Pentru cele mai bune rezultate, folositi suplimentul timp de 8 săptămâni. Notă: Pentru a menține prospețimea produsului, se păstrează într-un loc răcoros, uscat. Agitați recipientul înainte de utilizare.

 

Atentionari

 

Nu este destinat utilizării pentru persoanele sub 18 ani. Nu folositi daca sunteti insarcinata sau alaptati. Întrerupeți utilizarea și consultați un medic dacă aveți simptome neobișnuite. Ca și în cazul tuturor produselor de creatina, este necesar să se mențină o stare adecvată de hidratare în timpul utilizării. Nu utilizați dacă ați avut un infarct miocardic (atac de cord). Inhalarea poate amplifica raspunsul inflamator al cailor respiratorii la persoanele cu astm. Consultati un medic înainte de utilizare dacă luati un tratament, aveti o boala sau un istoric familial de orice condiție medicală, sau dacă utilizați orice medicament, inclusiv anticoagulante. Dacă aveți o erupție pe piele sau orice altă reacție alergică, intrerupeți utilizarea și consultați un medic. Consultati un medic inainte de a incepe orice dieta sau program de exercitii. Nu depășiți doza recomandata. Utilizarea necorespunzătoare a acestui produs nu va îmbunătăți rezultatele și nu se recomandă. Folosiți numai asa cum vi se recomanda. A nu se congela. A nu se utiliza dacă ambalajul a fost modificat. Se păstrează într-un loc răcoros, uscat.

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

1.11 KG

Compozitie

NutrientCantitate
Creatina Musclebuilding Matrix8.12 g
Advence creatine complex (Creatina monohidrat ; Creatina fosfat ; Creatina piruvat)-
Cpecialized Aminoacid Matrix (Taurina ; Acid alfa-lipoic ; Inozitol ; L-fenilanalina-
Nitric Oxide Activator ( L- arginina ; L-arginina piroglutamat ; L-arginina HCI-
Free Form BCAA Complex ( L-leucina ; L-izoleucina ; L-valina-

0 recenzii pentru Six Star Professional Strength Creatine X3 Elite Series

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 10 + 5

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.