Pachet Enjoy Life

Poza Pachet Enjoy Life

Pachet Enjoy Life

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

Pachet Enjoy Life

179.00 lei
Pretul include TVA

Pachetul Enjoy Life are in componenta sa unul din cele mai populare produse apartinand marcii CaliVita, Rhodiolin, si un produs concentrat de acizi grasi Omega-3. 
 
Rhodiolin este un produs antistres cu extract de Rhodiola rosea, o planta adaptogena care actioneaza eficient asupra bunei functionari a sistemului nervos. Efectele benefice ale Rhodiolei rosea sunt intarite de zinc, care ajuta la prevenirea si ameliorarea starilor de depresie sau anxietate. Rhodiolin stimuleaza intreg organismul, ajutandu-l sa faca fata mai bine oboselii si sa isi mentina puterea de concentrare.
 
Omega-3 concentrate contine acizi grasi Omega-3 (EPA si DHA) provenind din uleiuri de peste distilate molecular. Omega-3 concentrate sustine sistemul cardiovascular, contribuind la scaderea colesterolului rau.
 
Pachetul Enjoy Life ajuta organismul sa functioneze in parametri normali prin sustinerea sa atat pe plan psihic, cat si fizic.
 
Profita de pretul promotional si simte-te bine in fiecare zi!
 
Mod de administrare
 
Rhodiolin se administreaza in doze de 1 pana la 3 capsule zilnic, iar Omega-3 concentrate se administreaza o capsula gelatinoasa in fiecare zi.
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

Compozitie

NutrientCantitate

0 recenzii pentru Pachet Enjoy Life

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 7 + 7

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.