Natural Kitchen Cleaner

Poza Natural Kitchen Cleaner

Natural Kitchen Cleaner

Nota 80 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

CaliClean - Produs de curatat pentru bucatarie 100% natural. Gata cu iritatiile si cu alergiile in timpul curateniei.

35.97 lei
Pretul include TVA

Natural Kitchen Cleaner este un produs de curatat ecologic 100% natural, conceput de expertii CaliVita pentru a substitui detergentii chimici, atat de daunatori pentru mediu si pentru oameni.

 

Natural Kitchen Cleaner este perfect pentru curatarea faiantei sau a mobilei, dar este la fel de eficient si pentru electrocasnicele din bucatarie.

 

Avantajele utilizarii Natural Kitchen Cleaner 

 

- este non-toxic

- este 100% natural si biodegradabil

- nu contine dioxina, fosfati sau substante chimice

 

Mod de utilizare:

 

Se pulverizeaza pe suprafetele murdare si se sterge apoi cu o carpa sau un prosop de hartie. Nu se recomanda folosirea pe suprafete lacuite sau din lemn.

 

Natural Kitchen Cleaner face parte din grupul de produse de curatat CaliClean, o gama creata ca raspuns la consecintele nefaste pe care detergentii chimici ii au asupra calitatii vietii de zi cu zi.

Produsele de curatenie cel mai des folosite contin substante chimice active, care pot cauza alergii, inrosirea si inflamarea membranei mucoase sau chiar astm. Printre efectele pe termen lung ale substantelor chimice se numara si deteriorarea ireversibila a sanatatii.


Produsele de curatat ce contin substante periculoase sunt la fel de nocive pentru oameni si pentru mediu. Substantele chimice deversate in chiuveta, toaleta si care patrund in canalele colectoare incetinesc procesul natural de curatire, deoarece distrug si bacteriile necesare pentru purificarea apei.

Majoritatea canalelor si sistemelor colectoare nu sunt concepute pentru a procesa substante chimice, prin urmare, daca deseurile domestice nocive sunt eliminate prin aceste sisteme in forma lor de baza, pot reprezenta un pericol major la adresa mediului inconjurator si pot polua apele freatice.

 

O prezentarea mai pe larg a produselor CaliClean va este oferita mai jos de Daniela Gafencu, director CaliVita:

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

946 ml

Compozitie

NutrientCantitate

1 recenzii pentru Natural Kitchen Cleaner

  1. Nota :4 din 5

    Ruxy78

    Am decis sa inlocuiesc vechiile produse chimice din bucatarie datorita substantelor toxice pe care le contin si sa trec la un produs natural. Singurul care mi-a inspirat incredere a fost Natural Kitchen Cleaner de la Calivita. Nu regret ca am luat aceasta decizie! Pe langa faptul ca protejez sanatatea familiei mele, acest produs curata foarte bine suprafetele bucatariei!

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 8 + 0

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.