Natural Bathroom Cleaner

Poza Natural Bathroom Cleaner

Natural Bathroom Cleaner

Nota 80 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

CaliClean - Produs de curatat pentru baie 100% natural. Gata cu iritatiile si alergiile in timpul curateniei.

35.97 lei
Pretul include TVA

Natural Bathroom Cleaner este un produs natural de curatat pentru baie care a fost conceput de catra expertii CaliVita dupa cele mai inalte standarde aplicabile domeniului ecologic. 

 

Natural Bathroom Cleaner este perfect pentru curatarea tuturor suprafetelor din baie, de la faianta, gresie, cada, chiuveta, pana la vasul de toaleta. Pe langa beneficiile pe care le are asupra sanatatii utilizatorilor datorita lipsei de toxicitate si a eficientei impotriva murdariei, Natural Bathroom Cleaner de la CaliVita lupta si impotriva depunerilor de calcar sau de rugina.

 

Beneficiile produsului Natural Bathroom Cleaner

 

- contine doar ingrediente naturale

- este non-toxic atat pentru mediul inconjurator cat si pentru utilizatori

- are un grad de eficienta mai mare decat al produselor chimice de curatat

 

Mod de utilizare:

 

Se aplica pe suprafetele murdare si se sterge cu un prosop de hartie sau o carpa obisnuita. 

 

Contraindicatii:

 

In cazul contactului cu ochii, clatiti-va fata cu apa timp de 15 minute. Daca ingerati, din greseala, beti cateva pahare de apa.

Natural Bathroom Cleaner nu este recomandat pentru curatarea suprafetelor lacuite sau din lemn.

 

Produsele de curatenie cel mai des folosite contin substante chimice active, care pot cauza alergii, inrosirea si inflamarea membranei mucoase sau chiar astm. Printre efectele pe termen lung ale substantelor chimice se numara si deteriorarea ireversibila a sanatatii.

Majoritatea canalelor si sistemelor colectoare nu sunt concepute pentru a procesa substante chimice, prin urmare, daca deseurile domestice nocive sunt eliminate prin aceste sisteme in forma lor de baza, pot reprezenta un pericol major la adresa mediului inconjurator si pot polua apele freatice.

Prezentarea produselor CaliClean, Daniela Gafencu, director CaliVita

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

946 ml

Compozitie

NutrientCantitate

1 recenzii pentru Natural Bathroom Cleaner

  1. Nota :4 din 5

    Adina C. 28.02.2011

    : Am renuntat la clasicele produse de curatat din magazine si am cumparat in urma unei recomandari facute de catre o prietena “Natural Bathroom Cleaner”. Acesta si-a facut efectul mai bine decat ma asteptam! Am achizitionat intreaga gama CaliClean de la Calivita si sunt foarte multumita!

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 6 + 4

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.