Maltodextrin 2kg IronMaxx

Poza Maltodextrin 2kg IronMaxx

Maltodextrin 2kg IronMaxx

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

Maltodextrin 2kg IronMaxx

Pret vechi : 47 lei
19.00 lei
Pretul include TVA

Maltodextrin 2 kg produs de IronMaxx este un supliment care contine 100% maltodextrina pura, fiind creat dupa o formula cu eliberare rapidă si avand ca scop asigurarea energiei in timpul antrenamentelor fizice.

 

Ce este Maltodextrina?

 
Maltodextrina este un aditiv alimentar rezultat in urma unui proces de hidroliza in care apa, enzime sau acizi sunt folosite pentru a taia moleculele de amidon in bucati mai mici. Dupa procesul de hidroliza se usuca prin pulverizare pentru a se obtine o pudra.
 
Maltodextrin IM  contine 33 de porti de maltodextrina pura care aduce un aport semnificativ de carbohidrati necesari in timpul consumului de energie  din cadrul antrenamentelor fizice intense.
 

Cum se obtine Maltodextrina?

 
Maltodextrina este o pudra alba alcatuita din molecule de zahar, fara gust si care se dizolva in apa. De asemenea, aceasta este utilizata ca aditiv alimentar intr-o gama larga de produse alimentare pentru imbunatatirea texturii si marirea duratei de valabilitate.
 
Maltodextrina este obtinuta din produse naturale bogate in amidon precum porumbul, cartofii, tapioca, graul sau orezul. Pentru a se obtine pudra bogata in carbohidrati produsele naturale enuntate anterior trec printr-un proces de hidroliza a amidonului din componenta lor.
 
Maltodextrina este un carbohidrat usor de digerat fara nici o valoare nutritiva dar care poate constitui o sursa rapida de energie.
 

Care sunt beneficiile Maltodextrinei?

 
Pentru a vorbi despre beneficiile produsului Maltodextrin de la IronMaxx  trebuie ca mai inainte de toate sa intelegem importanta carbohidratilor in viata unui atlet sau a unui cluturist profesionist. 
 
Carbohidratii constituie prima alternativa a corpului uman ca si combustibil in producerea energiei, atat pentru creier si pentru sistemul nervos central cat si pentru muschi, in timpul oricarui tip de activitate.
 
Comparativ cu produsele alimentare bogate in proteine si grasimi, carbohidratii din suplimentul Maltodextrin IronMaxx sunt usor de digerat, reprezentand alternativa preferata de atleti inainte de inceperea exercitiilor fizice.
 
Consumul de carbohidrati sustine antrenamentele fizice de diferinte intensitati. Pentru antrenamentele de lunga durata gradul de utilizare al carbohidratilor depinde de dieta si de intensitatea exercitiilor fizice.
 
Corpul uman isi procura energia din rezervele de glucide care sunt depozitate fie sub forma de glucoza sau glicogen.
 
Disponibilitatea depozitelor de glicogen din muschi si ficat conduce la o performanta imbunatatita a antrenamentelor fizice cu intensitate prelungita, sustinuta sau intermitenta. Epuizarea rezervelor de glicogen duce la stari de oboseala, un nivel scazut de concentrare, randament mic si o senzatie sporita a efortului depus.
 
Nivelul glucozei din sange este in scadere in timpul exercitiilor fizice si poate fi usor de reglat prin diete zilnice sau chiar si printr-o sesiune de exercitii fizice.
 
Exista dovezi care demonstreaza ca un consum de 1 pana la 4g/ kg de carbohidrati inainte cu 1-4 ore de un exercitiu fizic conduce la o rezistenta mai mare in timp si performante mai bune. 
 
Ca urmare a motivelor enuntate mai sus disponibilitatea scazuta a depozitelor de carbohidrati din organism poate constitui un factor decisiv in cea ce priveste randamentul antrenamentelor fizice si ca atare majoritatea atletilor prefera sa foloseasca maltodextrina sau produse care contin maltodextrina intrucat constituie o sursa rapida de energie.
 
Avand in vedere ca Maltodextrin fabricat de Iron Maxx este alcatuit 96% din carbohidrati  sub forma a 3 pana la 17 unitati de glucoza, este un supliment ideal pentru cresterea rapida in greutate si in masa musculara.
 
Maltodextrin de la IronMaxx are un gust neutru, astfel incat poate fi amestecat cu suc, bauturi pentru sportivi sau shake-uri de proteine fara a le schimba aroma.
 

Mod de administrare

 
Doza recomandata este de doua portii pe zi, una servita dimineata pe stomacul gol si alta imediat dupa antrenamente.
 
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

2000 g

Compozitie

NutrientCantitate
Maltodextrina2000 g

0 recenzii pentru Maltodextrin 2kg IronMaxx

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 5 + 3

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.