Grenade 50 Calibre Pack Pre Loaded Berry Blast

Poza Grenade 50 Calibre Pack Pre Loaded Berry Blast

Grenade 50 Calibre Pack Pre Loaded Berry Blast

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

Ingredientele din Grenade .50 Calibre, împreună cu alte plante și microelemente esențiale se combină pentru a constitui ceea ce credem ca este produsul pre-antrenament cel mai inovator și eficient disponibil pe piață astăzi.

Pret vechi : 230 lei
198.00 lei
Pretul include TVA

50 Calibre combină doze complete de ingrediente cu o potență validata de studii de cercetare, astfel încât sa ofere multa energie si rezistenta incredibila. 50 Calibre conține, de asemenea, MDS (Muscle Defence System), adica un sistem de protejare musculara - suport anti-catabolic conceput pentru a evita degradarea mușchilor.

 

Cum funcționează?

 

Cu un conținut de peste 20 de ingrediente testate, în doze de înaltă potență, 50 Calibre a fost formulat de către expertul echipei R & D în urma evaluării și luând în considerare fiecare componentă naturală posibila care a fost studiata pentru capacitatea de a îmbunătăți performanța fizică.

 

Grenade .50 Calibre conține doze mari de Citrulina Malat (cel mai dovedit aminoacid pentru stimularea NO), un nivel ridicat de nitrat (Beta vulgaris), doze mari, Theobroma Cocao bogata in flavonoli și numeroase alte ingrediente eficiente care să sprijine fluxul de sange muscular. Desigur, nici un produs pre-antrenament nu ar fi complet fără beta alanina, cofeina si creatina, deoarece acestea sunt susținute de mii de studii stiintifice in performanta exercitiului fizic. In plus, electroliții de bicarbonat sunt adăugati pentru a rezista efectelor de consumare de energie ale acidului lactic (lactat), iar BCAA sunt adăugate pentru sprijin anticatabolic.

 

Ingredientele din Grenade .50 Calibre, împreună cu alte plante și microelemente esențiale se combină pentru a constitui ceea ce credem ca este produsul pre-antrenament cel mai inovator și eficient disponibil pe piață astăzi.

 

Beneficiile oferite de ingrediente:

 

• Creatina monohidrat

 

Creatina este bine acceptata ca fiind suplimentul alimentar cel mai eficient și dovedit pentru creșterea semnificativă a fortei si masei musculare. Studiile au documentat până la 45% îmbunătățiri in banc de presa comparativ cu subiecții care nu au folosit creatina, împreună cu numeroase alte beneficii musculare.

 

Formula "monohidrat" este de departe cea mai studiata  forma de creatina In general, experții sunt de acord că marea majoritate a cercetarilor sprijina utilizarea de creatina monohidrat față de alte forme. Alte studii au demonstrat, de asemenea, ca creatina este mai eficace decât alte tipuri de creatina. De aceea Grenade.50 Calible utilizează cea mai eficienta forma dovedita prin cercetare - creatina monohidrat.

 

• Beta alanina

 

Beta Alanina este un aminoacid neesențial si non-proteinogen (nu este folosită pentru a construi proteine, cum ar fi cele musculare). Consumul de acest aminoacid este cel mai eficient mijloc cunoscut pentru cresterea nivelului de carnozina (o dipeptidă - doi aminoacizi alăturati) în organism.

 

Carnosina imbunatateste performanta exercitarii prin inițierea și neutralizarea ionilor de hidrogen (H +), care sunt cauza de ardere musculara în timpul antrenamentelor intense. Prea mult H + este cunoscut pentru a constrânge o activitate de înaltă intensitate. Prin inlaturarea acestor ioni de hidrogen în exces, carnosina permite o durată mai lungă de exercițiu de mare intensitate înainte de a se cere odihnă.

 

Taurina

 

Taurina este un acid organic cu conținut de sulf, care se gaseste in concentratii mari in sistemul digestiv și în mușchi. Acesta substanta a fost demonstrat ca creste forta în mușchi, iar deoarece nivelurile de taurina pot scădea în timpul exercitării, suplimentarea cu taurina înainte de a incepe antrenamentul este o idee buna. Cercetările confirmă rolul taurinei în contracția musculară. Atunci cand nivelurile de taurina au fost diminuate la rozătoare, producția fortei musculare a scazut.

 

Pe de altă parte, atunci când taurina a fost combinata cu cofeina, nu s-a observat numai creșterea performanței, ci si scăderea de lactat în mușchi. Deci, acest lucru ar fi de așteptat sa permita reprize mai lungi de efort fizic intens înainte de de oboseală.

 

Un studiu realizat de Departamentul de Sanatate Umana si Stiinte Nutritionale in Ontario a aratat ca, atunci cand taurina a fost luată înainte de exercițiu, subiectii au ars 16% mai multe grasimi in timpul sesiunii.

 

• Arginina

 

Arginina este un aminoacid esențial pentru performanța exercitarii și creșterii musculare. Acesta este cel mai notoriu element în nutriția sportiva pentru rolul său în creșterea nivelului de oxid nitric. Prin acesta, dar și prin alte efecte, nici un alt aminoacid (și, probabil, nici un alt ingredient), nu are atât de multe și diverse beneficii.

 

• Citrulina malat

 

Citrulina este un "must" pentru orice produs pre-antrenament. Aceasta stimulează nivelurile de oxid nitric ("NO"), a demonstrat ca poate creste performanta de formare, creștere sinteza proteinelor musculare, crește conținutul de proteine ​​î musculare, reduce oboseala, creste producția de energie si de asemenea crește producția de creatina fosfat.

 

• AmesteculBCAA (L-leucina, L-valina, L-izoleucina)

 

Cele trei BCAA(aminoacizi cu lanț ramificat) L-leucina, L-izoleucina și L-valina sunt aminoacizi esențiali, care trebuie să fie consumati în dieta pentru ca creșterea musculară să apară. BCAA alcătuiesc o treime din țesutul muscular și sunt singurii amino-acizi care sunt defalcati și utilizati pentru energie de către celulele musculare.

 

Aminoacizii cu lant ramnificat au dovedit, de asemenea, capacitatea de a reduce defalcarea musculara(catabolism), sprijina nivelurile de hormoni și reduc oboseala in timpul exercitiilor fizice.

 

• Cafeina

 

Cafeina are mai multe efecte majore, care sunt benefice pentru un produs pre-antrenament: creste cantitatea de grasime care este lansata de la celule. Studiu dupa studiu demonstreaza in mod clar ca, atunci cand oamenii consuma cafeina, corpul elibereaza substanțial mai multa grasime din celule pentru a fi transformata in energie. Atât în ​​timpul efortului fizic cat și în repaus, cofeina determină organismul să ardă un procent mai mare de grăsime pentru combustibil.

 

Poate îmbunătăți, de asemenea, pierderea in greutate prin termogeneza si oxidarea grasimilor.

 

Cafeina este, de asemenea, bine-cunoscut pentru a îmbunătăți performanța in exercițiu. Se stie de aproape 100 de ani ca cofeina poate crește capacitatea organismului de a depune efort și zeci de studii sustin acest fapt.

 

Semințele din fructele arborelui de cacao Theobroma (bogate în flavone)

 

La fel ca multe alimente naturale, cum ar fi fructele si legumele, aceste seminte contin flavanoli. Semințele de cacao au niveluri foarte ridicate ale acestor flavone, care au dovedit ca are efecte puternice de stimulare a oxidului nitric (NO). Aceste efecte sunt deosebit de puternic in timpul exercitiului.

 

Ceaiul verde

 

Ceaiul verde este în prezent, probabil, cel mai eficient ingredient de sprijin in pierderea grasimii. In timpul exercitiilor, studiile arată că, de asemenea, crește de fapt, cantitatea de grasimi arse si chiar accelereaza pierderea de grăsime din zona abdominală. Pe lângă aceste efecte de ardere a grasimilor, ceaiul verde, de asemenea, crește performanța de exercițiu.

 

Coaja de portocala amara (Citrus aurantium)

 

In afară de a fi un stimulent suprarenal, care produce energie pentru antrenament, ingredientul principal din portocalele amare sprijina pierderea de grăsime!

 

Niacina

 

Niacina este o vitamină esențială B, care este cunoscuta pentru abilitatea sa de a îmbunătăți nivelul de colesterol și de a provoca "inrosire" la doze ridicate. Această inrosire este caracterizata printr-o roșeață și furnicături pe suprafata pielii la aproximativ 10 - 30 de minute după administrare. O parte din acest efect este cauzat de o dilatare a vaselor de sânge mici, cauzata de o cascadă foarte complexa de reacții mediate de către acidul arahidonic. Deci, acesta simpla vitamina B provoacă vasodilatație pe alte cai decât oxidul nitric (calea traditionala pr care cele mai multe suplimente pre-antrenament caută sa o simuleze).

 

Ginsengul american (Panax quinquefolium)

 

Diferite forme de ginseng au fost cunoscute ca "adaptogene" timp de secole, începând din medicina tradițională chineză. Cercetările moderne consolidează această credință. O revizuire in Jurnalul American de Nutritie Clinica prevede că ginsengul imbunatateste "forta musculara, absorbtia maxima de oxigen, capacitatea de munca, homeostazia de combustibil, lactatul seric, ritmul cardiac, timpii de reacție vizuala și auditiva, vigilența și capacitatile psihomotorii.

 

Extractul de sfeclă (conținut ridicat de nitrat)

 

Nitrați actioneaza prin creșterea volumului de oxid nitric și, prin urmare, furnizeaza mai mult oxigen la muschi.

 

Glucuronolactona

 

Glucuronolactona se găsește în mod natural în țesutul conjunctiv al oamenilor și animalelor și în fibrele de plante. La om, acesta poate avea un efect de detoxifiere ușoară . Atunci când este combinata cu cofeina si taurina (precum în Grenade.50 Calibre), glucaronolactona poate imbunatati vigilenta si performanta aeroba și anaeroba.

 

L-Tirozina

 

L-tirozina este un precursor de noradrenalina, un hormon stimulator care crește, de asemenea, utilizarea de grăsime pentru combustibil. Acesta a fost adăugat in produsul nostru pentru a sprijini o mai bună focalizare si performanta, pentru a sustine utilizarea de grasimi pentru combustibil în timpul exercițiului.

 

Bicarbonat de potasiu

 

Bicarbonatul de potasiu scade aciditatea, si poate deplasa mai multă apă spre interiorul celulei - inclusiv celulele musculare. Deci, acest ingredient poate permite sesiuni de instruire mai intense.

 

Bicarbonat de sodiu

 

Bicarbonat de sodiu are o lunga istorie de utilizare în îmbunătățirea performanței exercițiului fizic în timpul antrenamentelor intense.

 

Glicerol

 

Impreuna cu apa produce super-hidratare (volumul de lichid mai mare în organism, comparativ cu apă potabilă simpla). Acest lucru a fost demonstrat ca imbunatateste performanta de exercitiu, mai ales în condiții de căldură, și protejeaza impotriva deshidratarii. Ca atare, glicerolul poate duce la cresterea plenitudinii musculare.

 

Acidul folic

 

Acidul folic este cunoscut pentru a regenera tetrahidrobiopterina, care este un cofactor necesar pentru producerea de oxid nitric. Oxidul nitric (este un gaz produs în organism, care largeste vasele de sange, si creste fluxul de sange).

 

Grenade .50 Calibre Utilizari si recomandari:

 

Se amesteca o jumatate de pachet (11.6g), cu 150 - 250 ml de apă rece și se amestecă sau se agită. Se consuma cu aproximativ 30 de minute inainte de antrenament.

 

Doza pentru maximă performanță: Pentru cei care au utilizat anterior formule pre-antrenament și doresc rezultatele cele mai dramatice, se amesteca un pachet complet (23.2g), cu 300 - 500 ml de apă rece. Se consuma cu aproximativ 30 de minute inainte de antrenament. Se bea cel putin 8 pahare de apa pe zi. Nu este recomandat sa se depaseasca o doza intreaga de Grenade .50 Calibre pe zi.

 

Atenție

 

Produsul nu se utilizeaza de catre persoanele sub vârsta de 18 ani. Consultati un medic înainte de a folosi acest produs daca suferiti de alergii, afecțiuni medicale sau daca luati orice medicament. Nu este creat pentru utilizarea de către copii, gravide sau femei care alăptează. Consumul excesiv poate avea efecte laxative. Nu consumati acest produs dacă suferiți de hipertensiune arterială. Nu consumati cu 4-6 ore inainte de somn. Reduceti sau opriti utilizarea produsului dacă nu va simtiti bine după folosirea sa și solicitați sfatul medicului. Nu folosiți acest produs în combinație cu orice alt produs pe bază de cafeină, sau stimulente.

 

• Conține 25 x 2 pachete. Un mod convenabil de a folosi Grenade .50 Calibre.

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

25 x 23,3 g - 50 portii

Compozitie

NutrientCantitate
Creatina monohidrata3.04 g
Beta-alanina3 g
Malat de citrulina3 g
Arginina1 g
Taurina500 mg
Pulbere de ginseng american200 mg
NutriPump Formula3.74 g
Glicerol3 g
Extract de sfecla500 mg
Glucuronolactona200 mg
Vitamina B3 (Niacina)40 mg
Acid folic300 mcg
AdrenoPump Oxygen2.66 g
Pulbere de seminte de cacao uscate1.6 g
Cofeina550 mg
Ceai verde250 mg
L-tirozina160 mg
Pulbere din coaja de portocal amar100 mg
Lactic acid Bufer Formula1 g
Bicarbonat de potasiu600 mg
Bicarbonat de sodiu400 mg
2:1:1 BCAA Muscle Defence System800 mg
Amestec BCAA (L-leucina, L-valina. L-izoleucina)800 mg

0 recenzii pentru Grenade 50 Calibre Pack Pre Loaded Berry Blast

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 1 + 4

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.