Filtrul de rezerva Aquarion

Poza Filtrul de rezerva Aquarion

Filtrul de rezerva Aquarion

Nota 100 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

Filtrul de rezerva pentru Aquarion este un filtru Biostone, cu turmalina, ce ofere o filtrare fina, prin mai multe straturi, de pana la 0,01 microni. Elimina toate urmele de metale grele, toxine, virusuri sau bacterii, oferind o apa pura, de calitate.

438.90 lei
Pretul include TVA

 
 
Filtrul de rezerva Biostone, utilizat pentru ionizatorul Aquarion, face parte din tehnica de ultima generatie a filtrarii apei si este cel mai performant si eficient filtru intern de apa disponibil pe piata. Filtrarea prin fibre tubulare -aceeasi tehnologie folosita in dializa renala - indeparteaza chiar si particulele cele mai fine, până la 0,01 microni. Ofera o apa pura de calitate, foarte utila in cazurile in care exista probleme de hiper-alergie, dar si in toate cazurile in care exista preocupari legate de contaminarea apei.
 
 
Caracteristici si beneficii
 
 
Este un filtru Biostone complex, cu turmalina, care filtreaza apa prin 9 straturi diferite, astfel eliminand toate impuritatile prezente in apa, precum nisipul, rugina si tot ce depaseste dimensiunea de  0.01 microni. In  plus, pe langa impuritatile mecanice, elibereaza apa de bacterii, virusuri, paraziti si orice alte microrganisme daunatoare. Metalele grele sunt eliminate, de asemenea, cu ajutorul unui filtru special. O apa nefiltrata poate contine cantitati daunatoare de plumb, mercur, cupru etc. Atunci cand apa trece prin acest filtru Biostone, substantele chimice nocive vietii precum clorurile, hidrocarburile, nitratii, erbicidele sau pesticidele, sunt oprite, obtinandu-se in final o apa pura, sanatoasa si gustoasa.
 
Bebelusii sunt afectati cel mai mult de calitatea proasta a apei pe care o consuma prin prepararea hranei sau pur si simplu prin bautul apei pentru hidratare, datorita riscului de intoxicare cu nitrati, fosfati sau metale grele. Consumul unei ape care contine urme din aceste subtante duce la imbonavire sau chiar deces.
 
 
O caracteristica foarte importanta pe care nu o intalnim la alte filtre existente pe piata este faptul ca mineralele importante, precum calciul, magneziul sau potasiul, trec prin acest filtru. Obtinem astfel o apa sanatoasa, cu toate calitatile oferite de natura si atat de necesare pentru sanatate, in timp ce bem o apa curata, pura, gustoasa. O apa care nu contine mineralele esentiale nu are un gust placut, este mai putin hidratanata si nu ofera ceea ce organismul are nevoie sa primeasca prin aportul de apa.
 
Unele filtre de apa filtreaza chiar tot, inclusiv mineralele si alte elemente bioactive, rezultand in final o apa saraca, care poate duce chiar la deshidratare.
 
 
Filtrul Biostone este alcatuit din mai multe straturi:
 
- Carbon activ cu argint, care indeparteaza clorul daunator, trihalometanii, fenolii, sedimentele, mirosul, gustul neplacut, deseurile organice, plumbul, pesticidele si bacteriile de toate tipurile.
 
- Turmalina - o "bijuterie" semipretioasa care emite in mod natural  energie in infrarosu, ce initiaza crearea de ioni negativi, chiar inainte ca apa sa fie ionizata si reduce tensiunea de suprafata.
 
- Calciul -  Daca sursa de apa este scazuta in minerale (de exemplu apa de rezervor), aceste minerale vor ajuta la procesul de ionizare. In plus, reduce nivelurile nocive ale fluorurii de sodiu.
 
Datorita filtrarii fine, durata de viata este de 5-7 luni ( 6.000 l de apa) pentru filtrul de apa Biostone. Longevitatea va depinde de sursa de apa si frecventa de utilizare. De exemplu, in cazul in care nivelul de clor al apei de la robinet este cuprins intre 0,4 si 1,0 ppm (parti per milion), se poate prelungi durata de viata a filtrului de apa cu 50%. 
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

Compozitie

NutrientCantitate

1 recenzii pentru Filtrul de rezerva Aquarion

  1. Nota :5 din 5

    Teodor 01.09.2018

    Spre diferenta de filtrele consumabile de la alte aparate de apa, acesta tine mult. Aparatul aquarion a cerut schimbarea acestuia dupa aproximativ un an de folosinta. Consider ca este suficient, iar pretul pt un an este grozav.

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 8 + 5

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.