CARNI-LIQUID AllStars 2000 cu portocale

Poza CARNI-LIQUID AllStars 2000 cu portocale

CARNI-LIQUID AllStars 2000 cu portocale

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

CARNI-LIQUID AllStars 2000 cu portocale este un supliment alimentar ce contine un compus asociat cu vitaminele B cunoscut sub numele de L-carnitina, compus extrem de eficient in timpul exercitiilor fizice, cat si in perioadele de repaos, ajutand la transf

Pret vechi : 140 lei
109.00 lei
Pretul include TVA

CARNI-LIQUID AllStars 2000 cu portocale este un supliment alimentar ce contine un compus asociat cu vitaminele B cunoscut sub numele de L-carnitina, compus extrem de eficient in timpul exercitiilor fizice, cat si in perioadele de repaos, ajutand la transformarea grasimilor in energie.
 
In componenta suplimentului alimentar CARNI-LIQUID AllStars 2000 se regasesc 50 de portii, fiecare a cate 2 grame de L-carnitina in forma lichida si o cana de dozare. 
 

De unde provine si ce este L-carnitina?

 
L-carnitina este derivate din aminoacidul lizina, iar numele ei provine de la faptul ca a fost izolata prima oara in anul 1905 din carne. Nevoia de L-carnitina a corpului poate credte in anumite conditii, depasind capacitatea organismului de a o sintetiza, de aceea ea este considerata a fi un micronutrient esential.
 
La persoanele sanatoase, echilibrul carnitinei in organism este metinut prin biosinteza endogena a L-carnitinei, prin absorbtia carnitinei din alimentate si prin eliminarea si reabsorbtia carnitinei de catre rinichi. Disponibilitatea L-carnitinei in alimente depinde de compozitia fiecaruia. 
 
Forma “L” a carnitinei se regaseste in natura si este un compus activ biologic. L-carnitina se formeaza in ficat si rinichi sub forma aminoacidului lizina si a aminoacidului metionina. Totodata L-carnitina poate proveni si din diverse produse de origine animala sau vegetala cum ar fi avocado sau boabele de soia. In corpul uman L-carnitina este stocata in principal in creier, muschi si sperma. 
 

Ce efecte are CARNI-LIQUID AllStars 2000?

 
CARNI-LIQUID AllStars 2000 este un binecunoscut  supliment utilizat la arderea grasimilor utilizat in special in perioadele de crestere a masei musculare la culturisti, care actioneaza prin limitarea depunerilor grasimilor si transformarea acestora in energie necesara exercitiilor fizice.
 
Dintre efectele benefice rezultate din administrarea CARNI-LIQUID AllStars 2000 se pot enumera urmatoarele:
 
 • ofera 25 % mai multa rezistenta la exercitii fizice intense ca urmare a limitarii formarii de acid lactic in muschi concomitent cu conservarea glicogenul muscular;
 • conduce la o circulatie sanguina mai buna;
 • ajuta la o recuperare mai rapida a tesutului muscular precum si o reducere semnificativa a  durerilor musculare dupa exercitiile fizice;
 • stimuleaza raspunsul hormonal la exercitiu fizic prin cresteri ale cantitatii de testosteron din organism dovedindu-se mai eficienta in tratarea disfunctiei erectile, chiar si decat  terapiile cu testosteron;
 • stimuleaza cresterea musculara si contribuie la o digestie mai rapida a carbohidratilor.
 

Care este cea mai buna metoda de administrare a L-carnitinei?

 
Suplimentarea cantitatii de L-carnitina din organism trebuie facuta atunci cand nivelul de insulina este ridicat  si prin urmare L-carnitina trebuie administratata odata cu un consum corespunzator de carbohidrati.
 
Momentul optim de administrare al acestui supliment este dupa terminarea exercitiilor fizice sau in timpul meselor bogate in proteine si carbohidrati de dimineata si dupa-amiaza, doza unica fiind o cantitate de 10 ml amestecata cu 200ml de apa.
 
Utilizarea suplimentului alimentar CARNI-LIQUID AllStars 2000 printr-o administrare in mod regulat va continua sa isi dovedeasca eficenta si pe termen lung.
 

Cui i se recomanda CARNI-LIQUID AllStars 2000?

 
CARNI-LIQUID AllStars 2000 se adreseaza sportivilor de performanta si tuturor persoanele care se antreneaza intens, ajutandu-i sa creasca randamentul antrenamentelor prin sporirea rezistentei si asigurarea unui nivel de energie mai mare. 
 

Mod de administrare

 
Doza zilnica recomandata de CARNI-LIQUID AllStars 2000 este de 2 portii de 10 ml, administrate una seara si una dupa-amiaza, dizolvate fiecare in 200 de ml de apa. Pentru eficienta maxima se recomanda administrarea CARNI-LIQUID AllStars 2000 timp de 6 saptamani urmate de doua saptamani de pauza. 
 

Atentie!

 

A se pastra la loc uscat si racoros. Se recomanda consumul in 4 saptamani de la deschidere.
In cazul femeilor insarcinate sau persoanelor care urmeaza tratamente medicamentoase, se recomanda consultarea medicului inainte de utilizare.
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

500 ml

Compozitie

NutrientCantitate
L-carnitina-

0 recenzii pentru CARNI-LIQUID AllStars 2000 cu portocale

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 1 + 2

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.