Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml Orange

Poza Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml Orange

Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml Orange

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml este un produs lichid cu aroma de portocale destinat cresterii musculare la persoanele care practica activitati sportive, bazandu-si eficienta pe o concentratie mare de BCAA si acid glutimic.

Pret vechi : 70 lei
49.00 lei
Pretul include TVA

 
Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml este un produs lichid cu aroma de portocale destinat cresterii musculare la persoanele care practica activitati sportive, bazandu-si eficienta pe o concentratie mare de BCAA si acid glutimic. Fiecare portie de Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml contine 12 g de aminoacizi, iar formula acestuia este imbunatatita cu vitamina B6.
 

Ce sunt aminoacizii?

 
Aminoacizii sunt hidrocarburi si constituie elementele fundamentale ale proteinelor. Structura proteinelor formata din cei 20 de aminoacizi este definita in ADN.
 
Atunci cand consumam proteine, ele sunt descompuse tractul intestinal in aminoacizi pentru ca ma apoi sa fie din nou transformate in proteine, in functie de nevoile organismului, sau utilizate in forma lor de baza. Majoritatea aminoacizilor sunt formati din carbon, hidrogen, oxigen sau azot. Unii dintre ei, precum cisteina sau metionina, prezinta in formula lor chimica si sulf, element chimic ce are capacitatea de a se lega de metalele grele si de a ajuta la eliminarea acestora.
 
Corpul uman este capabil sa transforme anumiti aminoacizi in alti aminoacizi sau chiar sa ii produca de la zero, iar altii trebuie sa fie asigurati prin alimentatie. Exista 8 aminoacizi esentiali: izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofanul si valina.
 

De ce sunt importanti aminoacizii pentru construirea muschilor?

 
Organismul nostru are nevoie continua de aminoacizi pentru a functiona si pentru regenerarea celulara. Asadar, toata lumea trebuie sa isi asigure aportul de aminoacizi, insa cu atat mai mult cei care se antreneaza intens in sala de sport.
 
Dupa cum am mentionat mai sus, aminoacizii sunt si eu compusi din alte elemente (azot, hidrogen, oxigen, sulf sau fosfor), printre care cel mai important este azotul, caci el este cel care determina corpul fie sa inceapa sa lucreze la cresterea musculara, fie la pierderea masei musculare.
 
Pentru a putea creste, muschiul are nevoie sa sintetizeze mai multe proteine decat consuma, adica sa aiba un echilibru pozitiv al azotului.
 

Ce este acidul glutamic?

 
Acidul glutamic este un aminoacid semiesential, ceea ce inseamna ca poate fi produs de catre organism, insa este secretat intr-o cantitate insuficienta. Acidul glutamic este unul din cei mai activi neurotransmitatori de la nivelul creierului.
 
Glutamina, cea care este derivata din acidul glutamic este utilizata de catre sportivii de performanta deoarece ajuta la restabilirea depozitelor de glicogen. Asadar, un aport corect de acid glutamic mentine un nivel mai bun de energie, creste performantele sportive si optimizeaza recuperarea de dupa efort.   
 

Care sunt beneficiile produsului Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml Orange?

 

Repararea, recuperarea si cresterea masei musculare

 
Aminocraft Liquid IronMaxx ajuta activitatea musculara prin prisma actiunii proteinelor. Atunci cand depunem efort, fibrele musculare se contracta si pot aparea diverse traumatisme musculare. Cu cat este mai intens antrenamentul, cu atat muschii devin mai fragili si mai vulnerabili la traumatisme.
 
Pentru a se autorepara, muschii atrag proteinele (aminoacizii) din sange, iar pentru a preveni traumatismele, ei se vor intari si expanda, ordonandu-le celulelor musculare sa se mareasca pentru a permite recuperarea.
 

Aport de energie

 
Cu ajutorul aminoacizilor ramificati organismul sintetiteaza alanina, un aminoacid semiesential care este implicat in mod indirect in producerea de ATP, o molecula care fixeaza energie produsa in urma descompunerii glucidele, inainte de a o transporta in corp, si mai ales, la nivelul muschilor. Un studiu efectuat in 1996 pe un esantion de ciclisti a demonstrat ca utilizarea BCAA impiedica diminuarea concentratiei de glicogen muscular in timpul exercitiilor fizice.
 

Asigurarea nivelului optim de aminoacizi

 
Nivelul aminoacizilor din sange este sub limitele normale? Asta inseamna ca organismul nostru incearca sa foloseasca rezervele de aminoacizi din muschi pentru a restabili acest echilibru. Prin extragerea aminoacizilor din muschi, corpul intra intr-un proces de catabolism si incepe sa piarda din masa musculara.
 
Aminocraft Liquid IronMaxx mentine nivelul optim de aminoacizi din sange, incurajand transmiterea aminoacizilor catre muschi, pentru a le sustine dezvoltarea. 
 

Buna functionare a corpului

 
Aminoacizii nu sunt doar importanti din punct de vedere al musculaturii, rolul lor fiind si acela de a transporta oxigen, de a transmite impulsuri nervoase, de a usura digestia sau de a sustine functiile imunitare ale corpului. 
 

Cui i se recomanda Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml Orange?

 
Aminocraft Liquid se recomanda in special sportivilor, care isi doresc obtinerea unei mase musculare mai mare sau care cauta sa isi mareasca rezistenta la efort si recuperarea de dupa antrenamente.
 

Mod de administare

 
Aminocraft Liquid se recomanda a fi administrat inainte de micul dejun, imediat dupa antrenament sau inainte de culcare. Doza zilnica recomandata este de 15 ml, cantitate care trebuie amestecata cu 150 ml de apa. 
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

1000 ml

Compozitie

NutrientCantitate
Apa-
Proteine hidrolizate-
Fructoza-
Acid citric-
Vitamina B6-
Indulcitori-

0 recenzii pentru Aminocraft Liquid IronMaxx 1000 ml Orange

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 5 + 3

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.