Comprimate Cystiphane Par si Unghii

Poza Comprimate Cystiphane Par si Unghii

Comprimate Cystiphane Par si Unghii

Nota 0 din 5 bazata pe 0 recenzii
(0 recenzii)

Comprimate Cystiphane Par si Unghii

111.00 lei
Pretul include TVA

 1. Ce sunt Comprimatele Cystiphane Par si Unghii?
 2. Ce contin?
 3. Cui i se recomanda?
 4. Beneficii
 5. Mod de administrare
 

Ce sunt Comprimatele Cystiphane Par si Unghii? 

 
Comprimate Cystiphane Par si Unghii de la brandul Biorga ofera mai multa putere si vitalitate parului si unghiilor, protejandu-le de stresul oxidativ. Datorita formulei sale inovatoare dezvoltata in laboratoarele Bailleul, Comprimatele Cystiphane Par si Unghii intaresc si mentin sanatatea parului si a unghiilor.
 

Ce contin?

 
Comprimatele Cystiphane Par si Unghii contin l-cistina de origine vegetala, vitamina B6 si zinc, actiunea acestor ingrediente fiind benefica pentru unghiile moi si parul fragil.
 
L-cisteina
 
L-cisteina este un aminoacid produs in cantitati mici de catre organism, care ajuta la formarea substantelor cu rol antioxidant in corp. O componenta importanta a keratinei, L-cisteina ajuta la intarirea structurii parului si la prevenirea ruperii acestuia. Continutul mare de sulf al l-cisteinei ajuta la stabilitatea, coeziunea si rezistenta keratinei si astfel, contribuie la intarirea unghiilor si a parului. Prin crearea de legaturi intre molecule si intre fibrele keratinei, L-cisteina ajuta la mentinerea unor unghii puternice si mai putin casante, dar si a unui par sanatos si stralucitor.
 
Vitamina B6
 
Vitamina B6 participa la sinteza keratinei, fortificand fibra capilara si unghiile. De asemenea, vitamina B6 din Comprimatele Cystiphane ofera o rezistenta mai mare a parului si unghiilor in fata agresiunilor exterioare. Astfel, va puteti bucura de unghii mai lungi si de un ritm mai rapid de crestere a parului. 
 
Zinc
 
Zincul este un oligoelement indispensabil bunei functionari a corpului nostru. Acesta are proprietati antioxidante puternice, luptand impotriva imbatranirii celulare. Zincul actioneaza asupra caderii parului, a unghiilor fragile si a pielii deteriorate. Zincul participa la formarea proteinelor, dintre care cea mai importanta pentru sanatatea unghiilor si parului este keratina. De asemenea, zincul este implicat si in sinteza colagenului, o alta componenta importanta a fibrei capilare. 
 

Cui i se recomanda?

 
Comprimatele Cystiphane Par si Unghii de la Biorga se recomanda persoanelor care sufera de caderea parului, fie ea ocazionala, reactionala sau cronica. De asemenea, persoanele care au una sau mai multe din urmatoarele simptome, pot beneficia cu precadere de efectele acestui produs:
 
 • unghii moi, casante, fragile
 • par cu aspect deteriorat, care se rupe usor
 • par rar, cu tendinta acuta de cadere
 • ritm scazut de crestere a parului sau a unghiilor
 

Beneficii

 
 • incurajeaza cresterea parului
 • are efect antioxidant
 • prin formula sa inovatoare, este un produs eficient
 • ofera mai multa putere unghiilor si parului
 • protejeaza impotriva factorilor externi de agresiune
 • redensifica parul
 

Mod de administrare

 
Comprimatele Cystiphane Par si Unghii se administreaza in doze de 2 comprimate, luate de 2 ori pe zi (4 comprimate zilnic), in timpul meselor. Pentru rezultate optime, Comprimatele Cystiphane Par si Unghii  se administreaza timp de 3 luni. 
 
A nu se depasi doza zilnica recomandata de 4 comprimate. Acest produs este un supliment alimentar, el nu inlocuieste un regim alimentar variat  si un stil de viata sanatos!
 
Acest produs nu trebuie lasat la indemana copiilor!
dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

120 comprimate

Compozitie

NutrientCantitate
Cisteina-
Vitamina B6-
Zinc-
Arginina-

0 recenzii pentru Comprimate Cystiphane Par si Unghii

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 10 + 7

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.