Antiparazitar (impotriva parazitilor intestinali)

Descriere Remediu Naturist

 
Parazitii intestinalichiar ne pot otrăvi prin intermediul produselor toxice din deșeurile metabolice, pe care le eliberează în trupurile noastre. Odată ce acest lucru se intampla, organismul suferă de o disfuncție numita intoxicare verminoasa. Persoanele afectate de această condiție manifesta probleme în eliminarea deșeurilor metabolice. Apoi, aceste toxine sunt din nou absorbite de intestine.
 
Siptome si diagnostic
 
Nu toți oamenii manifestă simptomele infectarii cu paraziti intestinali., insa la unii acestea se manifesta destul de intens. Simptomele comune din timpul fazei acute sunt : tuse, crampe abdominale, senzație de balonare, senzație de gaze în stomac, tulburări de somn și pierderea miscarilor intestinale sau diaree. Simptomele care indică gravitatea infecției sunt greață, vărsături, scădere în greutate, sânge în scaun, febra, numar scăzut de celule roșii in sânge și mâncărime a pielii. Alte simptome pot fi, de asemenea, văzute ca manifestări secundare, cum ar fi abcesele hepatice sau ca infecții secundare, prezente datorită efectului procesului de boala cauzata de paraziti intestinali. Este important să se obțină teste de laborator, cu valori ale parametrilor în sânge care indică infecție parazitară intestinală și anume teste de sânge și examene de scaun. Acestia sunt, de asemenea, diagnosticati cu ajutorul "testelor cu banda". Acest proces este realizat prin obținerea unui eșantion din deschiderea anala, dimineața devreme, folosind o bandă și vizualizand banda sub microscop. Un rezultat pozitiv dezvăluie ovulele de parazit intestinal pe eșantionul bandă.
 
Lupta cu parazitii intestinali
 
Cea mai buna intervenție pentru infectia cu paraziti intestinali este prevenirea timpurie.
 
 • Spalarea mainilor este foarte important pentru prevenirea răspândirii infecției și protejarea de bolile produse de parazitii intestinali i Mainile trebuie sa fie curatate folosind sapun si apa calda, se freaca timp de cel puțin zece secunde și se clătesc bine cu apă. Acest lucru permite spalarea organismelor în cazul în care mâinile sunt contaminate. Pregătirea și depozitarea produselor alimentare are, de asemenea, un rol important pentru a opri ajungrea paraziților in tractul gastro-intestinal sau digestiv. Produsele alimentare ar trebui să fie fierte bine și spălate înainte de preparare. Asigurați-vă că ustensilele pentru gatitul si consumul de alimente sunt curate.
 • Asigurați-vă că apa potabilă este sigură pentru băut. Cand aveti dubii, apa trebuie fiarta până la trei minute și lasata sa se raceasca la temperatura camerei inainte de a o bea. Este mai bine să se bea apă îmbuteliată, care a fost purificata și filtrata. Această metodă ucide paraziții intestinali și face apa mai sigura de consumat, și de asemenea  face oamenii mai putin sensibili sau mai puțin vulnerabili la dezvoltarea bolii.
 • Asigurați-vă că purtați echipament de protecție, atunci când veniti în contact cu solul, cum ar fi mănușile și cizmele sau pantofii. Evitați angajarea în sexul anal si sexul oral, cât de mult posibil. Tratamentul bolii provocata de paraziti intestinali se face prin mai multe metode. Medicamentele farmaceutice sau aspirația poate fi modalitati de tratament în cazul în care este prezent abcesul hepatic.
 • Oamenii ar trebui să fie meticulosi în practicarea unei igiene adecvate și în plasarea de obiecte sau alimente in gură. Ar trebui să se asigure ca mâinile sunt curate , precum si alimentele sau obiectele care se duc la gură.
Daca igiena nu este corespunzatoare  efectul ar putea fi devastator, deoarece nepracticarea aceasteia duce la boli, si prin urmare, la durere, lipsa de energie si disconfort.

 

Produse naturiste Calivita cu efect antiparazitar

 

 • Usturoiul este un aliment cunoscut pentru proprietatile sale antiparazitare si antifungice. Garlic Caps contine extract de patrunjel si usturoi, care prezinta efect antibiotic impotriva unor microorganisme intalnite frecvent,  precum Stafilococul, E.Coli, Proteus Pseudomonas, Candida albicans si virusul herpetic.
 • Enzimele digestive din papaya, sub forma Meal Time Calivita, prezinta efecte benefice pentru digestie , tulburari digestive, gaze abdominale, si alte neplaceri la nivel digestiv, care in final pot duce la carente nutritive, slabiciune, boli, reducerea greutatii corporale si dereglarea sistemului imunitar.
 • Uleiul de Oregano, sub forma Oregano Oil Calivita, prezinta efect de antibiotic natural care poate elimina parazitii intestinali, bcteriile si microbii, precum si micozele. Este benefic in tulburari digestive deaorece ajuta digestie si produce o calmare gastrica. Proprietatile antibacteriene si antifungice ofera protectie impotriva unor bacterii frecvent intalnite in corpul uman, precum Salmonella, Escherichia coli, Staphylococcus aureus si Klebsiella pneumoniae.


dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Produse naturiste recomandate pentru Antiparazitar (impotriva parazitilor intestinali)

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs NaturistPretMod de administrareCompozitie
1. Garlic Caps73.10 Ron1-1-1100 capsule gelatinoase = 68.5 gDetalii Produs
Garlic Caps este un antiparazitar si antifungic natural, pe baza de usturoi si pantrunjel. Are efect de antibiotic pentru majoritatea microrganismelor raspunzatoare pentru infectii: herpes, candida albicans, E. coli, stafilococ, paraziti intestinali.
2. Meal Time130.90 Ron1-1-1100 tablete masticabile = 67 gDetalii Produs
Meal Time contine enzime digestive din papaya, care sustin o functie sanatoasa a digestiei, fara de care sanatatea poate deveni precara si pot apare diverse boli si paraziti intestinali. In plus, parazitii intestinali creaza disfunctii digestive.
3. Oregano Oil120.00 Ron4-4-4 pic - adulti; 2-2-2 pic - copii; diluate intr-o lingura de apa30 mlDetalii Produs
Oregano Oil este un antiparazitar natural, cu efect de antibiotic natural. Este eficient in inlaturarea parazitilor intestinali, a diverselor bacterii si ciuperci din orice parte a corpului, precum si in probleme de piele gen micoze, sau in viroze.
Legenda(la "Mod de administrare"):

1-1-1reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Date generale

Parazitii intestinalisunt vietuitoare daunatoare organismului uman ce elimina produse toxice care produc intoxicare si manifestari neplacute.

Simptome si semne

SimptomMentiuni

0 recenzii pentru Antiparazitar (impotriva parazitilor intestinali)

  Adauga o recenzie

  Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
  Toate campurile sunt obligatorii *

  *   = 3 + 1

  Disclaimer
  Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.